Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ο ΚΑΡΟΣ Ή ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ. Η ΟΡΘΟΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΝΝΟΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΛΑΤΙΝΙΚΗ CROSS ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΡΟΣ.

 
Ο ΚΑΡΟΣ (ΣΤΑΥΡΟΣ) ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΩΣ ΤΕΤΡΑΚΤΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΣΚΕΛΗ ΜΟΡΦΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ (ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΜΠΛΕ ΠΙΣΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ ΙΝΔΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΚΤΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΠΧ ΕΛΛΑΔΑ). ΠΡΙΝ ΑΥΤΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΕΩΣ ΤΟ 1978 ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΚΕΤΟΣ ΛΕΥΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΕ ΜΠΛΕ ΦΟΝΤΟ. ΕΚΚΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΘΥΡΕΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
 
ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟΣ ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΔΙΑ-ΖΕΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ (ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΚΟΝΤΙΝΟΥ ΜΑΣ, ΕΙΤΕ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ) ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ) ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΚΗ ΚΑΙ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΟΣΜΟΥ. ΗΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΥΦΑΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΥΠΕΒΛΗΤΗ ΙΣΧΥ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΗ ΚΑΘΟΛΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ. ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ Ο ΚΑΡΟΣ Ή ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΚΛΕΙΕ ΑΡΜΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΞΙΑΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ.
 
ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΣΕ ΑΠΕΙΡΑ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ (ΠΧ ΚΝΩΣΣΟΣ ΤΟ 1600ΠΧ) ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ (Ο ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΟΤΖΙ ΜΕ ΤΑΤΟΥΑΖ ΙΣΟΣΚΕΛΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΙΣ ΑΛΠΕΙΣ ΤΟ 3100ΠΧ) ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΟΣ Ή ΣΤΑΥΡΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥΣ (ΣΕ ΚΤΙΣΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΑΤΟΥΑΖ) ΣΕ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΕΣ ΕΥΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ 8000 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΛΟΓΗΣΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΩΡΟ ΑΛΛΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ, Ο “ΑΓΚΥΛΩΤΟΣ” ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΡΡΟΠΟ Ε ΣΕ ΔΥΟ ΚΥΡΙΩΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ (ΚΝΩΣΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΛΦΩΝ) ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΩΣ ΤΟΝ ΙΣΟΣΚΕΛΗ ΣΤΑΥΡΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΔΙΟΣ-ΖΕΥΣ.
 

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΝΙΣΟΣΚΕΛΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΡΩΜΑΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΥΣ) ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ (ΡΩΜΑΙΚΟ) ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΩΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΑΥΤΩΝ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΚΑΡΟΣ-ΚΡΟΣ Ή ΣΤΑΥΡΟΥ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΔΙΟΣ.

 
ΣΥΝΕΠΩΣ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΟΝΤΑΡΙ, ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΣΚΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΝΤΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΝΙΣΟΣΚΕΛΗ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟ ΡΩΜΑΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑΝΑΤΩΣΑΝ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ. ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΚΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΝΙΣΟΣΚΕΛΗ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΩΣ ΥΒΡΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ (ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΠΟΤΕ ΗΤΑΝ) ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΟ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΟΥΒΛΙΣΜΕΝΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΔΙΑΚΟ ΩΣ ΑΤΙΜΩΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΣΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ, ΤΟΣΟ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΡΑΞΕ. ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΗΡΞΕ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΗΡΞΕ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΡΩΜΑΙΩΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΛΟΥΣ) ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΣΕ ΙΣΟΣΚΕΛΗ ΣΤΑΥΡΟ ΠΟΥ ΣΤΑΥΡΩΝΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ). ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΣ Ή ΟΧΙ ΣΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΕΝΝΗΣΕ, ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΑΤΙΜΩΤΙΚΑ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΔΙΟΣ-ΖΕΥΣ. ΚΑΘΟΤΙ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΔΙΑ ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΡΩΜΑΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΙΟΥΔΑΙΚΟ, ΩΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΡΩΜΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΙΟΥΔΑΙΟΣ.
 

ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΚΑΡΟΣ (CROSS Ή ΣΤΑΥΡΟΥ) ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΩΣ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΦΕΡΩΝ ΚΑΙ ΡΩΜΑΙΚΟ ΩΣ ΥΒΡΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΦΕΡΩΝ (ΠΟΥ ΣΥΝΕΠΩΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ). ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΥΙΟΘΕΤΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ.

ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΩΣ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ, ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΔΕ Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ (ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΓΡΑΨΑΝ) ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΤΕ ΕΞΑΠΛΩΘΗΚΕ ΠΑΝΤΟΥ.
 ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝ ΕΙΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ (ΛΟΓΩ ΑΓΝΟΙΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΠΟΧΗ) Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΞΙΣΟΥ.
 

ΙΣΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ, ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΗΡΕΜΙΑΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 1978 ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΗΜΑΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΤΟ 1822 ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΜΑΣ ΦΟΡΕΣΑΝ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΕ ΧΡΩΜΑ ΜΠΛΕ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΟΑΣΠΡΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ ΙΝΔΙΩΝ (Η ΟΠΟΙΑ ΕΛΕΓΧΕ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΣΤΕΜΜΑ). ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΑΥΤΗΣ ΕΔΟΘΗΣΑΝ ΩΣ ΑΓΓΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΔΥΟ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΑΝΤΑ. ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ Ο ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΥΡΟΚΟΡΔΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΕΞΙΣΟΥ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΗΤΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΙ ΨΕΥΔΟΒΑΣΙΛΕΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΒΑΥΑΡΟΥ ΟΘΩΝΟΣ. ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΕΙΤΕ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΑΜΙΓΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΙΤΕ ΑΜΙΓΩΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ.

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ  (ΑΡΘΡΟ: Ο ΚΑΡΟΣ Ή ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ            ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ – ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ – ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ