Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά
ΔΡΟΣΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ: Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΤΟΝΟ ΚΑΙΡΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ
ΔΡΟΣΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ: Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΤΟΝΟ ΚΑΙΡΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ

ΣΤΟ “WEB TV ΔΙΟΜΗΔΗΣ” KAI ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΑΥΓΕΡΗ ΑΝΔΡΕΑ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΡΟΣΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟΝ Ν.ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΘΕΜΑ: “Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ”.

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΡΟΣΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ, ΑΠΟ ΤΑ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ, ΠΟΥ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΕΝΤΕΙΝΟΝΤΑΙ.

ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ, ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΡΟΣΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ, ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΟΙΤΕΣ ΠΟΤΑΜΩΝ ΝΑ ΜΠΑΖΩΝΟΝΤΑΙ, ΟΤΑΝ ΤΑ ΟΔΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΤΥΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΥΛΙΚΑ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΓΕΦΥΡΕΣ ΜΕΝΟΥΝ ΑΣΥΝΤΗΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ, ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΡΡΟΗ ΤΩΝ ΟΜΒΡΥΩΝ, ΚΑΘΩΣ Η ΚΛΙΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΡΚΗΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΥΚΝΟΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΕΣ.

ΕΤΣΙ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ, ΓΕΦΥΡΕΣ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΑΙ, ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΝΑ ΠΛΥΜΜΗΡΙΖΟΥΝ, ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΕΣ, ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΘΡΗΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΡΟΣΟΣ, ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΕΞΟΠΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ.

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΝΑ ΚΑΤΑΧΡΑΖΕΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ, ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ. ΤΕΛΟΣ, Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΡΟΣΟΣ, ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ.
ARVE

ΠΡΟΦΙΛ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ: BLOG: https://basileiosdrosos.blogspot.com/

ΤΗΛ.: 697 3528 354

E-MAIL: b.drosos@gmail.com

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA:

1) ΣΕΛΙΔΕΣ FB: https://www.facebook.com/kpdstereasel… & https://www.facebook.com/%CE%94%CE%B9…

2) OMADA FB: https://www.facebook.com/groups/18485…

3) INSTAGRAM: username: k.p.d.stereas_ellados & diomidesblogspot

4) TWITTER: https://twitter.com/EsyKpd & https://twitter.com/diomidis_blog

5) ΕΠΙΣΗΜΟ BLOG: https://esykpdstereasellados.blogspot…

6) ΔΙΟΜΗΔΗΣ BLOG: https://diomidhs.blogspot.com/

7) ΛΙΝΚ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΔΙΟΜΗΔΗΣ: https://diomhdhs.radio12345.com/

8) KANAΛΙ YouTube ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΡΑΔΙΟ: https://www.youtube.com/channel/UCu4f… 

 Προγραμματικές δηλώσεις Ελλήνων Συνέλευσις: https://alfeiospotamos.gr/?p=18373 Ιδρυτική διακήρυξη Ελλήνων Συνέλευσις: https://alfeiospotamos.gr/?p=17627

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Π.Δ.ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ :6944518688  

ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Κ.Π.Δ.ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ :6973528354 &

email: esykpdstereasellados@gmail.com

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ