Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ (Α' ΜΕΡΟΣ)
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ (Α’ ΜΕΡΟΣ)

Ο Ανδρέας Ματθιόπουλος, υποψήφιος βουλευτής Β’ Πειραιώς της “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”, στην εκπομπή “ΑΝΑ … ΛΥΣΗ” με τον Νικόλαο Παπουτσή.

ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ, Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΟΛΕΜΟ.; ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ;

Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ, ΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ, ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΠΤΕΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΑΤΖΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ – ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΑΓΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΛΙΓΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.

Η ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ, ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΑΤΛΑΝΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΕΧΕΙ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕΙ ΣΕΙΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.

4.0 ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

14.1. Πάγια θέση της Πολιτείας είναι ότι για να έχεις ειρήνη πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος για πόλεμο.
14.2. Η Ελλήνων Πολιτεία θα καταστήσει τις ένοπλες δυνάμεις και τα σώματα ασφαλείας παράγοντες ασφάλειας, ευημερίας και προόδου του Ελληνικού Έθνους.
14.3. Οι ένοπλες δυνάμεις θα ενισχυθούν και στους τρεις κλάδους τους και στον στρατό ξηράς και στο ναυτικό και στην αεροπορία με τα πιο σύγχρονα οπλικά συστήματα. Θα δοθεί προτεραιότητα στην κατασκευή των ανωτέρων οπλικών συστημάτων σε κατασκευαστικές μονάδες αμιγώς ελληνικές.
14.4. Θα δοθεί ιδιαίτερη σημασία στα σύνορα, τόσο στην Ηπειρωτική Ελλάδα όσο και στα νησιά. Όλες οι περιοχές θα επανδρωθούν με υπερσύγχρονες μονάδες παρακολούθησης και άμεσης παρέμβασης τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε εξοπλισμό.
14.5. Ιδιαίτερη φροντίδα θα τηρηθεί για τη σίτιση και διαμονή στα στρατόπεδα. Θα τηρούνται υψηλές προδιαγραφές διαβίωσης γιατί οι ένοπλες δυνάμεις είναι πολύτιμες για την πολιτεία.
14.6. Τα κέντρα εκπαίδευσης και εξάσκησης θα είναι υψηλών τεχνικών προδιαγραφών και θα ακολουθούν αυστηρό πρόγραμμα εξάσκησης και ετοιμότητας άμεσης ανάγκης στη ξηρά, στη θάλασσα και στον αέρα.
14.7. Θα αξιοποιηθεί διεθνώς κάθε δυνατή συνεργασία, που μπορεί να αποφέρει σημαντικά οφέλη προς την επίτευξη αυτού του σκοπού. Θα δοθεί προτεραιότητα εφαρμογής καινοτόμων τεχνολογιών  Ελλήνων επιστημόνων και εφευρετών, που είναι προσαρμοσμένες στην γεωγραφική μορφολογία του Ελληνικού χώρου.
14.8. Θα σταματήσει η διαρροή των καινοτόμων αυτών εφευρέσεων προς ξένα προς το ελληνικό κράτος κέντρα εφαρμογής και θα εφαρμόζονται και εξελίσσονται μόνο από ελληνικά εργοστάσια σε συνεργασία με τις ένοπλες δυνάμεις.
14.9. Με απόλυτο σεβασμό η Πολιτεία έναντι αυτών που υπηρετούν το μέγιστο καθήκον της ασφάλειας της χώρας μας, τους διασφαλίζει ώστε να μην έχουν καμία αναστολή και εμπόδιο στην εκτέλεση του καθήκοντός τους.
14.10. Η Πολιτεία θα τους εξασφαλίσει μισθολογικά, ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά, ώστε απερίσπαστοι να εκτελούν το χρέος τους προς την πατρίδα.
14.11. Η γνώση τους και εμπειρία τους είναι χρήσιμη και απαραίτητη και ως τέτοια πρέπει να μεταφέρεται στους νεότερους αξιωματικούς υπαξιωματικούς και οπλίτες των ενόπλων δυνάμεων.
14.12. Η εκπαίδευση όλων των υπηρετούντων στις ένοπλες δυνάμεις θα είναι ύψιστης ποιότητος, καθώς επίσης θα γίνει αναβάθμιση σε όλες τις εγκαταστάσεις των ενόπλων δυνάμεων με απόλυτο σεβασμό για το έργο που έχουν αναλάβει.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η εγκατάσταση των μεταναστών γίνεται βάσει εχθρικού πολεμικού σχεδίου – Πρέπει να διαβαστεί !
ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΤΕ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΠΟΤΕ.. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΑ...
ΕΛΛΑΣ....ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ κο ΠΙΠΙΝΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ iefimerida
Εξαγριωμένοι οι κάτοικοι του Έβρου: Τους πιέζουν να πουλήσουν τα χωράφια τους για τους αλλοδαπούς - ...
29/03/2018 ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΒΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΤΡΙΠΟΛΕΩΣ ΠΕΝΤΕ ΠΡΟΣ ΔΟΥ ΑΑΔΕ ΚΑΙ ΟΚΤΩ ΠΡΟΣ...
Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α.Ε."
Στη Δικαιοσύνη οι λογοκριτές
«Στα μαχαίρια» Χατζηνικολάου και Αλαφούζος για τη Novartis (Audio)
Το αντίδοτο στο φόβο είναι η διαφάνεια
ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΜΕΝΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΧΡΕΗ 28-3-2019
ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ 1Η ΜΑΙΟΥ; ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΜΕΣΑ!