Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΛΚΗΣ ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ” ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV.

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ 200 ΧΡΟΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΖΥΓΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΡΘΕ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΑΦΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΦΕΚ ΟΡΚΟΥ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΟΝΑΡΧΗ ΒΑΥΑΡΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΟΘΩΝΑ ΜΕ ΠΟΙΝΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΔΙΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΑΥΤΟΚΕΦΑΛΗ ΚΑΙ ΝΠΔΔ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΦΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ Ο  ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΗΚΟΟΙ ΥΠΟΤΑΓΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 211 ΤΟΥ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΤΑ ΕΜΑΣ ΠΕΡΑΝ ΟΤΙ Η ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΣΕ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΟ ΤΟ 1976 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΤΛ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΝΟΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ (ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΔΛΔ )ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΑΣ.ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΞΗΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ.

ΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΙ ΠΡΑΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΓΝΟΙΑ.ΚΑΘΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΜΑΣ, ΦΥΣΙΚΑ ΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟ.

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΥΣΑ ΑΦΟΥ ΥΠΑΚΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΠΡΑΤΤΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ Η ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΩΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ.Ο ΠΛΑΤΩΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΔΕ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ

ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ; Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΩΣ ΕΝΙΑΙΟ ΣΩΜΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΗΜΟΤΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΔΙΟΤΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΣΟΖΥΓΙΑ.

ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΕΙΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΑΡΑΞΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΕΥΝΟΜΙΑ ΑΦΘΟΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ (ΧΑΡΑ ΥΓΕΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΘΙΣΗ) ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΜΑΣ.

ΠΟΛΙΤΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ. ΑΥΤΟΣΠΟΥ ΜΕΤΕΧΕΙ ΚΡΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΑΒΟΥΛΟΣ ΨΗΦΟΔΟΤΗΣ.Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΕΤΑΙ. Η ΓΝΩΣΗ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΝΝΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΤΙΣΤΩΣ ΔΙΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

Η ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΜΟΡΦΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΗ  ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΜΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΟΥ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΙΣΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΘΕΜΕΛΙΟ ΛΙΘΟ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΡΙΣΤΑ ΔΙΑΝΕΜΗΤΙΚΑ, ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΜΟΙΒΑΙΟΤΗΤΑ.

ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ (ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ) Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΔΙΚΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΙΣΧΥΝΤΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΨΙΣΤΟ ΣΤΟΧΟ «ΤΟ ΕΥ ΖΗΝ» ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΓΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.Η ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΣΕ ΟΣΑ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Η ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΡΙΖΑ ΚΑΙ Ο ΒΛΑΣΤΟΣ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΘΕΣΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΝΩ Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΞΕΚΛΗΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ- ΚΟΜΜΑΤΑ.

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΥΔΟΥΛΩΣΗ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ; ΕΣΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΣΑΙ Η ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΔΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΜΙΚΗ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ  ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ Η ΠΗΓΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ.ΕΙΝΑΙ Η ΟΔΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΩΣ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΜΑΣ. ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΘΗΚΟΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΩΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ ΠΟΥ ΖΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΚΛΑΒΟΥ.
ARVE

 

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ