Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

ΠΟΙΟ ΑΡΑΓΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;;;;

ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΩΘΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ;; ΓΙΑΤΙ ΜΗΧΑΝΕΥΟΝΤΑΙ ΔΟΛΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ, ΚΑΘΩΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ, ΣΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΕΡΙΑ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ  Ή ΔΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΕΠΟΥΔΕΝΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ;;; ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ, ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΞΕΤΥΛΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΥΒΑΡΙ.

ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ «Ε Ν Ω Σ Η – Ε Θ Ν Ο Σ Υ Ν Ε Λ Ε Υ Σ Η»..

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ. Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥΣ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘ’ ΟΛΑ ΑΝΟΜΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΜΑΣ, ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ, ΣΤΗΝΟΝΤΑΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΨΕΥΤΙΚΑ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΑ, ΨΕΥΤΙΚΑ ΔΟΓΜΑΤΑ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΜΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΔΟΛΙΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΔΟΥΛΟΙ ΟΛΟΙ, ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΑΘΛΙΕΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ, ΑΠΟΡΡΟΦΩΝΤΑΣ ΣΑΝ ΒΑΜΠΙΡ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ, ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ .

ΑΛΗΘΕΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟ ΣΧΕΔΙΟ

ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥΣ;; ΤΟ ΑΠΟΚΟΣΜΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ. ΜΕ ΔΟΛΟ, ΨΕΜΑ, ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ.

ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΦΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΑΣ, ΑΦΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ, ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΛΟΙ ΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ ΕΠΑΝΕΦΕΡΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΘΩΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ. ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ…

ΤΟΝ ΦΙΛΙΠΠΟ ΤΟΝ Ά ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ Β´ ΚΑΙ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑ, ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ. ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΡΟΠΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΤΟΥ Β´ ΤΟΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ. Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ Ο Β΄ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ 1η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΒΑΣΗΛΕΑΣ (ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ) ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, (ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ). Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ Ο Β´ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΘΕΜΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ ΒΑΣΗΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ Β’ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΓΕΝΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ, (ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ, ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΚΟΣΜΟ), ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΑΝ, ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ. «ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ Β´ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ, ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΟΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ ΛΑΜΒΑΝΑΝΕ ΜΕΡΟΣ, ΑΥΤΟ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ».

ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ, ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΙΚΗ, ΔΗΛ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, (ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΑΠ’ ΕΞΩ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΡΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΔΡΟΥΝ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ), ΚΑΝΟΝΤΑΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΧΡΗΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ, (ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΒΑΣΗΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ), ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ.

ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 5η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΔΟΓΜΑΤΑ-ΚΟΜΜΑΤΑ-ΧΡΩΜΑΤΑ. ΚΑΠΟΤΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΠΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕ ΘΕΛΩ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣ, ΤΩΡΑ ΑΝ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΟΛΑ ΠΙΣΩ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΥΝ, ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ… ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ. ΜΙΑ ΡΗΣΗ ΛΕΕΙ, ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ, ΕΤΣΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕ, ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ .

ΑΡΑ Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΥΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕ

Λ Ο Γ Ι Κ Η – Ε Λ Ε Υ Θ Ε Ρ Ι Α – Α Ρ Ε Τ Η – Δ Ι Κ Α Ι Ο Σ Υ Ν Η – Ι Σ Ο Τ Η Τ Α – Α Φ Θ Ο Ν Ι Α – Α Λ Η Θ Ε Ι Α – Α Ι Θ Η Τ Ι Κ Η – Α Ρ Μ Ο Ν Ι Α – Ε Υ Δ Α Ι Μ Ο Ν Ι Α – Γ Ν Ω Θ Ι Σ’ Ε Α Υ Τ Ο Ν.

ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟ ΜΠΟΥΦΕ ΠΟΥ ΣΤΡΩΣΑΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΘΑ ΚΑΘΙΣΕΤΕ ΝΑ ΦΑΤΕ ΕΣΕΙΣ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΝΙΚΗΘΗΚΑΜΕ.

ΚΑΛΗ ΛΕΦΤΕΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΘΑ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ
ARVE

Ε.ΣΥ. ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

ΠΕΚΛΑΡΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ