Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

ΚΑΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΟΝΤΙΖΕΛ

ΚΑΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΟΝΤΙΖΕΛ
ΚΑΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΟΝΤΙΖΕΛ

Γιατί καμιά κυβέρνηση δεν έκανε απολύτως τίποτε όχι μόνον στο να γίνει η χώρα μας αυτάρκης ενεργειακά αλλά να κάνουμε και εξαγωγές? Η απάντηση είναι προφανής….γιατί όλοι οι κρατούντες από πάντα δέχονται εντολές από ξένα κέντρα εξουσίας που ο σκοπός τους είναι να εξαθλιώσουν τον Έλλην πολίτη,και να περάσει η ιερή μας χώρα στα χέρια τους.

Άπειρες είναι οι αποδείξεις επ΄αυτού μνημόνια μαγειρεμένα από ελστατ, επήλυδες που τους δόθηκε ελληνική ιθαγένεια, το σκοπιανό, το τουρκοαιγαίο, τα τεράστια σκάνδαλα που χρέωσαν την χώρα τρις, η παραβίαση του συντάγματος ,το χρηματηστήριο , οι ΄΄περίεργες΄΄ πυρκαγιές και ο κατάλογος είναι ατελείωτος…..

Γιατί και στον τομέα της βιομάζας δεν έγινε ποτέ καμία προσπάθεια μετατροπής αυτής σε ενέργεια ή σε άλλες χρήσεις? Με τον φορέα Ε.ΣΥ τα πάντα θα είναι σε μια κυκλική οικονομία Τίποτε δεν θα πηγαίνει χαμένο…..Τα πάντα θα αξιοποιούνται και θα επιστρέφουν προς χρήσην…..

ΝΑΝΑ ΕΜΕΝΙΔΟΥ https://draft.blogger.com/blog/posts/... ΠΑΛΛΑΔΑ ΑΘΗΝΑ https://draft.blogger.com/blog/posts/... Nana Emenidou https://www.facebook.com/EmenidouNana Ομάδα για Νανά Εμενίδου υπ.βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης https://www.facebook.com/groups/48001... Νανά Εμενίδου υπ.βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης




ARVE

Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΠΟΛΗ: ΛΑΡΙΣΑ, ΟΔΟΣ: ΧΡΥΣΟΧΟΟΥ 3-5,
Τ.Κ. 41221, ΕΛΛΑΣ
ΤΗΛ. 2411 103182 EMAIL : kpd.thes.ke@gmail.com

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ_ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ
Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ