Χρόνος ανάγνωσης: 5 λεπτά

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: «ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ Ή ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ, ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΛΟΓΟΥ, ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ , ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !
………………
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: «ΜΕ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΙΠΟΝ , ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ , ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ Ή ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ , ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΛΟΓΟΥ , ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΚΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ , ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ “ΝΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ , ΜΑΧΗΤΗΣ , ΝΑ ΒΓΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ , ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ , ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !
.
ΟΛΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΙΤΕ ΟΣΟΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ , ΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΕ ΗΓΕΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΑΡΧΕΤΕ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ . ΕΛΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ . ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΙΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ .
.
ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΜΕ ΜΥΑΛΑ , ΜΕ ΨΥΧΕΣ , ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ , ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ , ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ , ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΩΦΟΡΟ , ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ . ΟΛΗ ΣΑΣ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ 33 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ . ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΞΕΤΕ , ΕΙΝΑΙ 33 . ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΤΟΥ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟΥ ΣΑΣ ΧΩΡΑΕΙ ΟΛΗ ΣΑΣ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ . ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ . Ο,ΤΙ ΝΟΜΟΣ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΣΑΣ Η ΖΩΗ . ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΓΙ” ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ .
.
ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ . ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ : ΕΝΑΝ ΑΜΑ ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ , ΠΕΙΡΑΖΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ , ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ . ΠΕΙΡΑΞΕΣ ΕΝΑΝ ; ΑΜ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ! ΠΕΙΡΑΞΕΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ! ΑΡΑ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ , ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ “ΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ! ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΙΚΗΤΟΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ . ΦΥΣΙΚΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ , ΟΧΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ !
.
ΑΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ . ΞΕΧΥΘΕΙΤΕ ! ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ , ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΣΑΣ ! ΒΡΕΣΤΕ ΤΑ , ΠΕΙΣΤΕ ΤΑ ΝΑ “ΡΘΟΥΝΕ ! ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΑΠ” ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΑ ΤΑ ΔΗΘΕΝ , ΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ! ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΒΙΟΥ ΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ , ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΑΚΟΣ .
.
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΑ ( ΦΙΛΟΤΙΜΙΑ , ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ , ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ) ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ . ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΕΡΑΣΩ , ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΑΝΕ ΠΑΛΙΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ .
.
ΑΡΑ ΟΣΟΙ ΑΝΑΖΗΤΑΤΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ . ΝΑ ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ , «ΕΓΩ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ» . ΘΑ ΣΕ ΚΡΙΝΟΥΜΕ . ΘΑ ΣΕ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ . ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ . ΕΛΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ , ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΤΕ . ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΗΓΕΤΙΚΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ , ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ , ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ , ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΟΙ ΑΥΡΙΑΝΟΙ . ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ , ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΑΪΕΝΤΟΛΟΓΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ !
.
ΚΥΡΙΟΙ , ΒΡΕΣΤΕ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΑΤΟΜΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕ ΤΑ ! ΠΕΙΣΤΕ ΤΑ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΟΥΝΕ . ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ . 700 , 600 , 1000 , ΚΑΙ ; ! ΘΕΛΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΑΖΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΣΠΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ . ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ .
.
ΕΛΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ !!! ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ; ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ! ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ! ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ! ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ , ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ , ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !
.
ΧΡΗΜΑΤΑ ; ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ !!! ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ !!! ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ; ΕΙΔΑΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ; ΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΘΑ “ΡΘΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ , ΤΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ! ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ! ΕΙΔΕΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ;
.
ΜΙΛΑΝΕ ΤΑ ΖΩΑ , Ε , ΤΑ ΖΩΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ! ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΩ , ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΙΔΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΓΙ” ΑΥΤΟΥΣ !!! ΞΕΡΕΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ , ΛΕΙΠΕΙ Η ΣΑΤΥΡΑ ! ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΧΤΕ , ΑΝ ΠΑΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟΚΛΑΜΠ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΑΤΥΡΑΣ ! ΚΑΜΙΑ ! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ… ΠΟΡΝΟ ΠΟΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΟΡΟΦΟΣ ΣΧΕΔΟΝ , ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ , ΟΛΑ ΤΑ ΘΡΙΛΕΡ , ΑΛΛΑ ΣΑΤΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΝ ΠΑΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΑΤΥΡΑ , ΠΟΥ “ΧΕΙ ΔΕΚΑ ΤΑΙΝΙΕΣ , ΔΕΝ ΓΕΛΑΣ ! ΠΑΛΙ ΤΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΣΕ ΠΙΑΝΟΥΝ !
.
ΑΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ; ΜΟΝΟ Η ΕΝΩΣΗ ΣΑΣ ! ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ! ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ! ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ , ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΑ ΤΙΠΟΤΑ ! ΟΥΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ …
.
ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙΑ , ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΤΑ ΣΤΕΚΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΔΗΜΟ , ΝΑ ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΑΣ . ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΙ . ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΥΠΑΚΟΥΣΕΙ !
.
ΑΛΛΩΣΤΕ , ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ! ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ , ΙΣΟΝΟΜΙΑ , ΙΣΗΓΟΡΙΑ , ΙΣΟΤΗΤΑ , ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ! Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΩΡΟΣ ! Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΕΙ ! ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ! Η ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ , ΑΛΛΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ! ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΝΕΜΗΤΙΚΗ ! ΕΙΔΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΝΕΜΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΤΕ ; Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ , ΚΙ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ , ΦΤΑΙΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΤΡΩΣ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ !!! ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΠΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ , ΛΕΕΙ , Α… ΘΑ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ! ΤΟΣΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗ ; !!! ΤΟΣΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ; !!! ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΛΑ !!!
.
ΕΛΑΤΕ ΡΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ , ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ !!! ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ Σ” ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ , ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΜΕΙΣ , Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΞΕΙ ΚΑΚΟ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ , ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ , ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΙ … «ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ» ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ! Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΞΕΙ ΚΑΚΟ , ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΟ , ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙΣ , ΟΥΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ! ΑΝ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΣΩΜΗ , ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ !!! ΕΤΣΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ !!!
.
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΝ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΕΝΑΝ ΝΟΥ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ! ΕΤΟΙΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΙ ΑΠ” ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ , ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ! ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΜΗ ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΝ , ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝΕ ΟΡΘΙΟΙ ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΟΥ !!! ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ !!! ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΓΟΝΑΤΙΣΕ ΠΟΤΕ , ΕΙΜΑΙ ΟΜΟΜΗΤΡΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΜΟΥ !!! ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ;;; ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ! Η ΚΟΛΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ !!!ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ , ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ! ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ , ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΕΙΤΕ ! ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΩ ΠΕΙ , ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΩ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΣΑΣ , ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ !

Χρόνος ανάγνωσης: 5 λεπτά
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ