Χρόνος ανάγνωσης: 9 λεπτά

ΓΙΑΤΙ ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ;

ΓΙΑΤΙ ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ;
ΓΙΑΤΙ ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ;

Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΤΖΙΝΤΖΙΟΣ ΣΤΟ ΕΛΕΥΣΙΣ ΡΑΔΙΟ 13-11-2020.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΝΤΙΚΡΙΖΩ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ. ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΕΝΑΝ ΠΕΛΑΤΗ ΜΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΡΩΤΟΥΣΕ «ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;».

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΡΩΤΑΕΙ «ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;» ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.

ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΙ ΣΕ ΔΟΓΜΑΤΙΚΕΣ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ.

ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΔΟΓΜΑ ΜΠΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΟ. ΠΑΝΤΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΕΝΑΣ ΜΕΣΣΙΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΔΡΟΜΟ ΤΑΠΕΙΝΟΦΡΟΣΥΝΗΣ, ΧΑΜΗΛΗΣ ΚΡΑΔΑΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ, ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ, ΣΚΥΦΤΟΙ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΕΠΑΙΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΠΟΙΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΕΙ ΑΥΤΗ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ, ΤΟΥ «ΑΡΧΩΝ». ΝΑ ΑΡΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΟΤΙ Η ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΩΝ 2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ ΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΕΠΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΒΛΕΠΕ ΣΥΣΤΑΣΗ ΗΝΩΜΕΝΟΥ ΕΘΝΟΥΣ (ΟΗΕ).

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ 8 ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΑΜΕΡΙΚΗ , Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙ. BRETTON WOODS, ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ. ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ, ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩ. ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ ΠΟΙΟΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ.

ΕΓΓΥΗΤΡΙΑ ΠΑΛΙ Η ΕΛΛΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 29 ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ.

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ , ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΟΠΟΥ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΤΗΝ Α’ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ ΩΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ (ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ) ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΕΚΤΟΤΕ ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΛΗΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΙΣΑΡΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΨΕΥΤΟΒΑΣΙΛΕΙΣ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΠΟΥ ΤΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΓΙΝΕ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟ , ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΧΑΟΣ ΕΝΩ ΚΑΠΗΛΕΥΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΕΝΑ ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ BRETTON WOODS ΥΨΟΥΣ 115,5 ΤΡΙΣ ΣΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ 4% ΑΠΟ ΤΟ 1967 ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2007 ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ.

ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΓΕΙΑ, ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΛΙΝΕΣ ΜΕΘ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΣ 1357. ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΕΒΛΕΨΑΝ ΠΩΣ ΑΝ ΤΟ 0,5% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΘΕΙ.

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΩΣΕ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΟΗΣΗ ΚΑΘΩΣ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Η ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ Γ.Γ. ΤΟΥ ΜΕΡΑ25 ΝΑ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΗ ΠΩΣ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟΣ.

ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΟ ΦΕΚ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ.

ΑΝ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΑΝΩ ΤΟΥ 600% ΓΙΑ ΤΟ 2015. Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΙΚ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΡΕΠΟ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΕΙ.

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Η ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ Η ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΓΙΑ ΚΟΡΟΙΔΑ.

ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΡΕΠΟ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΥΨΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ;

ΠΩΣ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟ 2017 ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΟΔΔΗΧ ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΙ ΕΠΑΡΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΑΛΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟ 2020 ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ;

850 ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΕΥΘΥΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ. ΑΝ ΖΗΤΗΣΩ 1.000.000 ΓΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΑΝΕΙΚΑ. ΑΝ ΖΗΤΗΣΩ 10.000 ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΔΑΝΕΙΚΑ. ΕΔΩ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΑ 10.000 ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΕΥΘΥΣ ΑΜΕΣΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ 850 ΔΙΣ; ΠΟΣΑ ΔΙΣ ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΚΟ ΑΜΕΣΑ; ΔΗΛΑΔΗ ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΙ 5.000 ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΔΙΝΩ ΠΙΣΩ 5250. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑ;

ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΟΚΟ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΤΟΣΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΚΟΥΣ ΣΕ ΡΕΠΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ;

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΤΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΡΥΒΑΝΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΦΑΙΜΑΞΗΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΚΑΙ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΟΥ Ο ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΣ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΟΥΝ. ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ 14, ΝΟΜΟΥΣ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΑΡΚΕΣΤΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΑΠΛΑ.

ΓΙΑΤΙ ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ; ΟΙ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ

ΤΟ 80% ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΒΟΥΛΟΙ ΨΗΦΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ, ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΣΤΑ ΩΠΑ ΩΠΑ.

ΔΕΝ ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΟΤΑΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕ.

ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΟΡΦΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ. Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗΣ. Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΡΩΤΗΘΗΚΑΜΕ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ 3-4 ΔΙΣ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ 740 ΔΙΣ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ.

ΔΕΝ ΕΡΩΤΗΘΗΚΑΜΕ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ. ΔΕΝ ΕΡΩΤΗΘΗΚΑΜΕ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΔΕΝ ΕΡΩΤΗΘΗΚΑΜΕ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΕΣΠΕΣ. ΔΕΝ ΕΡΩΤΗΘΗΚΑΜΕ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΔΗ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ.

ΚΕΙΜΕΝΟ: ΔΗΜΟΣ ΔΗΜΑΡΕΣΗΣ

ΠΗΓΗ
ARVE

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Για την Ελληνική Κυρίαρχη Δημοκρατία έχουν κατατεθεί και κλειδωθεί τα ακόλουθα οικονομικά εργαλεία από τον Αρτέμη Σώρρα (*). Αυτά συνοδεύονται με σειρά αδιαμφισβήτητων και αδιαφιλονίκητων διαπιστευτηρίων και νομιμοποιητικών έγγραφων που επικυρώνουν την εγκυρότητα, γνησιότητα και ισχύ.

Έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες νομικές και πρακτικές ενέργειες βάσει της Ελληνικής αλλά και της Παγκόσμιας νομοθεσίας, προς κάθε κατεύθυνση και προς κάθε άμεσα ή και έμμεσα σχετικό φορέα και έχει δοθεί ο απαραίτητος χρόνος για τυχόν ενστάσεις, απορρίψεις, αμφισβητήσεις κ.ο.κ.

Σε καμία από τις προτάσεις και σε κανένα από τα κατατεθέντα εργαλεία δεν έχει γίνει ουδέποτε οποιαδήποτε απόρριψη ή άρνηση οιασδήποτε μορφής από οιονδήποτε φορέα.

Αφού παρήλθε ο χρόνος των ενστάσεων και δεν υπήρξε καμία άρνηση, αυτό υποχρεωτικώς συνεπάγεται σε αποδοχή και οι πράξεις θεωρούνται τελεσθείσες, χωρίς δικαίωμα παρεμβολής από οιονδήποτε φορέα, οποτεδήποτε και με οποιονδήποτε τρόπο.

Τα εργαλεία και ο πλούτος που περιέχουν είναι πλέον εκχωρηθείσα περιουσία υπέρ των Ελλήνων, της Ελλάδος και του εν γένει απανταχού Ελληνισμού.

Συνοπτικά έχουν τελεσθεί οι ακόλουθες πράξεις και έχουν κατατεθεί τα ακόλουθα ποσά που είναι έτοιμα προς εκταμίευση:

1.0.  ΠΟΣΟ  ΕΞΑΚΟΣΙΩΝ  ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ  ($  600.000.000.000)  ΔΟΛΑΡΙΩΝ

ΑΜΕΡΙΚΗΣ είναι κατατεθειμένα σε κηδεμονευόμενο λογαριασμό σε τράπεζα του εξωτερικού και τα οποία επικυρώθηκαν από όλους τους εμπλεκομένους φορείς (US Treasury, US Treasury Offset Payments, US department of Transportation, ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ, ΤΤΕ, Άρειο Πάγο, Ελληνικά Δικαστήρια και πολλές άλλες χώρες του εξωτερικού). Κατατέθηκαν για την εξαγορά του Δημοσίου Χρέους και τη χρηματοδότηση των νέων αναγκών.

1.1. Επιτόκιο : 0 %, (0,5 % προσωρινό επιτόκιο μέχρι την εξαγορά των δανείων από τους δανειστές: και μετά θα μετατραπεί σε 0 %. Τα έσοδα από τους σχετικούς τόκους θα διατεθούν και πάλι σε ταμείο για την Ελλάδα),

1.2.  Αποπληρωμή : Μέχρι 100 χρόνια.

2.0. ΠΟΣΟ ΔΥΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΡΙΩΝ (Ε 2.300.000.000.000) ΕΥΡΩ έχει κατατεθεί ως αίτημα του Αρτέμη Σώρρα ο οποίος ενέργησε για λογαριασμό των Αυτοχθόνων Ελλήνων που ζουν στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, δυνάμει του Αμετακλήτου- Αορίστου χρονικά και με Μεταθανάτια ισχύ και κληρονομικό δικαίωμα Συμβολαιογραφικού Πληρεξουσίου, όπως αυτό έχει ανατεθεί από διάφορους Δήμους αλλά και Εκκλησιαστικούς Φορείς στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

2.1.  ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΩΣ  ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ:

Να ληφθούν κεφάλαια από τα παράγωγα του πλούτου των Ελληνικών Κληρονομικών Ταμείων Διεθνούς Εξασφάλισης, που διατηρούνται καταχωρημένα στους ειδικούς Θεσμικούς Μητρικούς και Παράλληλους «Υπερκαλυμμένους λογαριασμούς» (OVER BALANCED) ή/ και «Κύριους λογαριασμούς» (GLOBAL MASTER CASH AND CHIPS ACCOUNTS – GMC & CA), ή / και τους «Διεθνείς Συγκεντρωτικούς Λογαριασμούς», (INTERNATIONAL COMBINED COLLATERAL ACCOUNTS ), στην Τράπεζα Ελλάδος καθώς και σε όλες τις υπόλοιπες εμπορικές τράπεζες ή άλλους οργανισμούς με έδρα την Ελλάδα και το εξωτερικό και που ελέγχονται από την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS – Bank of International Settlements), την Παγκόσμια Τράπεζα (World Bank), Federal Reserve και τις κεντρικές τράπεζες των χωρών δια μέσου των γκρίζων/ μαύρων οθονών (Επίπεδο υψίστης ασφαλείας). Τα κεφάλαια αυτά είναι Δικαιωματικά, κατά τις Διεθνείς Συνθήκες, νόμιμη ιδιοκτησία του Κυρίαρχου Ελληνικού Έθνους, όπως αλλιώς είναι γνωστό ως «η Παγκόσμια Διευκόλυνση του Χρέους» (Global Debt Facility), με απώτερο σκοπό να δομηθεί χρηματοδότηση προς όφελος του Έλληνα Πολίτη, για μια βιώσιμη αναδιάρθρωση και αναπτυξιακή πολιτική, εξασφαλίζοντας έτσι τη σταθερότητα, την ασφάλεια και την αναγέννηση του Ελληνισμού στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Αφορά την κάθετη αειφόρο ανάπτυξη με έργα κοινωφελή και ανταποδοτικά μαζί με εξαγορά των κόκκινων δανείων επιχειρήσεων και νοικοκυριών για την Ελλάδα, Κύπρο και τον απανταχού Ελληνισμό.

2.2.  ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΒΑΡΗ:

  • Αρτέμης Σώρρας δέσμευσε ως εγγύηση αντίστοιχη περιουσία από το δικό του χαρτοφυλάκιο ούτως ώστε να μην επιβαρυνθεί με

ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΡΟΣ  ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ  ΛΑΟΣ .

2.3.  ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ:

Το αίτημα κατατέθηκε και επικυρώθηκε στους αρμόδιους φορείς (Παγκόσμιος Ελεγκτικός μηχανισμός, «ALPHA OMEGA STATION»,

World Bank, Federal Reserve, ITC, Consolidated Credit Bank LTD, UN, EU, ECB, IMF, Ελληνική Δημοκρατία, Άρειος Πάγος, USA & Ρωσία).

3.0.  ΟΚΤΩ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ   ΤΗΣ   ΑΝΑΤΟΛΗΣ ,  ΕΝΑΝΤΙ  ΧΡΥΣΟΥ  ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ,  Σ ΥΝΟΛΙΚΗΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗΣ   ΑΞΙΑΣ   ΠΕΝΤΕ  ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ

ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ (5.500.000.000.000) ΕΥΡΩ, οι οποίες έχουν μετατραπεί σε χρεωστικό ομόλογο με υποχρέωση της Εθνικής Τράπεζας, της Τράπεζας Ελλάδος και της Κεντρικής Τράπεζας της Ευρώπης. Η δωρεά αυτή φορολογήθηκε ήδη από το Ελληνικό Δημόσιο με φόρο ύψους Είκοσι επτά Δις. Ευρώ και το Υπουργείο Οικονομικών και το ΣΔΟΕ αρνήθηκαν να τα εισπράξουν.

3.1.  ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ:

Δ.Ο.Υ. Πατρών, Ελληνικό Κοινοβούλιο, Υπ. Οικονομικών, Πρεσβεία Γαλλίας, Ελληνικό Χρηματιστήριο, Ελληνικά Δικαστήρια.

( * )   ΑΡΤΕΜΗΣ    ΣΩΡΡΑΣ  , διαθέτει ένα χαρτοφυλάκιο σημαντικών χρηματοοικονομικών εργαλειών, στο οποίο κάποια είναι ιδιοκτήτης και κάποια είναι νόμιμος δικαιούχος – διαχειριστής. Η διαχείριση αυτή προκύπτει από Ανέκκλητα πληρεξούσια, Αορίστου χρόνου, με Μεταθανάτια ισχύ και Κληρονομικό Δικαίωμα. Είναι ο μόνος δικαιούχος, μόνος αποφασίζων και μόνος υπογράφων. Όλες οι προτάσεις έχουν κατατεθεί ως φυσικό πρόσωπο ούτως ώστε να υπάρχει πλήρης διαφάνεια για όλες τις πράξεις, ενέργειες, συμβάσεις κ.ο.κ.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β

ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

ΕΡΕΥΝΕΣ , ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ

Για την μεταβατική περίοδο ευθύς μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης από την “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ” θα υλοποιηθούν τα κάτωθι:

Είναι προγραμματισμένο από τώρα, συγκεκριμένα από την κατάθεση που έχει γίνει υπέρ της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας (στους Έλληνες ιθαγενείς πολίτες) των 600 δις δολαρίων από τις 28/ 09/ 2012 ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΕΥΘΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ» ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΈΛΛΗΝΑ/ΔΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ/Η ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΤΩΝ 20.000 ΕΥΡΩ ΩΣ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΘΕΙ ΥΨΟΥΣ 2,3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ.!!!

Θα συσταθούν ειδικές επιτροπές οι οποίες θα αναλάβουν να ερευνήσουν, στη συνέχεια θα γνωματεύσουν και θα δομήσουν εμπεριστατωμένες και στοιχειοθετημένες προτάσεις με αδιαμφισβήτητες αποδείξεις οι οποίες θα κατατεθούν προς συζήτηση, απόφαση και θεσμοθέτηση από τα κρατικά όργανα.

Ι. ΘΕΣΜΙΚΟ   ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – ΒΟΥΛΗ

1.0     Επιτροπές Έρευνας και Ελέγχου

2.0     Επιτροπές που θα δομήσουν μελέτες επίλυσης των ξεχωριστών θεμάτων, Ανάπτυξης και Ανασυγκρότησης της Ελληνικής οικονομίας και τη χάραξη της πολιτικής και πολιτιστικής γεωστρατηγικής,

3.0     Επιτροπές Θεσμοθέτησης των εγκεκριμένων αποφάσεων

  • ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΩΜΑ

 1.0  Επιτροπές Δικαίου & Πειθαρχικού

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Ι. ΘΕΣΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – ΒΟΥΛΗ

1.0 ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΤΩΘΙ:

1.1. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ:

1.2.1.     Η Επιτροπή Ελέγχου Δημοσίου χρέους: Θα προβεί σε μια ενδελεχή έρευνα, για τον έλεγχο την αξιολόγηση και τη δομή του δημοσίου χρέους σε βάθος χρόνου, τόσου ώστε να αποδειχτεί στο σύνολο η αλήθεια, με την επικουρία ομάδας παγκοσμίως αποδεκτών εμπειρογνωμόνων ελεγκτών. Ο έλεγχος θα περιλαμβάνει χωρίς να είναι περιοριστικό, το πως δημιουργήθηκε το Δημόσιο χρέος, ποιοί ήταν οι δανειστές, με τι συμβάσεις δεσμεύτηκε το κράτος και η τήρηση αυτών, ποιός γνωμάτευσε και αποφάσισε επ’ αυτών, θα πιστοποιηθεί εάν και εφόσον είναι απεχθές το χρέος, εάν τα χρήματα έφτασαν και πόσα έφτασαν στην Ελλάδα, πως τοκίστηκε το εκάστοτε δάνειο, ποιός διαχειρίστηκε τα χρήματα που λήφθηκαν, που επενδύθηκαν, η έκδοση/ ακύρωση των ομολόγων κ.ο.κ.

1.2.2.     Επιτροπή ελέγχου για τη διαχείριση δημόσιου χρήματος από εσωτερικά όργανα ή εξωτερικά καθώς και το ρόλο των συμβουλευτικών, ελεγκτικών εξωτερικών, ιδιωτικών ή και κρατικών συμβούλων.

1.2.3.      Επιτροπή ελέγχου για τη διαχείριση δημόσιας περιουσίας, γεωστρατηγικών περιουσιών, συμβάσεις (πώλησης, ενοικίασης, διαχείρισης, κατασκευής),

1.2.4.      Επιτροπή ελέγχου για όλα τα Δημόσια Ασφαλιστικά ταμεία και όλων των άλλων ταμείων άμεσα ή έμμεσα σχετικών με αυτά, φανερών ή μυστικών, χωρίς να είναι περιοριστικό στα προαναφερθέντα, για τους ισολογισμούς, τις συμβάσεις, διαχείριση, παράπλευρες πράξεις με χρήση των κεφαλαίων κ.ο.κ.

1.2.5.      Επιτροπή υπεύθυνη για τον έλεγχο των Τραπεζικών Ιδρυμάτων, λειτουργία, εγγυήσεις και βάρη, ,διαχείριση των κεφαλαίων και επενδύσεις που έγιναν απ’ αυτά, συγχωνεύσεις, κεφαλαιοποιήσεις και ανακεφαλαιοποιήσεις, η μετοχική σύνθεση σε όλα τα επίπεδα μέχρι το τελικό φυσικό πρόσωπο για το 100 % της δομής, περιουσιακό χαρτοφυλάκιο, χρηματοοικονομικά εργαλεία που έχουν εκδοθεί από τις τράπεζες και προς ποιες κατευθύνσεις, λειτουργία και συμβάσεις με δανειολήπτες.

1.2.6.      Έλεγχος για την λειτουργία, επενδύσεις, αξιολογήσεις, ενέργειες κτλ του Τ.Χ.Σ. , του ΤΑΙΠΕΔ καθώς και όλων των άλλων (τοπικών

  • εξωτερικών) ταμείων και φορέων που συστάθηκαν και που διαχειρίστηκαν Ελληνική Δημόσια περιουσία και όλων των σχετικών των εμπλεκομένων με αυτά.

1.2.7.      Έλεγχος οικονομικών καταστάσεων, υποχρεώσεων, περιουσιακών στοιχείων, έλεγχος ταμείων, δομή μισθολογίων, κτλ όλων των Περιφερειακών γραφείων, Νομαρχείων και Δήμων.

1.2.8.   Έλεγχος των εξοπλιστικών ταμείων και των ταμείων μυστικών κονδυλίων.

 

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com
Χρόνος ανάγνωσης: 9 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 9 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ