Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά
Ολομέλεια της Βουλής – Ζήτησε Παραίτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη χωρίς να γίνουν εκλογές και δεν ακούστηκε κιχ από τους βουλευτές της ΝΔ..
Ολομέλεια της Βουλής – Ζήτησε Παραίτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη χωρίς να γίνουν εκλογές και δεν ακούστηκε κιχ από τους βουλευτές της ΝΔ..

Ολομέλεια της Βουλής – Ζήτησε Παραίτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη χωρίς να γίνουν εκλογές και δεν ακούστηκε κιχ από τους βουλευτές της ΝΔ..

Ολομέλεια της Βουλής – Ζήτησε Παραίτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη χωρίς να γίνουν εκλογές και δεν ακούστηκε κιχ από τους βουλευτές της ΝΔ.. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό, να ζητάει δηλαδή κάποιος βουλευτής στην ολομέλεια να παραιτηθεί ο εν ενεργεία πρωθυπουργός χωρίς να γίνουν εκλογές… Αυτό που τα κόμματα της εκάστοτε αντιπολίτευσης πάντα ζητάνε είναι εκλογές… Πάμε όμως να δούμε τι έγινε στην χθεσινή ολομέλεια της Βουλής και τα ξαναλέμε μετά..

Ζήτησε παραίτηση Μητσοτάκη χωρίς εκλογές…

Τι είπε η ανεξάρτητη βουλευτής Αγγελική Αδαμοπούλου και γιατί σιώπησαν οι βουλευτές της ΝΔ. Και αυτό είναι αξιοσημείωτο ακριβώς επειδή είναι η πρώτη φορά που ακούγεται κάτι τέτοιο εντός της Ολομέλειας.

Ακριβώς την ώρα που το «κορμί» της κυβέρνησης Μητσοτάκη το «περπατάνε» οι κοριοί από πάνω μέχρι κάτω, που τα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης βάλουν εναντίον του πρωθυπουργού, που η ΕΕ έχει ξεκινήσει μεγάλη έρευνα για το θέμα των παρακολουθήσεων και κυρίως την στιγμή που έχουν βγει τα μαχαίρια εναντίον του Κυριάκου μέσα στην ΝΔ, αυτή την ώρα, λοιπόν, η ανεξάρτητη βουλευτής Αγγελική Αδαμοπούλου, από το βήμα της Βουλής, ζήτησε την παραίτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη χωρίς να γίνουν εκλογές, κάνοντας λόγο για έναν «απονομιμοποιημένο» πρωθυπουργό.

«Υπάρχει μία διάταξη στο Σύνταγμα η οποία δίνει την δυνατότητα στον πρωθυπουργό να παραιτηθεί χωρίς να γίνουν εκλογές. Και επειδή πρόκειται για έναν απονομιμοποιημένο πρωθυπουργό τον καλώ να κάνει χρήση αυτής της διάταξης» τόνισε χαρακτηριστικά η Αγγελική Αδαμοπούλου στην ομιλία της.

Τσιμουδιά πάντως από την «γαλάζια» παράταξη στο υπόλοιπο της συνεδρίασης. Αξιοσημείωτο και αυτό… Μάλλον αν το ξανασκεφτούμε όμως μόνο ως αξιοσημείωτο δεν πρέπει να το χαρακτηρίσουμε.. Οι τριγμοί μέσα στο Μαξίμου έχουν αρχίσει και γίνονται αισθητοί πλέον.. Όλοι εκεί μέσα ψάχνουν να βρουν έναν τρόπο να την σκαπουλάρουν και να βγουν καθαροί μέσα από την βρωμιά αυτής της κυβέρνησης..

Και ο μόνος τρόπος είναι να ρίξουν όλες τις ευθύνες στον Κούλη, και να βγουν αυτοί λευκές περιστέρες.. Επομένως, μάλλον περισσότερο το χάρηκαν παρά εκνευρίστηκαν ακούγοντας την Αγγελική Αδαμοπούλου να ζητάει την παραίτηση του… Αλλά αυτό που περισσότερο χάρηκαν απ’ όλα είναι να την ακούν να τον αποκαλεί απονομιμοποιημένο πρωθυπουργό..

Μάλιστα αν τους έπαιρνε εκείνη την ώρα θα την χειροκροτούσαν κιόλας την ανεξάρτητη βουλευτή.. Και εμείς δεν μπορούμε με όλα αυτά παρά να σκεφτούμε.. Αλήθεια Θα κάνει Χριστούγεννα ως Πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης; Ευχόμαστε να μην κάνει…

Αυτό πάντως το χωρίς εκλογές πολύ το χαρήκαμε… Τι να εννοούσε άραγε η Αδαμοπούλου;;; Μήπως ότι θα πέσει όχι μόνο ο Κυριάκος αλλά όλη η Βουλή;; Θα δούμε… Είναι εξαιρετικά κρίσιμα τα πράγματα, αλλά νοιώθουμε πως για πρώτη φορά στην ιστορία της Ελλάδας η πολιτική σκηνή είναι τόσο ξεβράκωτη και αποδυναμωμένη… Και μπορεί να κάνουν τα πάντα για να μας κρατούν δέσμιους του καθεστώτος τους, αλλά τώρα τελευταία δεν το καταφέρνουν και πολύ με τον κόσμο να αρχίζει δειλά δειλά να τους καταλαβαίνει και να θέλει την γενική απομάκρυνση τους από τα έδρανα της ελληνικής Βουλής..

Και αν δεν υπήρχαν τόσοι πολλοί βολεμένοι και διαπλεκόμενοι με την εξουσία στην χώρα μας, θα είχανε πέσει προ πολλού και θα είχαν τιμωρηθεί όπως τους αξίζει… Η διαπλοκή και το βόλεμα εκατομμυρίων Ελλήνων τους κρατάει εκεί που είναι τώρα, αλλά δεν νομίζουμε ότι θα συνεχίσει να τους κρατάει για πολύ ακόμα… Και αυτό φαίνεται καθαρά από τα σκάνδαλα και τις απάτες τους που βγαίνουν στον αέρα…

Το τέλος τους είναι κοντά και κάτι μας λέει ότι το γνωρίζουν και οι ίδιοι πολύ καλά αυτό… Και παίζουν τον ρόλο της ζωής τους στις μέρες μας.. Θα τα δούμε όμως όλα αυτά, όπως θα δούμε σύντομα και το αν έχουμε δίκιο ή άδικο σε όσα λέμε εδώ και γράφουμε.. Μείνετε συντονισμένοι, οι εξελίξεις τρέχουν και θα είναι συγκλονιστικές!!!

 

Διαβάστε επίσης – Επιστρέφουν τα σενάρια για κάλπες τον Ιανουάριο – Στα σχοινιά ο Μητσοτάκης

ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ … ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

ΤΟ ΠΡΟΚΑΛΥΜΜΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ | ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ

Επίθεση εναντίον του Μητσοτάκη από επίτιμο Α/ΓΕΣ: “Επιτέλους σταματήστε να στέλνετε όπλα στην Ουκρανία.. Δεν μας περισσεύουν”

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ