Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΔΡΟΣΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ: ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΡΟΣΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ: ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΣΤΟ “WEB TV ΔΙΟΜΗΔΗΣ” KAI ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΓΕΡΗ ΑΝΔΡΕΑ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΡΟΣΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟΝ Ν.ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΘΕΜΑ: “ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ”.

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΡΟΣΟΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ, ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΗ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ, ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΝΑΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ, ΚΑΘΩΣ ΟΛΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΞΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ.

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΡΟΣΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΠΟΥ ΜΕΣΩ ΑΥΤΩΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ. ΑΝΑΜΦΙΒΟΛΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΩΤΟΚΙΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 1083/1980, ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΑΙ Η ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΥΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ., ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΝΩΤΟΚΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΗΤΑΝ Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΡΟΣΟΣ, ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΡΑΤΟΥΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ, ΕΝΩ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ. ΕΤΣΙ, ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ “ΠΡΑΣΙΝΑ”, “ΜΠΛΕ” ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΖΗΜΙΩΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ, ΟΔΗΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΦΑΙΜΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗΣ.

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΡΟΣΟΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ, ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΣ. ΚΑΛΕΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΙΧΟΝΟΙΑ, ΚΑΘΕ ΔΙΧΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΟΜΜΑ, ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑΣ, ΚΟΙΝΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΘΑ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ARVE

ΠΡΟΦΙΛ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ:

BLOG: https://basileiosdrosos.blogspot.com/

ΤΗΛ.: 697 3528 354

E-MAIL: b.drosos@gmail.com

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA:

1) ΣΕΛΙΔΕΣ FB: https://www.facebook.com/kpdstereasel… & https://www.facebook.com/%CE%94%CE%B9…

2) OMADA FB: https://www.facebook.com/groups/18485…

3) INSTAGRAM: username: k.p.d.stereas_ellados & diomidesblogspot

4) TWITTER: https://twitter.com/EsyKpd & https://twitter.com/diomidis_blog

5) ΕΠΙΣΗΜΟ BLOG: https://esykpdstereasellados.blogspot…

6) ΔΙΟΜΗΔΗΣ BLOG: https://diomidhs1.blogspot.com/

7) ΛΙΝΚ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΔΙΟΜΗΔΗΣ: https://diomhdhs.radio12345.com/

8) ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΡΑΔΙΟ YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCu4f…

9) ΔΙΟΜΗΔΗΣ WEB TV: https://www.facebook.com/watch/105505…

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντέγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ