Χρόνος ανάγνωσης: 5 λεπτά

ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ (Ε.Ο.Ζ)

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ … «ΕΟΖ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ  «ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ» ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΜΑΖΙΚΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΤΥΧΑΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΕΙ…

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ ΣΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ, ΥΠΑΚΟΥΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΈΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΖΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

ΤΟΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΑΤΟΧΗ!!

ΌΤΑΝ ΤΟΥΣ ΡΩΤΟΥΝ: «ΠΩΣ ΘΑ ΕΛΘΕΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ»; ΑΠΑΝΤΑΝΕ: «ΜΕ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ».

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΨΕΜΑ, ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΙΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΟΠΛΑΝΟΥΣ.

ΚΑΜΙΑ «ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΗ» ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ.

ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΒΥΘΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΑΠΟ ΤΙΣ «ΞΕΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ».

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΔΕΝ ΡΙΧΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ, ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΠΟΥ ΘΑ ‘ΘΕΛΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΗ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ 100 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΑΛΕΡΑΣ; 

ΗΔΗ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΕ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΥΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΕΝΙΧΡΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΑ ΩΡΑΡΙΑ.

ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΜΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ «ΞΕΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ»;

ΓΙΑ ΔΥΟ ΛΟΓΟΥΣΟ ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΨΕΥΤΙΚΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ.

Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΖΩΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΠΤΑ (7) ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΖΩΝΩΝ (ΕΟΖ) ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ, ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΟΙΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΠ’ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΥΡΩΠΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΘΥΓΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ.

ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΘΕΙ Η ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΙΜΑ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ.

ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ΑΠΟ ΤΟ 2006 ΠΟΥ ΠΡΟΕΒΛΕΨΑΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΛΟΓΩ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ  ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ!!

ΟΜΩΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ «ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ»;

ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΤΡΟ ΓΙΑ ΞΕΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ; ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ; ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ; ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΜΙΑΣ ΖΩΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΑΥΤΗΣ; ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΝΑ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ;

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ «ΟΧΙ»!

ΟΙ «ΕΟΖ» ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΟΣΑ ΚΡΑΤΗ ΥΙΟΘΕΤΗΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ «ΣΥΜΦΕΡΟΥΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΛΥΣΗ», ΔΕΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΑΝ ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΜΕΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΟΙ «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ» ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ!

ΟΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΗΤΑΝ ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ, ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΟ, ΦΠΑ ΚΑΙ ΔΑΣΜΟΥΣ.

ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΟΠΙΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟ-ΚΟΡΕΑΤΙΚΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ (100 – 120 ΔΟΛΑΡΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ), ΜΕ ΕΠΤΑΗΜΕΡΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ, ΠΟΥ ΕΝΙΟΤΕ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΙΣ 16 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΝΩ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΝΟΝΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ, ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ.

ΟΙ ΕΟΖ ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΕΝΩ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΑΛΕΡΑΣ. ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ «ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ», ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΝΑ ΖΗΤΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΛΑΒΕΣ, ΑΔΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΝΝΑΝΕ, ΑΥΞΗΣΕΙΣ, ΑΣΦΑΛΙΣΗ, ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ … ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ.

ΌΣΟ ΓΙΑ ΤΑ … ΦΤΗΝΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ, ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΘΟΥΝ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΚΩΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΉΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΡΙΤΙΚΟ ΈΒΡΟ.

ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΕΠΟΙΚΙΣΤΩΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ.

ΤΩΡΑ, ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΤΗΚΑΝ, ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΙΤΙΣΗΣ ΚΑΙ «ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ» ΤΩΝ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ «ΞΕΠΑΓΩΣΕ» ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΕΡΑΝΤΗ Ε.Ο.Ζ.

ΓΙ’ ΑΥΤΟ, ΣΤΙΣ ΕΟΖ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΞΙΚΟ.

Ο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΔΕΝ ΖΗΤΑ ΠΟΛΛΑ (ΜΙΑ ΣΤΕΓΗ, ΤΡΟΦΗ, ΛΙΓΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ).

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΝΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 120 ΧΛΜ. ΑΠΟ ΤΟ ΦΥΛΑΚΙΟ ΤΩΝ ΚΗΠΩΝ ΣΤΟΝ ΈΒΡΟ, ΣΤΗΝ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΡΑΚΗ, ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΥ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ, ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΟΧΙ ΤΗΣ Μ. ΑΣΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΤΩΝ ΥΨΙΠΕΔΩΝ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΔΕ ΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ».

ΟΠΟΤΕ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!

ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΟΜΑΔΕΣ, ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΨΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΠΕΝΔΥΤΗ; ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ;

ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ!!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΦΤΗΝΟ.

ΛΕΓΕΤΑΙ «ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ, HOT SPOT». ΤΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΑΠΛΟ, ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΝΤΡΩΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΣΑ ΦΤΗΝΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΞΕΝΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ;

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΝΕΡΓΕΙΑ:

“ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΠΟΔΟΧΗΣ & ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ (ΚΥΤ) ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ”, ΔΑΠΑΝΗ 15.000.000 € (ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ 3.750.000 ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ)

ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:

HTTPS://AEGAIO.BLOGSPOT.COM/2018/07/15000000-3750000.HTML?SPREF=FB&M=1

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ «ΕΟΖ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.

ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ «ΕΟΖ» ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΚΑΙ Η ΘΡΑΚΗ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ, Η ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΘΑ ΑΠΟΣΠΑΣΤΕΙ Η ΗΠΕΙΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΝΩΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ & Η ΘΡΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΙΩΝΙΑ.

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ….Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!

ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΦΑΝΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΨΕΥΣΘΗΚΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ 29ΗΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΤΗΣ «WALL STREET JOURNAL» ΜΕ ΤΙΤΛΟ:«EU TO ALLOCATE $ 765 MILLION FOR REFUGEES STUCK IN GREECE», ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η…COMMISIONΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 500 ΕΚ. ΕΥΡΩ (756 ΕΚ. ΔΟΛΑΡΙΑ), ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΦΑΝΕΣ, ΟΤΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ –ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ- ΕΓΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΑΠΑΝΤΟΣ ΤΟΥ “ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ” ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ –ΠΡΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ- ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΑ, ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΘΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΠΡΟΣ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΤΩΝ ΔΥΣΤΥΧΩΝ ΞΕΡΙΖΩΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ» ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ, ΑΦΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΘΟΥΝ ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ, ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΔΟΥΛΟΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΝΤΑΙ –ΩΣ ΠΑΜΦΘΗΝΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ -ΣΤΑ ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΑ ΤΗΣ ΕΕ, ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΓΙΑ ΝΑ «ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ» ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΑΝΑ ΤΗΝ…ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ.

ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!  ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΠΟΥ ΤΗ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΓΙΑ ΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ.

ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!

ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΝ Η ΙΔΕΑ, ΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΜΟΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ‘Η ΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ.

ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ!

ΌΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥΜΕ “ΤΕΡΜΑ, ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!” ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠ’ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ.

ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ!

Η  ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ!

Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ  ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ  ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ  ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΑΡΞΗ!

ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΑΥΤΟ-ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ …ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ  ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ…. ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ… ΑΦΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ «ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑΣ» ΕΛΛΑΣ ΚΙ ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΘΕΣΕ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΜΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

esykentrtypos@gmail.com

 

Χρόνος ανάγνωσης: 5 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 5 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ