Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

ΑΠΟ ΤΗΝ…. ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΥΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ … ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ

 ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ ΑΚΟΜΑ….

 ΚΟΜΜΑΤΑ -ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ..

«ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ,  Ο  ΟΡΟΣ…”ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΥΡΙΩΝ”»…

ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΟΣ!

ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ….”ΚΥΡΙΟΙ” ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ… ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

ΟΙ «ΚΥΡΙΟΙ» ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ..ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΟΥ… ΑΚΟΜΑ! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ … «ΚΥΡΙΟΙ» ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΟΥΝ… …«Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ» ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ… ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ… ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ!

ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ…

ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ 2-3 ΜΕΡΕΣ…ΚΑΙ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ!  ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ

ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ!!  ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΙΣ.. «ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ»-ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΤΕΡΓΑΡΕΩΝ  ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ- ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ..

KΑΤΣΕ…ΣΟΥ ΛΕΝΕ «ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΙΑΣ… ΝΟΜΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΙΩΣ …»

ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΙΧΑΝ ΤΟΝ ΝΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΑΝ ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖITΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΞΕΣΠΙΤΩΜΑΤΟΣ ΣΟΥ… Ή ΠΙΣΤΕΨΕΣ ΟΤΙ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΙΣ..ΒΙΛΕΣ;

ΗΡΘΕ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΙΩΚΕΣΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΠΟΙΝΙΚΑ ΑΜΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ .. ΑΜΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ. Ή ΑΜΑ ΣΤΡΑΒΟΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΩ ΝΑ ΧΕΙΡΟΔΙΚΗΣΕΙΣ … ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΩΣ..

ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΟΥ  ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΕ « ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ» ΚΑΙ ΟΤΙ  «ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ… ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΦΩΝΑΖΑΝ «ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ;»  ΗΤΑΝ ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΛΕΓΕΙΝ …ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΛΕΝΕ…  ΤΙ ΚΟΣΤΙΖΕΙ; ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ… Ή ΜΗΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΣ ΕΣΥ;..

ΑΥΤΟΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΛΕΕΙ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΑΧΤΣΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ… Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΕΛΗΔΩΝ ΠΟΥ ΕΦΤΑΙΞΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΓΙΝΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΙΣΘΗΤΩΝ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ.. ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΗΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΑ  ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ..

ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΜΕΝΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ. ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΑΓΚΗ…

«…..το Υπουργείο Δικαιοσύνης υποστηρίζει πως με την προωθούμενη ρύθμιση «λαμβάνονται μέτρα για τη ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, μέσω της ακώλυτης διενέργειας των πλειστηριασμών ως ΜΕΣΩΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΗΣ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΥΓΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΝΕΑΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ  και την εξασφάλιση της προστασίας των συμβολαιογράφων που διενεργούν πλειστηριασμούς ως υπάλληλοι αυτών».

ΛΕΕΙ  ΒΕΒΑΙΑ «ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ» ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΕΝΤ… ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΕΝΑ «ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΥΤΗ» ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ..

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΝ ΡΕΥΣΤΟΝ;; ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΦΑΝΤΑΣΜΑ  ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ …ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ..

ΚΑΤΙ ΩΡΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ  ΣΟΥ ΨΙΘΥΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΣΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ.. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΙΤΙΣ ΤΟΥΣ… ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΟΜΩΣ…

ΚΑΙ  ΒΓΗΚΑΝ ΠΑΛΙ «ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ» ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΝ ΟΤΙ ΘΑ… ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ..ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ

ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ… ΑΠΛΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΣΥΓΧΥΣΗ, ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗ ΜΑΣ

ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑΝ: “ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ..ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΛΕΓΕΤΑΙ . ΜΠΕΣ ΜΕΣΑ ΔΩΣΕ ΟΝΟΜΑ,   ΔΗΛΩΣΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΣΟΥ  ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ….ΠΑΡΕ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΟΥΣ  ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ… ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ”

ΤΟΤΕ  ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ… ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΣΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΑΥΤΟΙ… ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ!

ΜΑ ΑΜΑ ΣΤΟ ΕΛΕΓΑΝ… ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ … ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ…

ΕΣΥ ΠΑΤΑΣ ΤΟ ΡΗΜΑΔΟΚΟΥΜΠΙ … ΚΛΕΙΣΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!  ΚΑΙ   ΕΛΑ   ΝΑ   ΠΑΡΕΙΣ   ΤΙΣ   ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ   ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ   ΣΕ   ΕΝΑ   ΓΡΑΦΕΙΟ   ΄΄ΕΛΛΗΝΩΝ   ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ΄΄

ΕΛΕΝΑ ΑΛΕΞΙΟΥ ΓΚΙΚΑ

 

 

 

 

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ