Reading Time: 2 minutes
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ (Β΄ΜΕΡΟΣ)
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ (Β΄ΜΕΡΟΣ)
Ο Ανδρέας Ματθιόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Β’ Πειραιώς της “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”, στην εκπομπή “ΑΝΑ … ΛΥΣΗ” με τον Νικόλαο Παπουτσή.
ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ, Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.
ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΟΛΕΜΟ.;
ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ; Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ, ΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΟΠΟΙΟΥΝ, ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΠΤΕΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΑΤΖΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ – ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΑΓΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΛΙΓΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.
Η ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ, ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΑΤΛΑΝΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΕΧΕΙ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕΙ ΣΕΙΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.
4.0 ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

14.1. Πάγια θέση της Πολιτείας είναι ότι για να έχεις ειρήνη πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος για πόλεμο.
14.2. Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας παράγοντες ασφάλειας, ευημερίας και προόδου του Ελληνικού Έθνους.
14.3. Οι ένοπλες δυνάμεις θα ενισχυθούν και στους τρεις κλάδους τους και στον στρατό ξηράς και στο ναυτικό και στην αεροπορία με τα πιο σύγχρονα οπλικά συστήματα. Θα δοθεί προτεραιότητα στην κατασκευή των ανωτέρων οπλικών συστημάτων σε κατασκευαστικές μονάδες αμιγώς ελληνικές.
14.4. Θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία στα σύνορα, τόσο στην Ηπειρωτική Ελλάδα όσο και στα νησιά. Όλες οι περιοχές θα επανδρωθούν με υπερσύγχρονες μονάδες παρακολούθησης και άμεσης παρέμβασης τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε εξοπλισμό.
14.5. Ιδιαίτερη φροντίδα θα τηρηθεί για τη σίτιση και διαμονή στα στρατόπεδα. Θα τηρούνται υψηλές προδιαγραφές διαβίωσης γιατί οι ένοπλες δυνάμεις είναι πολύτιμες για την πολιτεία.
14.6. Τα κέντρα εκπαίδευσης και εξάσκησης θα είναι υψηλών τεχνικών προδιαγραφών και θα ακολουθούν αυστηρό πρόγραμμα εξάσκησης και ετοιμότητας άμεσης ανάγκης στη ξηρά, στη θάλασσα και στον αέρα.
14.7. Θα αξιοποιηθεί διεθνώς κάθε δυνατή συνεργασία, που μπορεί να αποφέρει σημαντικά οφέλη προς την επίτευξη αυτού του σκοπού. Θα δοθεί προτεραιότητα εφαρμογής καινοτόμων τεχνολογιών   Ελλήνων επιστημόνων και εφευρετών, που είναι προσαρμοσμένες στην γεωγραφική μορφολογία του Ελληνικού χώρου.
14.8. Θα σταματήσει η διαρροή των καινοτόμων αυτών εφευρέσεων προς ξένα προς το ελληνικό κράτος κέντρα εφαρμογής και θα εφαρμόζονται και εξελίσσονται μόνο από ελληνικά εργοστάσια σε συνεργασία με τις ένοπλες δυνάμεις.
14.9. Με απόλυτο σεβασμό η Πολιτεία έναντι αυτών που υπηρετούν το μέγιστο καθήκον της ασφάλειας της χώρας μας, τους διασφαλίζει ώστε να μην έχουν καμία αναστολή και εμπόδιο στην εκτέλεση του καθήκοντός τους.
14.10. Η Πολιτεία θα τους εξασφαλίσει μισθολογικά, ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά, ώστε απερίσπαστοι να εκτελούν το χρέος τους προς την πατρίδα.
14.11. Η γνώση τους και εμπειρία τους είναι χρήσιμη και απαραίτητη και ως τέτοια πρέπει να μεταφέρεται στους νεότερους αξιωματικούς υπαξιωματικούς και οπλίτες των ενόπλων δυνάμεων.
14.12. Η εκπαίδευση όλων των υπηρετούντων στις ένοπλες δυνάμεις θα είναι ύψιστης ποιότητος, καθώς επίσης θα γίνει αναβάθμιση σε όλες τις εγκαταστάσεις των ενόπλων δυνάμεων με απόλυτο σεβασμό για το έργο που έχουν αναλάβει.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σωτήρης Τσιόδρας: Λάθος η χρήση μάσκας από τον γενικό πληθυσμό
ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ 1Η ΜΑΙΟΥ; ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΜΕΣΑ!
Η ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 31/7/2019 ΩΡΑ 6:28
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ : Η ΕΜΦΑΝΗΣ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΜΕΝΟΥ ΚΑΙ... Η ΑΛΛΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ !
“Στα όπλα” οι στρατιωτικοί ιατροί! Σκληρή ανακοίνωση από την ΕΣΤΙΑ
Παρενέργειες, ασφάλεια και αποτελεσματικότητα του εμβολίου της Pfizer – Όλη η αλήθεια
Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ CFR ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ Η ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ
Η ΚΑΘΑΡΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ 2ης ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 107376/2017 ΓΙΑ ΤΑ 600ΔΙΣ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ...
ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ;
Η ΚΛΗΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ
ΕΝΤΟΜΟΦΑΓΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ - Ε. ΓΙΑΔΑΝΟΥ ΡΑΔΙΟ ΑΡΓΩ
Αποχωρούν μαζικά από την Λέσβο εργαζόμενοι σε ΜΚΟ - αρκετό κακό έκαναν στην χώρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.