ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΦΟΥΣΚΑΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)
ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΦΟΥΣΚΑΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΦΟΥΣΚΑΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΠΟ ΤΟ 1997 ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΦΟΥΣΚΑΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. 

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΗΣ «ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ» ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ, ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΜΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΞΙΜΟ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΤΡΕΛΑ ΚΕΡΔΗ. 

ΕΤΣΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΚΡΟΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ «ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ» ΣΕ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΑΝ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ.

ΟΙ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΦΟΥΣΚΩΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΩΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΠΕΦΤΑΝ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ΣΕ «ΦΟΥΣΚΕΣ» ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.

ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΑΝ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΤΗΝ ΥΠΕΡΦΟΥΣΚΩΜΕΝΗ ΑΝΟΔΟ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΤΟΥ 1999, ΔΥΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΤΟΝ ΘΕΜΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΨΗ, ΤΙ ΛΕΓΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ.

ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 1999, ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΦΙΣΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΣΗΜΕΡΑ 1.000.000 ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ»

Η ΑΦΙΣΑ ΑΥΤΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ Κ.Α., ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ.

ΑΡΧΙΣΕ ΜΙΑ ΦΡΕΝΙΤΙΔΑ «ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ», Η ΟΠΟΙΑ ΦΟΥΣΚΩΝΕ ΚΙ’ ΑΛΛΟ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ, ΦΘΑΝΟΝΤΑΣ ΤΕΣ ΣΕ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 30.000%!!!

Η ΦΡΕΝΙΤΙΔΑ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΣΤΙΣ 17Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1999, Η ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΦΘΑΝΕΙ ΣΤΑ 69,382  ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΡΑΧΜΕΣ, (203,6 ΔΙΣ ΕΥΡΩ), ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝΤΑΣ ΣΤΟ 182% ΤΟΥ «ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥ» ΤΟΤΕ ΑΕΠ,

ΕΝΩ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΡΕΚΟΡ ΤΟΥ ΣΤΙΣ 6.355,04 ΜΟΝΑΔΕΣ, (ΑΠΟ ΤΙΣ 990 ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΙΣ 2-1-1997)!

ΒΛΕΠΕ: https://www.eurocapital.gr/permalink/102441.html

ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΓΕΘΩΝ ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΤΙΣ 11 – 1 – 2021, Η ΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ 54,78 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ 819,27 ΜΟΝΑΔΕΣ. ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝΤΑΣ ΣΤΟ 29,8% ΤΟΥ «ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥ» ΑΕΠ.

ΒΛΕΠΕ: https://www.euro2day.gr/AseQuotesCapitalization.aspx

ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΕΣΜΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,  (ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ, «ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ», Κ.Α.), ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΝ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗ ΠΛΗΘΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΑΣΚΕ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ.

ΕΤΣΙ ΜΟΛΙΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΙΚΡΟΕΠΕΝΔΥΤΕΣ, ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, (ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΑ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, Κ.Α.), ΤΟΤΕ ΤΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΣΤΙΣ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1999 ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΔΕΙΚΤΗ ΤΙΜΩΝ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ.

ΣΤΙΣ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1999 Ο TOTE ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΓΙΑΝΝΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΒΗΜΑ.Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΙΧΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΕ ΒΗΜΑ

ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΘΕΩΡΗΣΕ ΟΤΙ Η ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΔΕΙΚΤΗ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ, «ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΦΑΣΗ ΑΝΑΠΑΥΛΑΣ, ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΥ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΥ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ».

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ!

ΣΤΙΣ 23 – 9 – 1999 ΤΟ ΞΕΦΟΥΣΚΩΜΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΣΚΑΣΙΜΟ ΦΟΥΣΚΑΣ ΠΟΥ ΤΑΡΑΚΟΥΝΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ.

ΟΙ ΜΕ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ, ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ «ΕΠΕΝΔΥΑΝ» ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΣΚΑΝΕ ΣΑΝ ΜΠΑΛΟΝΙΑ ΑΕΡΑ ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΙΚΤΗ ΤΙΜΩΝ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ.

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΟΥ ΚΡΑΧ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ Ο «ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ» ΚΩΣΤΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ, ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΝΙΚΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΠΑΥΛΟ ΤΣΙΜΑ ΤΟ 2000, ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΕΠΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ  ΘΕΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ

ΕΙΠΕ: «ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΡΟΟΔΟΙ. ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ ΤΩΡΑ Ή ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ. 

ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΟΤΑΝ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΕΠΙΠΤΩΣΗ. ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΧΑΝΟΥΝ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ. Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ, ΑΡΑ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΕΦΟΣΟΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ»!  

ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΥΤΗ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ,  ΕΧΑΣΑΝ 52,8 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΡΑΧΜΕΣ, (155 ΔΙΣ ΕΥΡΩ). ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΕΦΥΓΑΝ ΣΕ ΕΞΩΧΩΡΙΕΣ (OFF-SHORE) ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.

ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΡΑΞΑΝ, ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ !

ΒΛΕΠΕ: https://www.lifo.gr/articles/greece_articles/251244/20-xronia-apo-ti-xrimatistiriaki-foyska-toy-1999

ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΚΡΑΧ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΤΙΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΗΡΕΑΣΜΟ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΖΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΙ 1 ΚΑΙ 2 ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 72 ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 1969/ΦΕΚ Α ΑΡ. 167,30-10-1991. Η ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ 2 ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 96 ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 2533/ΦΕΚ Α ΑΡ. 228/11-11-1997, ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.   ΝΟΜΟΣ 1969 1991

ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΣΟΒΑΡΕΣ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΟ ΚΡΑΧ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 1999 – 2000.

ΤΕΛΙΚΑ ΑΦΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΚΡΑΧ, ΝΟΜΟΘΕΤΗΘΗΚΕ Ο ΝΟΜΟΣ Ν.3340/2005/ ΦΕΚ Α ΑΡ. 112, 10-5-2005 ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΣ 1 ΚΑΙ 2 ΤΟΥ ΑΡΘΡΟ 7 ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΜΕ ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΤΗΝ «ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ» ΔΕΙΧΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. ΝΟΜΟΣ 3340 2005

ΑΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΔΑΦΙΟ (γ) ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥ 2 ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 7 ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 3340/2005 ΚΑΙ ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΟ ΚΡΑΧ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 1999 – 2000.

Η ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1831 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΩΡΙΜΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΕΡΙΑ. ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΜΕ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ.

Η ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΗ ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ. ΑΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΔΑΦΙΟ (γ) ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥ 2 ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 7 ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 3340/2005 ΚΑΙ ΑΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΟ ΚΡΑΧ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 1999 - 2000. Η ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 1831 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΩΡΙΜΑΣΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΕΡΙΑ. ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΜΕ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ. Η ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΗ ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΚΕΔΩΝ

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ

Προγραμματικές δηλώσεις “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

https://www.artemis-sorras.gr/