Home ΕΙΔΗΣΕΙΣ Δέχτηκαν δωρεά Τούρκων στο Νοσοκομείο Ξάνθης! Οφείλουν εξηγήσεις ο Δήμος και το...

Δέχτηκαν δωρεά Τούρκων στο Νοσοκομείο Ξάνθης! Οφείλουν εξηγήσεις ο Δήμος και το Υπ. Υγείας

Δέχτηκαν δωρεά Τούρκων στο Νοσοκομείο Ξάνθης! Οφείλουν εξηγήσεις ο Δήμος και το Υπ. Υγείας
Δέχτηκαν δωρεά Τούρκων στο Νοσοκομείο Ξάνθης! Οφείλουν εξηγήσεις ο Δήμος και το Υπ. Υγείας
Reading Time: 4 minutes
Δέχτηκαν δωρεά Τούρκων στο Νοσοκομείο Ξάνθης! Οφείλουν εξηγήσεις ο Δήμος και το Υπ. Υγείας

Δέχτηκαν δωρεά Τούρκων στο Νοσοκομείο Ξάνθης! Οφείλουν εξηγήσεις ο Δήμος και το Υπ. Υγείας

Δεν είχε η Πολιτεία 62.500 ευρώ να πληρώσει για τη γεννήτρια οξυγόνου και δεχθήκαμε χορηγία των Τούρκων;

Δεν το χωράει ο νους αυτό που συνέβη στο Νοσοκομείο Ξάνθης και εκθέτει ανεπανόρθωτα όσους εμπλέκονται στην αποδοχή χορηγίας για γεννήτρια που τοποθετήθηκε και την πλήρωσαν Τούρκοι επιχειρηματίες του κόμματος DΕΒ!

Είναι απίστευτο, αλλά είναι αληθινό και εκθέτει πρώτο απ’ όλους τον υπουργό Βασίλη Κικίλια, στον οποίο απευθύνεται ένα ερώτημα από την τοπική ελληνική κοινωνία της ΞάνθηςΔεν είχε η Πολιτεία 62.500 ευρώ να πληρώσει για τη γεννήτρια οξυγόνου και δεχθήκαμε χορηγία των Τούρκων; Ένα δημόσιο ελληνικό νοσοκομείο δεν είχε τα χρήματα αυτά και δεν τα έδωσε η Πολιτεία, αναμένοντας από τον Απρίλιο έως τον Δεκέμβριο τη δωρεά των μουσουλμάνων;

Ο δήμαρχος Τσέπελης εμφανίζει τη γεννήτρια οξυγόνου ως δωρεά στον δήμο, ενώ ο επικεφαλής τους ευρωψηφοδελτίου του DEB Χουσεΐν Μπαλτατζή την εμφανίζει ως… δωρεά στο Νοσοκομείο Ξάνθης!

Οπότε δημιουργούνται νέα ερωτήματα, αφού μια δωρεά των «Τούρκων επιχειρηματιών» του εξωτερικού προς το νοσοκομείο, σύμφωνα με την ανάρτηση του Χουσεΐν Μπαλτατζή, εμφανίζεται τόσο από τη διοίκηση όσο και από τον δήμαρχο ως… δανεική παραχώρηση του δήμου προς το Νοσοκομείο Ξάνθης. Σημειώνεται ότι όλοι οι δωρητές επιχειρηματίες είναι από τον Εχίνο και εκτός από το DEB είναι φανατικοί «οπαδοί» του ψευτομουφτή Ξάνθης Αμέτ Μετέ!

Η συγκεκριμένη δωρεά ενός μάλιστα τόσο ασήμαντου ποσού δημιουργεί πολλά ερωτήματα για τη διοίκηση του Νοσοκομείου Ξάνθης, που στην ουσία και χωρίς λόγο εκθέτει και το υπουργείο Υγείας. Πρόκειται για την ίδια διοίκηση που αρνήθηκε δωρεά γνωστής εταιρίας της Ξάνθης για την αγορά μοριακού μηχανήματος ανίχνευσης Covid-19 τον περασμένο Απρίλιο και αποδέχεται τώρα μια ευτελή προσφορά 62.500 ευρώ στελεχών του τουρκικού κόμματος DEB!

Η αποκάλυψη της δωρεάς έγινε από δήλωση του επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του DEB Χουσεΐν Μπαλτατζή που ξεκαθαρίζει:

«Θα θέλαμε να ενημερώσουμε την κοινή γνώμη ότι η δωρεά ύψους 62.500,00 €, για την αγορά της γεννήτριας οξυγόνου, είχε γίνει μετά από πρωτοβουλία και υπό τον συντονισμό του Συλλόγου Επιστημόνων της Μειονότητας Δυτικής Θράκης, από επιχειρηματίες της Μειονότητας που δραστηριοποιούνται στο εξωτερικό και συγκεκριμένα από τους κκ. Αλή Ομέρ Κεχαγιά, Εκρέμ Τουμπόρ, Χαμδή Γιαζιτζή, Χασάν Πατρούν, Μεχμέτ Σάρ, Φατήχ Εσκή, Σαμή Ντουκιαντζή, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα του Συλλόγου μας».

Τι λέει για αυτό το υπουργείο Υγείας άραγε;

ΠΗΓΗ: newsbreak.gr

ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΑ ΜΜΕ, ΕΝΩ ΔΙΝΕΙ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΠΟΣΑ ΣΕ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

13.0 ΥΓΕΙΑ (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. – ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015)

 Η υγεία είναι υποχρέωση για δωρεάν παροχή της Πολιτείας προς τους πολίτες της και πρωταρχικός τομέας για την Ελλήνων Πολιτεία.
Η Πολιτεία θα προχωρήσει σε τεράστιες επενδύσεις για μία ολιστική κάλυψη των αναγκών υγείας των πολιτών.
13.1. Θα προχωρήσει σε νοσοκομειακές εγκαταστάσεις που θα σέβονται την προσωπικότητα του κάθε Έλληνα Πολίτη για τις πιο ιδανικές συνθήκες παραμονής εντός αυτών.

13.2. Τα νοσοκομεία αυτά θα καλύπτονται πλήρως από το πιο εξειδικευμένο ιατρικό, νοσηλευτικό και υποστηρικτικό προσωπικό.
13.3. Τα νοσοκομεία θα κατασκευαστούν σε περιβάλλον τέτοιο που να προάγεται η αισθητική των πολιτών σε ύψιστο βαθμό.
13.4. Είναι προγραμματισμένο να γίνει ένα κεντρικό εργοστάσιο που θα φέρει την ευθύνη έναντι της Πολιτείας με απεριόριστη δυναμική δημιουργίας και άλλων περιφερειακών εργοστασίων τα οποία θα κατασκευάζουν φάρμακα με τα καλύτερα αποτελέσματα για τους ασθενείς.

13.5. Τα φάρμακα αυτά έκτος από φυσικής προέλευσης, που είναι το ιδανικότερο, θα είναι μίξη φυσικής και τεχνικής φαρμακολογίας με τις λιγότερες αντενδείξεις.
13.6. Εκτός από την λεγόμενη κλασσική ιατρική θα ενισχυθούν μέγιστα οι εναλλακτικές θεραπείες σε αντίστοιχα ιδανικές εγκαταστάσεις για ιαματική θεραπεία, για υδροθεραπεία, φυτοθεραπεία, αρωματοθεραπεία κλπ.

13.7. Το κύριο μέλημα της Πολιτείας είναι οι πολίτες της να διαβιώνουν σε ένα περιβάλλον το οποίο να προάγει την υγεία με διατροφή ελληνική- μεσογειακή, με νερό όπως μας το προσφέρει η μητέρα φύση και με καθαρό αέρα.

13.8. Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα απεξάρτησης και αποτοξίνωσης και επανένταξης στην υγιή λειτουργία της πολιτείας για εξαρτημένα άτομα,
13.9. Θα δημιουργηθούν ειδικά κέντρα περίθαλψης – θεραπευτηρίων για ψυχολογικές ασθένειες με υποστηρικτικά κέντρα που θα παρέχουν εξάσκηση πνεύματος και σώματος με σκοπό την ενεργή λειτουργία του ατόμου στην Ελλήνων Πολιτεία.

13.10. Η Ελλήνων Πολιτεία θα χρηματοδοτήσει με ότι ποσά χρειάζονται για το άνοιγμα των τεράστιων Ελλάνιων θεραπευτικών Τεχνικών.
Έτσι θα αναβιώσουν τα θεραπευτήρια σε σύγχρονα Ασκληπιεία στην σωστή τους βάση.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. – ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Exit mobile version