Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ, ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΑΜΑΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ

Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ, ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΑΜΑΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ
Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ, ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΑΜΑΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ

ΕΚΛΕΚΤΟΣ, ΟΡΙΣΜΕΝΟΣ, ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΘΟΛΟ 600, ΚΟΣΜΟΘΟΛΟ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ.

ΙΔΙΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΚΟΣΜΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ.

ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΟΥ, ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΑΡΕΤΗΣ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ, ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΥΠΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑΣ ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ, ΤΟΝ ΚΟΣΜΙΚΟ ΤΗΣ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΘΟΛΟ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΗ ΣΕ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΩΝΕΙ, ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΠΟΙΕΙ, ΝΑ ΓΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ, ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΧΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ, ΩΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΣΜΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΙΚΗ.

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΥΤΟ,

ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΓΕΦΥΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΚΟΣΜΟΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ, ΤΑ ΧΡΟΝΟΧΑΣΜΑΤΑ, ΝΑ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΕΙ ΤΑ ΚΟΣΜΙΚΑ 12 ΠΕΔΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΕΙ ΤΙΣ ΚΟΣΜΟΠΥΛΕΣ, ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΤΙΣ ΒΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ,
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΙΩΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ, ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ, ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΑΜΑΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΦΥΡΩΣΕΙ Ή ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΒΛΑΒΕΣ, ΣΤΙΣ ΚΟΣΜΟΓΕΦΥΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΙ ΔΟΛΙΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΧΑΩΔΗ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ,

ΩΣΤΕ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ, ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΑΜΑΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ, ΩΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ, ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΟΣΜΩΝ.

ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΟΥ, ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΙΣΤΕΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ, ΔΙΟΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΕΛΕΙΟ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΕΛΕΙΟ ΓΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΒΕΒΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΕΝΝΟΙΑ, ΤΟΝ ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΟ ΤΕΛΕΙΟ.
ΑΡΧΙΚΑ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΩΣ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ, ΤΟ ΟΛΟΝ, ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ, ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ.

ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΘΕΙΑΣ ΟΛΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ,

ΕΙΝΑΙ ΤΟ «ΓΝΩΘΙ Σ’ ΕΑΥΤΟΝ.»

ΑΡΑ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΑ «ΤΕΛΕΙΟ», ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ «ΓΝΩΘΙ Σ’ ΕΑΥΤΟΝ», Η ΙΔΙΑ Η ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΕΝΤΟΣ ΑΥΤΗΣ, ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ.

ΣΕΛ. 856 – 858 ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ, ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΣΤΟ PDF ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΣΕΛΙΔΩΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ :  Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ 600

Ομάδα: Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ 600

ΠΗΓΗ : https://kosmotheasi.com

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ