Reading Time: 2 minutes
EΦKA: ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΥΛΑ ΣΤΗ ΧΑΡΥΒΔΗ
EΦKA: ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΥΛΑ ΣΤΗ ΧΑΡΥΒΔΗ

EΦKA: ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΥΛΑ ΣΤΗ ΧΑΡΥΒΔΗ

ΕΝΤΟΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΦΚΑ.

ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΜΟ ΟΝΟΜΑΖΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ κ.ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΜΕ 8.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ 4.000 ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ. ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟ ΜΕΙΚΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (ΔΗΜΟΣΙΩΝ-ΙΔΙΩΤΩΝ) ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ  ΑΛΛΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΩΡΑ.

ΓΙΑΤΙ ΚΟΠΤΕΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΦΚΑ? ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ? ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ?

ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ. ΠΟΙΟ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ?  Ο ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ ΡΕΥΜΑΤΟΣ?

ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΝΟΜΟ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ  ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΜΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΚΑΙ ΠΡΙΜ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΥΛΑ ΣΤΗ ΧΑΡΥΒΔΗ!

ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΩΤΗΡΕΣ.

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΩΤΗΡΕΣ!

ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!

ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ….

ΓΙΑΤΙ ΠΑΨΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ. ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ!

ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ!

ΣΥΝΤΑΞΗ:ΑΣΗΜΙΝΑ ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

 ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ Ε.ΣΥ.

4.5. Η περίθαλψη και συνταξιοδότηση των εργαζομένων θα καλύπτεται από ένα ασφαλιστικό ταμείο υψηλοτάτων προδιαγραφών το οποίο θα λειτουργεί πάντα με καθαρή ανταποδοτικότητα. Το ταμείο αυτό θα είναι αυτοδιοίκητο με σκοπό να πραγματοποιεί κερδοφόρες επενδύσεις ώστε να βελτιώνεται η θέση των μετόχων του που είναι οι συνταξιούχοι. Όλα τα υπάρχοντα ταμεία αφού ελεγχθούν θα εξυγιανθούν και θα λειτουργούν προς όφελος των πολιτών. Η λειτουργία της Ελλήνων Πολιτείας μέσω μηχανισμών και νόμων θα είναι η διαχρονική εξασφάλιση της τρίτης ηλικίας. Μεγάλο και σημαντικό κεφάλαιο η τρίτη ηλικία για την Πολιτεία. Άνθρωποι γεμάτοι βιωματική σοφία μπορούν να μεταδώσουν τον σπόρο της γνώσης στην επερχόμενη γενιά με σεβασμό για τον άνθρωπο, την Πολιτεία, το περιβάλλον, τον πλανήτη και την Κοσμοθέαση (Κοσμοθέαση είναι οτιδήποτε προσλαμβάνεται από τις αισθήσεις και γίνεται αντιληπτό μέσω της νοητικής διεργασίας ως αληθινό και υπαρκτό).

4.6. Η Ελλήνων Πολιτεία αναγνωρίζει την υποχρέωση να παρέχει τις συνθήκες για την ικανοποιητικότερη διαβίωση σε αντίθεση με το σημερινό καθεστώς το οποίο σκοτώνει τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας γιατί τους κονσερβοποιεί σε πανάθλια ιδρύματα που έχουν μόνο κερδοσκοπικό χαρακτήρα.

4.7. Σε ολόκληρη την Ελλάδα η Ελλήνων Πολιτεία αναλαμβάνει πλήρως την υποχρέωση της έναντι της τρίτης ηλικίας δημιουργώντας πάρκα που θα περιλαμβάνουν σύγχρονες εγκαταστάσεις διαμονής, εγκαταστάσεις ενασχολήσεων και συναναστροφής – επικοινωνίας, αίθουσα σωματικής αγωγής, ιατρική και νοσοκομειακή περίθαλψη κ.ο.κ.

Είμαστε ως Έλληνες υποχρεωμένοι να καταστήσουμε την τρίτη ηλικία αυτάρκη ώστε να μην εξαρτάται από κανέναν και είμαστε υποχρεωμένοι όλοι να την σεβόμαστε.

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ Ε.ΣΥ.

ΠΗΓΗ: esy-ilion.blogspot.com

Έλα να διοικήσεις Ε.ΣΥ.! Όλοι οι άλλοι απέτυχαν!: Αναγγελία της ΕΛΛΗΝΩΝ…

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Tο σχέδιο για την παράδοση στους τούρκους αδιαμφισβήτητων ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων
Συναγερμός για Τρόφιμα – Δηλητήριο από Τουρκία.
Kατηγορίες σε βάρος δεκάδων προσώπων για απάτη στις εισαγωγικές εξετάσεις πανεπιστημίων της ελίτ στι...
Τι Γιόρταζαν οι Ελληνες στις 15 Αυγούστου
Όταν το Μοναστήρι έμεινε εκτός Ελλάδας: «Από σήμερα είστε Σέρβοι» είπε στους Έλληνες της πόλης ο Βεν...
Αποθρασύνθηκε η Άγκυρα: «Η Ελλάδα θα φάει γκολ εκεί που δεν το περιμένει» - Η Τουρκία απειλεί ευθέως...
Η ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
ΠΟΙΟΙ ΚΟΡΟ'Ι'ΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ;; ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ;;;
ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΦΥΡΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
ΦΕΚ Τουρκική Γλώσσα (ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ-ΒΟΥΛΗ ΤΟ 2006 ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΒΑΘΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥ)
ΑΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΝΟΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΟΗΤΟΣ ΤΟΤΕ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΑΝΟΗΤΟΣ
2ο ΜΕΡΟΣ. ΤΙ ΕΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘ...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.