ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ PARALLAXI: ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΩΝ ΜΑΛΓΑΡΩΝ

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ PARALLAXI: ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΤΩΝ ΜΑΛΓΑΡΩΝ
http://parallaximag.gr/epikairotita/ellada/yperdiplasiazetai-to-kostos-sta-diodia-ton-malgaron
ΠΕΡΙ ΔΙΟΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» (Ε.ΣΥ.) ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ Ε.ΣΥ. ΚΑΘΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ».
ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΑΞΙΑΚΗ ΛΥΣΗ ΚΑΘΕ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΙΔΗΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΛΛΗΝΑ.
ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΑ ΜΑΛΓΑΡΑ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ 1,20€ ΣΤΑ 3€. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΥΠΗΚΟΟΣ (ΥΠΑΚΟΥΟΣ) ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΘΛΙΒΕΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕ, ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΟΙΚΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΥ.
ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΗ -ΕΦΟΣΟΝ ΑΥΤΟΣ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ- ΚΑΘΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΞ ΟΡΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ή ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΑΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΟΥ, ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΒΙΑΖΕΤΑΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ.
ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΡΚΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΠΟΥ ΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ ΕΥΘΥΣ ΑΜΕΣΩΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΤ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ Ε.ΣΥ.
ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ» https://alfeiospotamos.gr/?p=300511.4. για την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών η Ελλήνων πολιτεία θα θέσει νομοθεσία ώστε η αγορά των αυτοκινήτων να γίνεται ατελώς με ένα ποσό ΦΠΑ εάν και εφόσον κριθεί αναγκαίο.
1.5.τα τέλη κυκλοφορίας δεν θα είναι πάνω από 50€ ετησίως γιατί δεν υπάρχει καμία λογική, αυτοκίνητα με τέσσερις ρόδες και με κάλυψη οδοστρώματος περίπου το ίδιο να υπάρχει μια διακύμανση 150 έως 1400€ όπως είναι σήμερα.
1.6. τα διόδια καταργούνται γιατί καταστρατηγούν το δικαίωμα της ελεύθερης διακίνησης των πολιτών εντός του ελλαδικού χώρου. με τους σημερινούς παρόχους των εθνικών οδών θα διαπραγματευτεί η πολιτεία.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΔΥΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΔΟΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΤΑΧΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΣΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΣΕ ΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΑΡΙΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΟΥΝ- ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ – ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΝΗΣΙ.
ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!!

ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΟΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΟΤΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΙ ΟΧΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ.
ΚΑΙ ΝΑΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣΤΕ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΦΡΟΥΔΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙ-ΑΞΙΑΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΞΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ KAI ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥ ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΘΕΣΗ.

ΣΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ», ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΤΑ ΞΕΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΠΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΙΩΝΟΥΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΦΥΤΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ …ΧΡΕΟΥΣ, ΔΕΝ ΣΤΟΧΕΥΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΟ, ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ.
ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΑΠΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΕΥΘΥΣ ΑΜΕΣΩΣ ΑΦΟΥ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.
Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ!
ΠΕΡΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΝΕΛΙΞΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΥΛΙΚΑ, ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ.

Η «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» (Ε.ΣΥ.) ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ -ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ- ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ.
ΠΑΤΑΜΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΕΣ, ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2015.
ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ.
Η ΜΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΜΗ ΤΗΡΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ.

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ : esykentrtypos@gmail.com
ΓΚΙΚΑ ΕΛΕΝΗ

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ