Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ :  Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ 600

ΤΑ ΣΑΡΚΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟΥ ΤΟΥΣ, ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ! ΟΛΑ ΤΑ ΙΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥΣ!

Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΠΟΤΕ!

ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΤΟΤΕ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ. Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ, ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ, ΩΣ Ι ΕΝΑ, ΜΟΝΑΔΑ Ι, ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ.

Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ.

ΥΣΤΕΡΑ ΝΑ ΝΟΗΣΟΥΝ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΗΡΩΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ!

ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΝΑ ΝΟΗΣΟΥΝ, ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΗΡΩΕΣ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ, ΕΧΟΥΝ ΕΝΣΑΡΚΩΘΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ.
ΟΜΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ, ΕΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΣΑΡΚΙΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΩΝ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΛΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΟΣΜΟΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΗΡΩΩΝ ΚΑΙ ΩΣ ΗΡΩΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ.
ΑΡΑ ΚΑΘΕ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΗΡΩΑΣ, ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΗΡΩΑΣ, ΕΝΣΑΡΚΩΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ Ή ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ, ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΡΟΣ, ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΩΣ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟ «ΤΕΛΕΙΟ», ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ … «ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΩΤΑ 6 ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Η ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΓΡΟ ΦΩΣ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΑΡΚΙΟ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΑΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΙΩΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ, ΤΟ ΟΛΟΝ ΦΩΣ, ΑΡΡΗΤΟ ΕΝ» … ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΤΟΤΕ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ Ή ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ.
ΣΕΛ. 871 – 873 ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ, ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΣΤΟ PDF ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΣΕΛΙΔΩΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ :  Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ 600

Ομάδα: Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ 600

ΠΗΓΗ : https://kosmotheasi.com

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ