Χρόνος ανάγνωσης: 6 λεπτά

ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ

ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ
ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ

 

ΠΟΛΙΤΕΙΑ – ΠΟΛΙΤΗΣ

ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΖΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΧΑΩΔΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ;

ΠΟΛΙΤΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ;

ΠΟΛΙΤΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΚΟΒΟΝΤΑΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΛΕΗΛΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ;

ΠΟΛΙΤΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΧΕΙΡΙΑ ;

ΠΟΛΙΤΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΒΑΠΤΙΣΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ;

ΠΟΛΙΤΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΒΓΑΖΕΙ ΝΟΜΟΥΣ ΑΝΟΜΟΥΣ, ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ, ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΥΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗ ΟΙ ΠΟΙΟΙ ΤΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΑΦΘΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ;

ΑΥΤΗ ΑΣΦΑΛΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΝ ΒΕΒΗΛΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ !

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ, ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ, ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ,ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ !

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΑΜΟΛΥΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥΣ, ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ! ΕΣΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΩΣ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ  ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΟ ;;;

ΣΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΗ ΧΑΩΔΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΝ ΓΝΩΣΙ Η ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΕΡΓΑΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ;

Ο ΠΛΑΤΩΝ ΛΕΕΙ : << ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ. ΟΣΟΙ ΔΕ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ! >>

Η ΑΔΡΑΝΕΙΑ,Η ΑΓΝΟΙΑ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΣΟΥ ΣΕ ΟΣΑ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΜΑΣ !

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΕΣΤΕΨΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ <<ΣΩΤΗΡΕΣ>> ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ;;;

ΘΕΩΡΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΑΛΗΘΙΝΑ ΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΨΕΥΔΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΑΔΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΥΠΟΚΛΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΔΙΔΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ;

ΝΑΙ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗ ΔΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ !

ΜΗΝ ΛΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ , ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ Η ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ .

Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ !

Η ΑΓΝΟΙΑ ,Ο ΦΟΒΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΡΙΖΑ ΚΑΙ Ο ΒΛΑΣΤΟΣ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ,ΕΝΩ Η ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Η ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ !

ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ;

ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ! ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΟΥ,ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ!

ΑΥΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΜΕΤΕΧΕΙ ΚΡΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΑΒΟΥΛΟΣ ΨΗΦΟΔΟΤΗΣ .

Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΝΑ ΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΕΤΑΙ!

Η ΓΝΩΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΝΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΔΙΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

Η ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΜΟΡΦΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΟΥ !

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ !

Η ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΙΣΟΝΟΜΙΑ, ΙΣΟΚΡΑΤΙΑ, ΜΕ ΘΕΜΕΛΙΟ ΛΙΘΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΡΙΣΤΑ, ΔΙΑΝΕΜΙΤΙΚΑ, ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΜΟΙΒΑΙΟΤΗΤΑ .

Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΛΕΕΙ : << ΕΝ ΔΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΥΛΛΗΒΔΗΝ ΠΑΣ ΑΡΕΤΗ ΕΣΤΙ >> !!!

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ ,  ΑΦΘΟΝΙΑ , ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ   ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ . ΤΙΣ  ΑΞΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΝΑ ΤΙΣ ΕΞΑΛΕΙΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ .

ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΒΛΕΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΗΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ , ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ  ΥΨΙΣΤΟ ΣΤΟΧΟ << ΤΟ ΕΥ ΖΗΝ >> ΤΩΝ  ΠΟΛΙΤΩΝ .

Ο ΠΛΑΤΩΝ ΜΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ       ΚΑΙ ΚΑΤΑΤΑΣΣΕΙ ΤΗΝ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΣΤΑ ΦΑΥΛΑ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΑ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΗΝ ΧΛΙΔΗ ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΣΠΙΣΕΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ .

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΣΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ , ΘΕΣΜΙΚΑ , ΟΡΓΑΝΑ , Κ.Λ.Π  ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΜΑΣ

ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΧΩΡΙΣΑΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ.

Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΩΣ ΕΝΙΑΙΟ ΣΩΜΑ.

ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ , ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΛΟΤΗΤΑ .

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΘΕΤΗ ΛΕΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΕΙΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ !

ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΞΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ, ΕΥΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ !

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ-ΔΗΜΟΤΩΝ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ, ΔΙΟΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΣΟΖΥΓΙΑ .

ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΔΙΚΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ – ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ – ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ !

ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΡΩΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Ο ΚΑΙ Π ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΟΠΛΙΤΗΣ .

Ο ΟΠΛΙΤΗΣ – ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΔΡΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ.

ΑΝ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΔΡΕΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΕΙ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ !

ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΟΥ !

ΕΙΝΑΙ Ο ΦΡΟΥΡΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ!

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ  ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΞΕΚΛΗΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ – ΚΟΜΜΑΤΑ.

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΠΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ, ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ  ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΟΜΟΝΟΑ, ΟΜΟΨΥΧΑ, ΝΟΜΙΜΑ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ .

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΔΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΩΣ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ – ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ – ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΜΑΣ.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ, ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ  ΕΥΘΥΝΗ – ΚΑΘΗΚΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ – ΚΑΙ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ – ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ,ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΤΥΡΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΖΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ !

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΚΛΑΒΟΥ .

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΤΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΣΟ ΤΗΝ

ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ .!

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΕΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΜΑΣ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ

ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΜΕ ΠΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ;;;;;

ΕΜΕΙΣ ΔΩΣΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΝΑ ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ, ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΝΑ ΣΥΝΑΔΟΥΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ,  ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ, ΘΕΑΤΡΟ  Κ.Λ.Π

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΧΑΙΤΙΖΑΜΕ ΤΑ ΣΤΙΦΗ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΣΑΝ ΝΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗ !!!

ΝΑ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

ΕΛΛΗΝΑ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΓΥΡΙΣΩ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ, ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΣΤΡΕΨΩ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ.

ΛΑΧΤΑΡΩ ΤΕΧΝΗ, ΑΝΑΖΗΤΩ  ΠΟΙΗΣΗ,  ΘΕΑΤΡΟ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ, ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ, ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ, ΙΑΤΡΙΚΗ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΙΣΟΝΟΜΙΑ, ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΕΣΥ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΣ ΚΙ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟΣ !

ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΙΛΛΕΡ ( 1759 – 1805 ) ΠΟΙΗΤΗΣ .

ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝ !!!

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΕΖΗΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ !!!

ΙΩΑΝΝΗΣ – ΙΩΑΚΕΙΜ ΒΙΝΚΕΛΜΑΝ ( 1717 – 1786 ) ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ – ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ .

ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ !!!!!!

ΤΖΩΡΤΖ ΟΥΕΛΣ ΜΠΗΝΤΛ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΓΕΝΕΤΙΣΤΗΣ ΒΡΑΒΕΙΟ ΝΟΜΠΕΛ ΙΑΤΡΙΚΗΣ – ΦΥΣΙΚΗΣ 1958 .

ΤΙΠΟΤΕ ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΠΙΟ ΘΕΙΟ !!!!!

Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΣΤΗΝ ΓΗ!!!!!!

ΜΑΡΚΟΣ ΤΙΛΛΙΟΣ ΚΙΚΕΡΩΝ (106 – 43 Π.Χ )

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ, ΣΚΟΠΟ  ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΝΕΥΣΗ, ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ  ΝΑ ΜΑΣ ΕΦΟΔΙΑΣΕΙ ΜΕ ΠΡΟΤΥΠΑ ΦΩΤΕΙΝΑ, ΛΑΜΠΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΥΡΣΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΩΤΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ  ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ !!!!!!!

ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ !!!

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ : ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΔΕΣΠΟΤΑΚΗ

ΗΜΕΡ.      11- 12- 2020

Ε.ΣΥ. ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΟΔΟΣ Θ ΧΑΤΖΙΚΟΥ 9 – 11 ΜΕΝΕΜΕΝΗ

email esymenemeni@gmail.com

ΤΗΛ. 2316007860, 6956035417

 

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com

 

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – YOUTUBE

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

 

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Χρόνος ανάγνωσης: 6 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 6 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ