Home Κοινωνία EΦKA: ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΥΛΑ ΣΤΗ ΧΑΡΥΒΔΗ

EΦKA: ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΥΛΑ ΣΤΗ ΧΑΡΥΒΔΗ

ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΜΕ 8.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ 4.000 ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ. ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΜΕΙΚΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (ΔΗΜΟΣΙΩΝ-ΙΔΙΩΤΩΝ) ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΩΡΑ. ΓΙΑΤΙ ΚΟΠΤΕΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΦΚΑ? ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ? ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ?

EΦKA: ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΥΛΑ ΣΤΗ ΧΑΡΥΒΔΗ
EΦKA: ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΥΛΑ ΣΤΗ ΧΑΡΥΒΔΗ
Reading Time: 2 minutes
EΦKA: ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΥΛΑ ΣΤΗ ΧΑΡΥΒΔΗ

EΦKA: ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΥΛΑ ΣΤΗ ΧΑΡΥΒΔΗ

ΕΝΤΟΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΦΚΑ.

ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΜΟ ΟΝΟΜΑΖΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ κ.ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΜΕ 8.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ 4.000 ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ. ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΜΕΙΚΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (ΔΗΜΟΣΙΩΝ-ΙΔΙΩΤΩΝ) ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ  ΑΛΛΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΩΡΑ.

ΓΙΑΤΙ ΚΟΠΤΕΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΦΚΑ? ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ? ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ?

ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ. ΠΟΙΟ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ?  Ο ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ ΡΕΥΜΑΤΟΣ?

ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΝΟΜΟ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ  ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΜΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΚΑΙ ΠΡΙΜ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΥΛΑ ΣΤΗ ΧΑΡΥΒΔΗ!

ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΩΤΗΡΕΣ.

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΩΤΗΡΕΣ!

ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!

ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ….

ΓΙΑΤΙ ΠΑΨΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ. ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ!

ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ!

ΣΥΝΤΑΞΗ:ΑΣΗΜΙΝΑ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

 ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ Ε.ΣΥ.

4.5. Η περίθαλψη και συνταξιοδότηση των εργαζομένων θα καλύπτεται από ένα ασφαλιστικό ταμείο υψηλοτάτων προδιαγραφών το οποίο θα λειτουργεί πάντα με καθαρή ανταποδοτικότητα. Το ταμείο αυτό θα είναι αυτοδιοίκητο με σκοπό να πραγματοποιεί κερδοφόρες επενδύσεις ώστε να βελτιώνεται η θέση των μετόχων του που είναι οι συνταξιούχοι. Όλα τα υπάρχοντα ταμεία αφού ελεγχθούν θα εξυγιανθούν και θα λειτουργούν προς όφελος των πολιτών. Η λειτουργία της Ελλήνων Πολιτείας μέσω μηχανισμών και νόμων θα είναι η διαχρονική εξασφάλιση της τρίτης ηλικίας. Μεγάλο και σημαντικό κεφάλαιο η τρίτη ηλικία για την Πολιτεία. Άνθρωποι γεμάτοι βιωματική σοφία μπορούν να μεταδώσουν τον σπόρο της γνώσης στην επερχόμενη γενιά με σεβασμό για τον άνθρωπο, την Πολιτεία, το περιβάλλον, τον πλανήτη και την Κοσμοθέαση (Κοσμοθέαση είναι οτιδήποτε προσλαμβάνεται από τις αισθήσεις και γίνεται αντιληπτό μέσω της νοητικής διεργασίας ως αληθινό και υπαρκτό).

4.6. Η Ελλήνων Πολιτεία αναγνωρίζει την υποχρέωση να παρέχει τις συνθήκες για την ικανοποιητικότερη διαβίωση σε αντίθεση με το σημερινό καθεστώς το οποίο σκοτώνει τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας γιατί τους κονσερβοποιεί σε πανάθλια ιδρύματα που έχουν μόνο κερδοσκοπικό χαρακτήρα.

4.7. Σε ολόκληρη την Ελλάδα η Ελλήνων Πολιτεία αναλαμβάνει πλήρως την υποχρέωση της έναντι της τρίτης ηλικίας δημιουργώντας πάρκα που θα περιλαμβάνουν σύγχρονες εγκαταστάσεις διαμονής, εγκαταστάσεις ενασχολήσεων και συναναστροφής – επικοινωνίας, αίθουσα σωματικής αγωγής, ιατρική και νοσοκομειακή περίθαλψη κ.ο.κ.

Είμαστε ως Έλληνες υποχρεωμένοι να καταστήσουμε την τρίτη ηλικία αυτάρκη ώστε να μην εξαρτάται από κανέναν και είμαστε υποχρεωμένοι όλοι να την σεβόμαστε.

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ Ε.ΣΥ.

ΠΗΓΗ: esy-ilion.blogspot.com

Έλα να διοικήσεις Ε.ΣΥ.! Όλοι οι άλλοι απέτυχαν!: Αναγγελία της ΕΛΛΗΝΩΝ…

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 • Στον Εισαγγελέα ο τ. επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάϊσεμμπλουμ για πλαστογραφία πτυχίου - Εμφάνι...
 • 19-2-2019 ΜΟΝΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΙΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!!! 003
 • ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΡΑΣ - ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ STAR 3-7-2019
 • ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΦΟΥΣΚΕΣ...
 • ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΑΡΧΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ - ΟΛΟΙ ΘΑ ΑΛΥΣΟΔΕΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ
 • ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ: Ο δικηγόρος, οι ΜΚΟ και η ταρίφα των 950 ευρώ!
 • ΕΛΛΗΝΑ Εχεις σπίτι και αυτοκίνητο; ΟΙ κυβερνήσεις ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΣΟΥ ΜΕ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΙΣΗ
 • Αρνητές μάσκας: Πώς η #αστυνομία εντόπισε μέσω #Facebook 15 άτομα που διακινούσαν υγειονομικές "μολό...
 • Ν. Χαρδαλιάς: Ο γενικός επαναπατρισμός θα ήταν ολέθριος!
 • ΕΠΕΙΓΟΝ ΚΑΛΕΣΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΖΑΝΟ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 26 ΜΑΙΟΥ
 • Ο ΓΟΛΓΟΘΑΣ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΠΑΡΑΛΥΤΟ ΑΠΟ ΑΝΤΙΓΡΙΠΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ
 • Πώς κυβερνήσεις χειραγωγούν την κοινή γνώμη μέσω του Facebook - Η παραδοχή της εταιρείας
 • Exit mobile version