Ο ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ

Ο ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ
Ο ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ :  Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ 600
Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ, ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΔΥΝΑΤΑ, ΒΡΟΝΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ, Ο ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ. ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΤΟ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ!
Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΟΣΜΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ, ΣΥΝΟΔΕΥΟΤΑΝ ΑΠΟ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΙ ΣΥΝΟΔΕΥΟΤΑΝ Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΚΟΣΜΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ. ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΠΑΝΤΟΥ, ΤΡΟΜΑΞΕ, ΦΟΒΙΣΕ, ΤΑΡΑΞΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΦΑΝΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΥΦΟΥΣ. 

600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΙ ΣΥΝΟΔΕΥΟΤΑΝ Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΚΟΣΜΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ. ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΠΑΝΤΟΥ, ΤΡΟΜΑΞΕ, ΦΟΒΙΣΕ, ΤΑΡΑΞΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΦΑΝΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΥΦΟΥΣ

ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ, ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. ΕΤΣΙ, ΕΒΑΛΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΙΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ, ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΑ, ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΚΥΡΩΣΕΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ 

ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΟΡΘΟΝ, ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟΝ! ΚΑΙ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ, ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΟΠΩΣ ΤΑ 115.000.000.000.000 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ, 

ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ 50 ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΛΙΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΘΕ ΓΗΙΝΟ ΕΤΟΣ, ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ, ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ.
ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΟΣΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΑΝ, ΟΠΟΥ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΕΤΟΧΗ, ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟ ΠΟΣΟ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΛΕΝΧΟ 678.000.000.000 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ, ΠΟΥ ΕΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ ΤΙΣ 45 ΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΟΥ, ΤΟΤΕ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΚΟΣΜΙΚΑ ΥΠΕΡΠΟΣΑ ΙΣΧΥΟΣ, ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ.
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΟ 670 ΔΙΣ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΝΑ ΑΝΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΥΓΙΗ ΘΕΣΗ.
ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.
ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΣ, ΜΟΝΟ ΠΑΝΩ ΣΤΑ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΔΙΣ, ΟΠΟΥ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΜΕΝΟΣ, ΤΟ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΤΟ ΠΟΛΕΜΟΥΝ, ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ, ΤΡΟΠΟΥΣ, ΨΕΥΔΗ, ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ, ΓΕΛΟΙΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ, ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΛΙΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΑΝΟΗΤΟΥΣ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΤΑ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΔΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΜΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΙΑΙΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ 2.875.000.000.000 ΤΡΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΤΑ ΑΠΕΚΟΨΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ. ΑΡΑ, ΓΝΩΡΙΖΑ ΠΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΟ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ.
ΑΡΑ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΟΣ, ΤΟΥΣ ΤΙΝΑΞΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ! ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΠΟΣΟΥ Ή ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ, ΘΑ ΤΟ ΕΔΕΙΧΝΑΝ.
ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΕΤΣΙ! ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ! ΕΑΝ ΕΙΧΑ ΒΑΛΕΙ 603 ΔΙΣ, Ή 550 ΔΙΣ, 500 ΔΙΣ, Ή 700 ΔΙΣ, Ή ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΠΟΣΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡΠΟΣΩΝ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ.

ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟ ΚΩΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΕΧΟΥΝ ΜΙΣΟΣ, ΜΕΝΟΣ: ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΣΩΚΛΕΙΕΙ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΔΙΟΤΙ ΤΟ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΣ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΠΟΤΕ! 
ΟΥΤΕ ΤΟΤΕ, ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ! ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ! ΑΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΩ ΤΟΤΕ, ΤΟ 2012, 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΔΙΣ? ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΗΞΕΡΑ! ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΗΞΕΡΑΝ! ΑΥΤΟΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ, ΕΠΡΑΞΑΝ, ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ, ΛΑΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΕΣ ΑΛΟΓΕΣ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.

ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ !!!

ΣΕΛ. 876 – 879 ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ, ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΣΤΟ PDF ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΣΕΛΙΔΩΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ :  Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ 600

Ομάδα: Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ 600

ΠΗΓΗ : https://kosmotheasi.com

Επισκέψεις: 6

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: