Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά
ΤΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΣΗΜΑΔΙ ΚΑΙ ΥΓΙΕΣ ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΕΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ.
ΑΣ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

ΤΕΛΗ ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ Η ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΗ.
ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ FACEBOOK ΑΠΟ ΠΑΛΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ. ( « ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΩΣ ΝΟΗΜΩΝΑ ΟΝΤΑ ΚΙ ΑΣ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ….» )

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΩΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΦΕ ΠΟΥ ΗΠΙΑΜΕ ΠΑΡΕΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ. ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.
ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ Η ΜΟΔΑ, ΟΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΑΝΤΕ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ. ΞΑΦΝΙΚΑ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΘΕΡΙΕΨΕ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ ΚΑΙ ΚΡΙΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΤΟΝ ΘΕΣΟΥΝ ΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΜΕΣΩ ΚΑΠΟΙΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.

ΤΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΣΗΜΑΔΙ ΚΑΙ ΥΓΙΕΣ ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΕΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ.

ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ.

ΕΧΟΝΤΑΣ ΩΣ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ: « ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΠΡΑΞΑΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΘΕΣΠΙΣΑΝ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;;;»

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΛΩΝ ΟΣΩΝ ΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΡΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΙΩΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ.

Ο ΛΑΟΣ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ, ΤΟ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ, ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ, ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΕ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ, ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΙΜΩΝ ΟΡΥΚΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΑΣ ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΡΟΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ….

ΠΟΙΟΣ ΝΟΗΜΩΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ  ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΩΣΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΣΟ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΑΔΙΣΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΠΟΣΟ ΓΑΪΔΑΡΩΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ, ΠΟΣΟ ΑΝΑΞΙΟΙ ΤΩΝ ΗΡΩΙΚΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ, ΠΟΣΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ ΜΑΣ;;;

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ,ΤΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΑΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΑΜΜΕΤΟΧΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.

ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΑΛΩΝΙΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ.
ΟΧΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ…

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΤΕΡΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ – ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΕΝΩΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ.

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΙΑΣΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΙΩΧΝΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΜΕ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ.

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΛΩΣ ΤΑΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΑ ΟΣΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΛΕΝΕ.

ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΙΩΘΕΤΕ ΑΞΙΟΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΚΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΚΑΡΑΝΙΚΟΥ

ΤΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΣΗΜΑΔΙ ΚΑΙ ΥΓΙΕΣ ΓΙΑΤΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΕΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ.
ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΩΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΦΕ ΠΟΥ ΗΠΙΑΜΕ ΠΑΡΕΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ, ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ Η ΜΟΔΑ, ΟΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ ΑΝΤΕ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΓΕΙΤΟΝΩΝ, ΞΑΦΝΙΚΑ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΘΕΡΙΕΨΕ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ ΚΑΙ ΚΡΙΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΤΟΝ ΘΕΣΟΥΝ ΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΜΕΣΩ ΚΑΠΟΙΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.

https://www.e-synews.gr/wp/tag/ellania-axiaka-protokolla/

https://www.e-synews.gr/wp/ta-nea-mas/

https://www.e-synews.gr/wp/category/artemis-sorras/

http://www.artemis-sorras.gr/

https://www.eurovouli.gr/

https://www.aitherikigrafi.gr/keimena

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντέγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ