Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Η ΚΙΝΑ ΕΝ ΕΤΕΙ 2023.. ΘΥΜΑ ΘΥΤΗΣ Η ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ;

Η ΚΙΝΑ ΕΝ ΕΤΕΙ 2023..(ΘΥΜΑ,ΘΥΤΗΣ Η ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ;)
Η ΚΙΝΑ ΕΝ ΕΤΕΙ 2023..(ΘΥΜΑ,ΘΥΤΗΣ Η ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ;)
Κίνα προς Η.Π.Α.*(Θα πληρώσετε το τίμημα!!!)
Μια ιστορία έντασης διαρκεί πάνω από 70 χρόνια στις σχέσεις μεταξύ Κίνας και Ταϊβάν από το de facto διαχωρισμό τους το 1949.
Την 1 Οκτωβρίου ο Μάο Τσετούνγκ κηρύσσει την ίδρυση της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στο Πεκίνο.
Οι εθνικιστικές δυνάμεις της Kuomintang καταφεύγουν στην Ταϊβάν. Στις 7 Δεκεμβρίου σχηματίζουν κυβέρνηση και απαγορεύουν κάθε σχέση με την κομμουνιστική Κίνα.
Έκτοτε οι Η.Π.Α. παίζουν το ‘παιχνίδι’ τους εξοπλίζοντας την άμυνα της Ταϊπέι δημιουργώντας μια στρατηγική πολιτικής ασάφειας ,παραμένοντας αμετάβλητη έως σήμερα…
Οι πόλεμοι του όπιου…(Κίνα 1839-1860)
Η πολυπληθυσμικότητα της Κίνας ανέκαθεν, ήταν το κερασάκι στην τούρτα για διάφορα κέντρα εξουσίας του τότε κόσμου έως σήμερα.
Προς ανακάλυψη νέων αγορών η Αγγλία με την σύμπραξη της Γαλλίας και των Η.Π.Α. μετέπειτα, εισήγαγαν το όπιο στην Κίνα.
Πιο συγκεκριμένα…
Στα μέσα του 18ου αιώνα, το εμπορικό ισοζύγιο της Βρετανίας με την Κίνα ήταν ελλειμματικό αφού οι πρώτοι, πλήρωναν αδρά με ασήμι για να προμηθευτούν τσάι, μετάξι και πορσελάνη.
Έτσι, για να ισοσκελίσουν την όλη κατάσταση αποφάσισαν να πλημμυρίσουν την Κίνα με όπιο το οποίο διαχειριζόταν η Βρετανική εταιρία των ανατολικών Ινδιών(αποικιοκρατία).
Ο αυτοκράτορας Τζιανζίνγκ
Το 1810 απαγόρευσε την διάθεση του όπιου, αφού τεράστιες ποσότητες τόνων είχαν αρρωστήσει στον εθισμό το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού.
Το 1838 όταν ο Λίν Τσε Χσου, ένας αυστηρός κομφουκιανιστής και Εθνικός ήρωας έβαλε εμπάργκο σε όλα τα βρετανικά προϊόντα, η βασίλισσα Ελισάβετ το θεώρησε αιτία πολέμου.
Το σύστημα του κυριότερου λιμανιού της Καντόνας άρχισε να καταρρέει..
Το χαμένο μονοπώλειο της Βρετανίας έδωσε την ευκαιρία στους Αμερικάνους εμπόρους να πωλούν στην Κίνα όπιο β’ κατηγορίας από την Τουρκία.
Έτσι το (1839-1842) διεξήχθη ο πρώτος πόλεμος του οπίου, γνωστός και ως Αγγλο-Κινεζικός πόλεμος.
Στις 29 Αυγούστου του 1842 ο πόλεμος έληξε με την συνθήκη της Νανκίνγκ με την καταβολή μεγάλης αποζημίωσης από την εθισμένη Κίνα, προνόμιο που εκμεταλλεύτηκαν το 1844 οι Η.Π.Α. και η Γαλλία..
Η άνιση και εξοντωτική συμφωνία για την Κίνα και οι άσχημες διπλωματικές σχέσεις, οδήγησαν στον 2ο πόλεμο του οπίου(1856-1860).
Από τότε λοιπόν κοντά στα 1911 καταργήθηκε η βασιλεία στην Κίνα και η καχυποψία των Κινέζων για την Δύση έμεινε άσβεστη έως και σήμερα…
Ο Αρτέμης Σώρρας πιο Επίκαιρος από ποτέ…
Αξιοσημείωτο στα προαναφερθέντα, είναι πως η Βρετανία ήταν ενταγμένη στον κανόνα χρυσού από τον 18ο αιώνα, άρα δεν είχε κανένα λόγο να εκμεταλλευτεί την Κίνα με τόσο δόλιο τρόπο όπως επίσης και η Γαλλία με τις Η.Π.Α.
Στην παραπάνω εικόνα βλέπουμε πάνω αριστερά ύστερα από τα αποδεικτικά στοιχεία που έφερε στο προσκήνιο ο κ.Αρτέμης Σώρρας, την ύπαρξη της committee of 300 όπου οι μασόνοι και οι τέκτονες της παγκόσμιας κοινότητας φρόντιζαν να κρύβουν επιμελώς και να διαψεύδουν κατηγορηματικά την ύπαρξη, ως θεωρία συνομωσιολογίας μέχρι το έτος 2012 που πήρε θέση επίσημα ο πρόεδρος της Ελλήνων Συνέλευσις!!!
Η αποκάλυψη της Yunann Agreement!!!
Η χρηματοδότηση Κίνας και Αμερικής από Ελληνικό Χρυσό είναι η αλήθεια του δικαίου στην ακρίβεια της!!!
Και οι δύο χώρες χρηματοδοτήθηκαν από τον Soekarno ο οποίος ήταν επιφορτισμένος να είναι ο φύλακας του παγκόσμιου καταπιστεύματος.
Ήταν ο πρώτος (M1) Μια έννοια που δημιουργήθηκε γύρω στα 1940 και ήταν ο πρώτος γενικός διευθυντής στην δημιουργία των Ηνωμένων Εθνών!!!
Όταν πληροφορήθηκε για την συμφωνία Yunnan Agremment ο Kennedy βρήκε την ευκαιρία και ζήτησε από τον M1 να του ενοικιάσει 257 τόνους χρυσού.
Έτσι με το διάταγμα με αριθμό (1110) έδιωξε την federal reserve και τους Rothschild από το προσκήνιο οι οποίοι τύπωναν χρήμα με υψηλούς τόκους για το Αμερικανικό Δημόσιο και άρχισε πλέον την 6μηνη διαβούλευση μέχρι τις 14 Νοεμβρίου όπου επισφράγισε την συμφωνία στο ξενοδοχείο Green Hilton της Ελβετίας απ’ όπου πήρε και το όνομα η συμφωνία.
Ο J.Kennedy άρχισε να τυπώνει δολάριο με την κόκκινη πλέον σφραγίδα όπως φαίνεται και στην παραπάνω εικόνα ή όποια έγραφε “The treasure of the United States”.
Όταν οι τραπεζίτες κατάλαβαν τι συμβαίνει και αφού ο J.Kennedy είχε τυπώσει 4,3 δις $ τον εκτέλεσαν εν ψυχρό ύστερα από 9 μέρες…
Ο Ιωάννης Καποδίστριας και το ίδιο τραγικό τέλος…..
Έτσι και στην Ελλάδα όπου άρχισε να τυπώνεται το Εθνικό μας νόμισμα Φοίνικας, το ίδιο το παρακράτος με τα ξένα κέντρα εξουσίας εκτέλεσαν εν ψυχρό τον εθνικό μας ευεργέτη Ιωάννη Καποδίστρια…
Έλλην άνθρωπε είναι επιτακτική ανάγκη με βαρύ το αίσθημα της ευθύνης και της μεγάλης παρακαταθήκης των προγόνων μας να κατανοήσεις όλα αυτά τα αποδεικτικά στοιχεία που ο Αρτέμης Σώρρας έφερε στο φως για όλους εμάς!!!
Η αλήθεια εν έτη 2023 έχει σάρκα και οστά και είναι ο ανθρωποκεντρικός οργανισμός και πολιτικός φορέας του Έθνους.
Μια τεράστια αγκαλιά όπου είναι έτοιμη να δεχθεί μέσα της όλη την οικογένεια (οίκος του γένους) των Ελλήνων και να διεκδικήσουμε τα δίκαια και τα δικά μας!!!
Αποδείχτηκε παραπάνω πως οι εξουσιαστές των ανθρώπων, έχουν πότε κοινά συμφέροντα και πότε αντιμάχονται ο ένας με τον άλλο.
Το απαράδεκτο της όλης υπόθεσης είναι πως το κύριο συστατικό, η κατ εξοχήν ενεργεία που τρέφει όλη αυτή την αποστασία για τουλάχιστον 2500 έτη, είναι καθαρά Ελληνική.
Και είναι οξύμωρο όμως συμβαίνει αφού όλοι εμείς έχουμε παραδώσει εθνική κυριαρχία αμετάκλητα και άνευ όρων και δη μέχρι πρότινος με νόμους προδοτικούς όπως τον Ν 3845 και Ν3847 όπου οι 300 εθνοπροδότες μας έπαιξαν στα ζάρια ξανά και ξανά!!!
Η αποχή μας και η αδράνεια μας θρέφει το θεριό της αποστασίας και του χάους κάνοντας όλα τα δημιουργήματα να υποφέρουν μη μπορώντας να ζήσουν και να βιώσουν με δικαιοσύνη, αξίες και αρχές.
Η σκυτάλη πρέπει πάση θυσία να παραδοθεί στους επόμενους, στα παιδιά της Ελλάς που οφείλουμε να τους εξασφαλίσουμε ένα ασφαλές έδαφος ώστε να είμαστε άξιοι απόγονοι όλων των τεράστιων προγόνων μας… συνεχιστές της πατρώας ουσίας τους με τεράστιο χρέος και καθήκον απέναντί τους!!

Ν.Δ.

Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΠΟΛΗ: ΛΑΡΙΣΑ, ΟΔΟΣ: ΧΡΥΣΟΧΟΟΥ 3-5,
Τ.Κ. 41221, ΕΛΛΑΣ
ΤΗΛ. 2411 103182 EMAIL : kpd.thes.ke@gmail.com

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ_ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ
Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ