ΗΡΘΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΝΑ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΩΝΕΙΣ ΟΠΩΣ ΒΙΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΤΕ.

ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΤΑΚΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΦΙΣΤΑΣΑΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΣ ΝΑ ΑΝΕΛΙΧΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΙΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΔΟΥΛΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΗΘΗ.

ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΙΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΣΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΣΟΥ ΓΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΘΥΜΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΣΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΗΡΘΕ ΔΙΟΤΙ Ε.ΣΥ. ΖΥΤΗΣΕΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΣΟΥ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ Ε.ΣΥ. ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ.
ΚΑΙ ΤΙ ΕΠΡΑΞΕΣ;

ΞΕΧΑΣΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΞΕΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ;

ΑΝΤΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΕΠΕΔΕΙΞΕΣ ΑΠΕΙΡΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΡΣΗ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕΣ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ.

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΣΟΥ ΛΟΙΔΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΝΑ ΒΙΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΒΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΤΑΚΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΑΚΟΜΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΒΙΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ.

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΣΟΥ ΝΑ ΝΟΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΣΑ ΔΕΙΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΑΤΤΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ.

ΑΝΑΡΩΤΗΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΞΟΔΕΨΕΙ ΦΑΙΑ ΟΥΣΙΑ;

ΠΟΙΟΣ ΝΟΗΜΩΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΗΘΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ;

ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΞΕΛΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΘΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΡΑΞΕΣ ΠΟΤΕ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΑΤΤΕΙΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΣΟΥ.
ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΠΡΟΔΟΤΗ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΠΛΗΡΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΒΙΟ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ (ΙΣΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ ΣΟΥ)

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΒΟΥΛΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΠΝΕΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙΣ.

ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΝΕΠΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΘΗ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ.

ΤΟ ΧΑΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΧΑΟΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΧΩΡΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ.

ΜΕΙΝΕ ΕΚΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΧΑΩΝΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΙΜΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΜΑΣ.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ.
= = = = = = = = = = = = = =
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Βασιλειάδης Δημήτριος 26-09-2019)

ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΑΞΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΠΡΑΞΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΕ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Πολ Kαζαριάν: «Το ύψος του ελληνικού χρέους είναι το ψέμα του αιώνα»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΝΤΙFA ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
Έκκληση των ανδρών των ΕΔ στον Έβρο: «Δεν μας λείπει το φαγητό – Μας λείπει ο κατάλληλος εξοπλισμός»
Τράπεζα της Ελλάδος: 500.000 νέοι Έλληνες μετανάστες-Φεύγουν 50.000 κάθε χρόνο.. TYXAIO;;
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΥΨΗΛΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ;;;
ΔΝΤ: Απόφαση των Ευρωπαίων η πρόωρη αποπληρωμή των δανείων από την Ελλάδα
ΑΠΕΙΡΗ Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟΣ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ 13-3-2018
Δίνουν 6 μήνες ζωής ακόμη στην κυβέρνηση Μητσοτακη. Πρόωρες εκλογές τον Απρίλιο του 2020 βλέπει ξένη...
Νtrin Νews: Εβδομαδιαίο δελτίο ειδήσεων 5/7/2022
Χρυσό μετάλλιο για Έλληνες φοιτητές που σχεδίασαν το πρώτο DNA υπολογιστή
Antifa = Mossad και σπεύδουν να στείλουν μήνυμα στις ΗΠΑ καθώς ο Trump από τη μία λατρεύει το Ισραήλ...
ΔΡΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ 4.09.2018 ΜΗΝΥΜΑ ΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ «Ο ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ»