Reading Time: 2 minutes
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ (Β΄ΜΕΡΟΣ)
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ (Β΄ΜΕΡΟΣ)
Ο Ανδρέας Ματθιόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Β’ Πειραιώς της “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”, στην εκπομπή “ΑΝΑ … ΛΥΣΗ” με τον Νικόλαο Παπουτσή.
ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ, Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.
ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΟΛΕΜΟ.;
ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ; Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ, ΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΟΠΟΙΟΥΝ, ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΠΤΕΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΑΤΖΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ – ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΑΓΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΛΙΓΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.
Η ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ, ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΑΤΛΑΝΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΕΧΕΙ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕΙ ΣΕΙΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.

4.0 ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

14.1. Πάγια θέση της Πολιτείας είναι ότι για να έχεις ειρήνη πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος για πόλεμο.
14.2. Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας παράγοντες ασφάλειας, ευημερίας και προόδου του Ελληνικού Έθνους.
14.3. Οι ένοπλες δυνάμεις θα ενισχυθούν και στους τρεις κλάδους τους και στον στρατό ξηράς και στο ναυτικό και στην αεροπορία με τα πιο σύγχρονα οπλικά συστήματα. Θα δοθεί προτεραιότητα στην κατασκευή των ανωτέρων οπλικών συστημάτων σε κατασκευαστικές μονάδες αμιγώς ελληνικές.
14.4. Θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία στα σύνορα, τόσο στην Ηπειρωτική Ελλάδα όσο και στα νησιά. Όλες οι περιοχές θα επανδρωθούν με υπερσύγχρονες μονάδες παρακολούθησης και άμεσης παρέμβασης τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε εξοπλισμό.
14.5. Ιδιαίτερη φροντίδα θα τηρηθεί για τη σίτιση και διαμονή στα στρατόπεδα. Θα τηρούνται υψηλές προδιαγραφές διαβίωσης γιατί οι ένοπλες δυνάμεις είναι πολύτιμες για την πολιτεία.
14.6. Τα κέντρα εκπαίδευσης και εξάσκησης θα είναι υψηλών τεχνικών προδιαγραφών και θα ακολουθούν αυστηρό πρόγραμμα εξάσκησης και ετοιμότητας άμεσης ανάγκης στη ξηρά, στη θάλασσα και στον αέρα.
14.7. Θα αξιοποιηθεί διεθνώς κάθε δυνατή συνεργασία, που μπορεί να αποφέρει σημαντικά οφέλη προς την επίτευξη αυτού του σκοπού. Θα δοθεί προτεραιότητα εφαρμογής καινοτόμων τεχνολογιών   Ελλήνων επιστημόνων και εφευρετών, που είναι προσαρμοσμένες στην γεωγραφική μορφολογία του Ελληνικού χώρου.
14.8. Θα σταματήσει η διαρροή των καινοτόμων αυτών εφευρέσεων προς ξένα προς το ελληνικό κράτος κέντρα εφαρμογής και θα εφαρμόζονται και εξελίσσονται μόνο από ελληνικά εργοστάσια σε συνεργασία με τις ένοπλες δυνάμεις.
14.9. Με απόλυτο σεβασμό η Πολιτεία έναντι αυτών που υπηρετούν το μέγιστο καθήκον της ασφάλειας της χώρας μας, τους διασφαλίζει ώστε να μην έχουν καμία αναστολή και εμπόδιο στην εκτέλεση του καθήκοντός τους.
14.10. Η Πολιτεία θα τους εξασφαλίσει μισθολογικά, ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά, ώστε απερίσπαστοι να εκτελούν το χρέος τους προς την πατρίδα.
14.11. Η γνώση τους και εμπειρία τους είναι χρήσιμη και απαραίτητη και ως τέτοια πρέπει να μεταφέρεται στους νεότερους αξιωματικούς υπαξιωματικούς και οπλίτες των ενόπλων δυνάμεων.
14.12. Η εκπαίδευση όλων των υπηρετούντων στις ένοπλες δυνάμεις θα είναι ύψιστης ποιότητος, καθώς επίσης θα γίνει αναβάθμιση σε όλες τις εγκαταστάσεις των ενόπλων δυνάμεων με απόλυτο σεβασμό για το έργο που έχουν αναλάβει.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο Γ.Γ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΥΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ
Προσοχή: Εξαπάτηση μέσω παραβίασης λογαριασμών ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης
ΕΔΗΣΕΙΣ STAR ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ 15/12/2018
Χάσαμε το μυαλό μας: “Πρόσφυγες” από την Κεντρική Αμερική ζητάνε άσυλο στην Ελλάδα
ΠΡΟΣΔΟΚΩ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΨΥΧΩΝ!!!!
ΕΠΑΓΚΕΛΜΑ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΣ "ΔΙΑΚΙΝΗΤΗΣ ΛΑΘΡΑΙΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ"
Για να μην ξεχνάς... Πρόσεξε τις λέξεις μια προς μια. Ολη η ουσία είναι στις έννοιες που εμπεριέχουν...
24-04-2018 ΕΣΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 9 ΕΝΤΟΛΕΣ!!! ΒΑΡΑΜΕΕΕΕΕ!!!
H ΔΡΑΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΛΑΚΙ ΠΑΡΓΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Κ.Π.Δ. ΗΠΕΙΡΟΥ 3/1/2018 (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ/ΒΙ...
ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΩΧΡΙΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
1 ΜΑΙΟΥ 2019 Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΑΦΙΔΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥΣ
Η ΚΑΘΑΡΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ 2ης ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 107376/2017 ΓΙΑ ΤΑ 600ΔΙΣ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ...