Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
ΔΡΟΣΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ: ΧΩΡΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΔΡΟΣΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ: ΧΩΡΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

ΣΤΟ “WEB TV ΔΙΟΜΗΔΗΣ” KAI ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΓΕΡΗ ΑΝΔΡΕΑ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΡΟΣΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟΝ Ν.ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΘΕΜΑ: “ΠΟΛΙΤΗΣ, ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ”.

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΡΟΣΟΣ ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΩΝ ΟΡΙΣΜΩΝ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΒΙΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ, ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ.

ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΣΥΝΕΠΩΣ ΟΥΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΥΠΑΚΟΥΑ ΟΝΤΑ, ΒΙΩΝΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΔΟΛΙΑ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ.

ΣΥΝΕΠΩΣ, ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΡΟΣΟΣ, Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΑΔΡΑΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΤΟΥ “ΓΝΩΘΙ Σ’ ΕΑΥΤΟΝ” ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ, ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑ ΤΟΥΣ, ΚΟΙΝΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΕΙΑΣ, ΠΡΟΫΠΑΡΧΕΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΙΝΔΥΝΟ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΑΝΑΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΝΝΟΙΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ Ο ΟΠΛΙΤΗΣ. ΣΥΝΕΠΩΣ, Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΡΙΖΕΤΑΙ Η ΕΝΝΟΙΑ ΑΥΤΗ, ΣΥΣΤΗΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥ, ΟΠΟΥ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

ARVE

ΠΡΟΦΙΛ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ:

BLOG: https://basileiosdrosos.blogspot.com/

ΤΗΛ.: 697 3528 354

E-MAIL: b.drosos@gmail.com

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA:

1) ΣΕΛΙΔΕΣ FB: https://www.facebook.com/kpdstereasel… & https://www.facebook.com/%CE%94%CE%B9…

2) OMADA FB: https://www.facebook.com/groups/18485…

3) INSTAGRAM: username: k.p.d.stereas_ellados & diomidesblogspot

4) TWITTER: https://twitter.com/EsyKpd & https://twitter.com/diomidis_blog

5) ΕΠΙΣΗΜΟ BLOG: https://esykpdstereasellados.blogspot…

6) ΔΙΟΜΗΔΗΣ BLOG: https://diomidhs.blogspot.com/

7) ΛΙΝΚ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΔΙΟΜΗΔΗΣ: https://diomhdhs.radio12345.com/

8) KANAΛΙ YouTube ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΡΑΔΙΟ: https://www.youtube.com/channel/UCu4f…

Προγραμματικές δηλώσεις Ελλήνων Συνέλευσις: https://alfeiospotamos.gr/?p=18373 Ιδρυτική διακήρυξη Ελλήνων Συνέλευσις: https://alfeiospotamos.gr/?p=17627

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Π.Δ.ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: 6944518688

ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Κ.Π.Δ.ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: 6973528354   &

email: esykpdstereasellados@gmail.com