Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ


HTTPS://L.FACEBOOK.COM/L.PHP?U=HTTPS%3A%2F%2FWWW.RIZOSPASTIS.GR%2FSTORY.DO%3FID%3D9888271&H=AT0OQ7NAANGYUGPIDF608KLVEUAJ29_GER7ODM-QTKATPV5CWSB0KSOVYHEIIVZI4VLUAEZW_BY5MVVZTYO8R03FIXJV1U2FCZH5Q7EGGZBMQVTMRYY2ZNERYDNVHR-B&S=1

ΣΤΙΣ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018, ΑΝΑΡΤΗΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΒΑΡΥΤΑΤΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”, ΕΛΛΗΝ,  ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ.

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΚΡΗΓΟΡΗΣΟΥΜΕ, ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΕΥΘΥΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΟΚΤΩ ΕΤΗ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΕΤΗ ΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ – ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΝΑΤΕ – ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΕΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ. ΠΕΡΑΝ ΛΟΙΠΟΝ, ΤΗΣ ΕΡΗΜΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΉΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ, ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΣΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΜΟΝΟ 23.000 ΕΥΡΩ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΩΣ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ,  Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΕΚΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2018 ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ!

Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΜΩΣ, ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ  ΣΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ 5ΕΤΗ ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙ  ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΤΟΥ.

ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙ ΔΙΑΚΟΣΙΑ (200) ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΕ ΤΟΠΙΚΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΑ – ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ. ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΑΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ.

ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΣΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΔΗ,ΔΥΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ Η 67650/13 ΚΑΙ Η 107376/17. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣΝ. 4352/ΦΕΚ 166Α/2015 & Ν.4444 ΦΕΚ 234Α/2016 & Ν. 4507 ΦΕΚ 196Α/2017 ΩΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ  ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΟΔΔΗΧ (ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ) ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο «ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ»; ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ…ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΣΑΦΕΙΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ!

ΤΗΝ ΙΔΙΑ…ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΣΑΦΕΙΑ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ  ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑΑΣΥΜΜΑΖΕΥΤΑ, ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ «ΤΟ ΦΕΚ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΟ» Ή«ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑ… ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΟΥΝ… ΑΡΙΘΜΟΙ».

ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΤΟ ΑΡΘΡΟ 75 ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4270/2014 ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ:

«ΒΕΒΑΙΩΘΕΝΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΟΠΩΣ, ΕΠΙΣΗΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΒΕΒΑΙΩΘΕΝΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΠΡΑΧΘΕΙ. ΤΑ ΒΕΒΑΙΩΘΕΝΤΑ ΕΣΟΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΠΡΑΧΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ, ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΤΟΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ».

ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ… ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑ… ΤΥΧΗ – ΠΟΥ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ – ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΨΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΤΟΥ ΔΟΛΑΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ, ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ, ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΟΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ!!!

ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ  ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΝ, ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΟΡΑΣΗ.

ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΕΞ΄ΕΓΓΡΑΦΩΝ.

ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΙΟΤΡΟΠΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΟΥΤΕ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ, ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ – ΚΑΘΩΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ  ΦΕΚ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΣΑΦΕΣΤΑΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥΣ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΠΕΡΙ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΉΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΞΕΠΛΥΜΑΤΟΣ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΤΛ. – ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ, Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΚΛΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ.

ΕΛΕΓΧΘΗΚΑΝ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΟΙ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΚΛΗΤΕΥΣΗ.

ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΒΑΡΑΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΠΕΣΟΥΝ. ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ!

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΜΕ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 4-9-2015.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ – ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ, ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ  ΡΗΤΩΣ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΣΧΕΡΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΩΝ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΩΝ ή ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ, ΠΟΥ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΜΕΡΙΔΙΟΥ.

ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ  ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ (ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ-ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ) ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ, ΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ, ΤΗΝ ΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ!

ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ «ΕΓΚΛΗΜΑ» ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ; 

ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΑΣ ΜΗΝ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ Ή ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ  ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ  ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ!

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ. ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΩΝ.

ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ,  ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΤΕΛΟΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

ΩΣ  ΝΟΜΙΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ  ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΕΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ  ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ, ΦΤΩΧΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΝΤΑΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!

ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ, ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ  ΤΟΥ.

ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ, ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ, ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ, ΝΑ ΤΑΧΘΕΊΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ  ΑΛΗΘΕΙΑ.

Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»,ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ!

 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ «Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» :

esykentrtypos@gmail.com

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ