ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ «ΔΙΑΜΑΝΤΙ», ΕΙΝΑΙ  ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΕΟΓΩΝΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΔΑΜΑΝΤΑ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ «ΔΙΑΜΑΝΤΙ», ΕΙΝΑΙ  ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΕΟΓΩΝΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΔΑΜΑΝΤΑ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ «ΔΙΑΜΑΝΤΙ», ΕΙΝΑΙ  ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΕΟΓΩΝΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΔΑΜΑΝΤΑ.

ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΜΦΙΔΡΟΜΗ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ 2 ΔΥΟ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ, ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΕΣ ΑΛΛΑ ΤΑ 2 ΔΥΟ ΣΗΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΑ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΞΩ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΣΧΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΜΑΣ.
Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ, ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ Η ΘΕΟΓΩΝΙΑ ΑΔΑΜΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ, ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΘΕΟΓΩΝΙΑ ΑΔΑΜΑΝΤΑ.
ΑΡΑ, ΟΣΑ Η ΘΕΟΓΩΝΙΑ ΑΔΑΜΑΝΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ, ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ, ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ «ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΟΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΑΔΑΜΑΝΤΑ ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΕ ΓΙΟ, ΜΑΝΑ ΜΕ ΚΟΡΗ.

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ «ΑΔΑΜΑΝΤΑ» ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ Ή Η ΜΗΤΕΡΑ «ΑΔΑΜΑΝΤΑ» ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ Ή ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ, ΑΥΤΗ ΤΟ ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ Ή Η ΚΟΡΗ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ Ή ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥΣ «ΑΔΑΜΑΝΤΑ». ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ:

ΠΩΣ ΘΑ ΝΟΙΩΘΑΤΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ???
ΠΩΣ ΘΑ ΝΟΙΩΘΑΤΕ ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΠΑΞΙΩΝΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΣΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ???
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΟΣΜΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΑΤΤΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟΥΣ, ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ «ΔΙΑΜΑΝΤΙ».

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ «ΔΙΑΜΑΝΤΙ», ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΕΟΓΩΝΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΔΑΜΑΝΤΑ.

ΟΤΑΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΧΤΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΟΓΩΝΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΔΑΜΑΝΤΑ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΔΑΜΑΝΤΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΕΛΛΙΠΕΙΣ, ΒΡΩΜΕΡΟΙ, ΠΕΤΑΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΛΗΘΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥΣ.
Ο ΧΡΟΝΟΣ ΩΡΙΜΑΣΕ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΩΡΙΜΑΣΑΝ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΩΡΙΜΑΣΑΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΝΟΥ ΣΑΣ!!!
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ :  
ΣΕΛ. 803 – 805 ΒΙΒΛΙΟΥ, ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΣΤΟ PDF ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΣΕΛΙΔΩΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ
ΠΗΓΗ : https://kosmotheasi.com     ΠΗΓΗ : e-synews.gr