Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΑΜΗΛΗΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΝΟΗΣΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟ ΠΡΑΤΤΕΙ ΔΙΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΙΩΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ Α ΦΘΟΝΙΑ.

Ο ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Α ΦΘΟΝΙΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΑΡΑΓΕΙ ΦΘΟΝΟ ΚΑΙ ΦΘΟΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΤΟΥ.

ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΦΘΟΝΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΙΟΥΣΑ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΘΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΙΩΝΕΙ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΕΓΩΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΠΑΡΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΘΟΝΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ.

ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΝΤΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟΝ ΒΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΣΟΥ Η ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΣΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ ΟΙ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΒΙΩΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΦΘΟΝΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΠ ΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΥΜΩΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΙΟΤΙ ΕΝΩ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟΝ «ΠΛΗΡΩΣΕ» ΜΕ ΦΘΟΝΟ ΚΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑΣ ΦΘΟΝΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΡΘΕ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΘΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 2.500 ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ.

ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟΥ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΒΙΩΝΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΑΦΘΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΔΩΣΕ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ.

ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΠΙΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΤΟ 2012 ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΤΑΚΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΧΑΡΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΘΗΚΑΝ ΑΧΑΡΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ (ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ) ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΕΝΑΣ ΝΟΥΣ ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟΔΟΜΗΣΕ ΤΗΝ «ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ» ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΑΠΟΔΟΜΗΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΔΟΜΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΠΟΔΟΜΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΣΧΕΤΩΣ ΕΑΝ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑΝ Η ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΘΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΕΔΕΙΞΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΝΟΗΣΟΥΝ ΠΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ.

Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΕ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ.

ΕΑΝ ΔΕ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΙΩΣΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΦΕΡΘΗΚΑΝ ΑΧΑΡΙΣΤΑ ΜΕ ΦΘΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΟΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΑΣΧΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΘΟΝΟΥ ΚΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΑΓΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΣ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΡΑΞΕ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΗΣ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΘΟΝΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ.

ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΗΡΘΕ ΝΑ ΣΕ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΙ Ε.ΣΥ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΟΥ ΤΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΦΘΟΝΟ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΗΘΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ !!!
=====================
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ