Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Σαλβίνι στο Ισραήλ: ακόμα ένα είδωλο της ακροδεξιάς προσκύνησε τους Εβραίους

ΤΟ ΠΑΖΛ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΠΟΛΣΟΝΑΡΟ, ΤΡΑΜΠ, ΟΡΜΠΑΝ, ΛΕΠΕΝ, ΚΟΥΡΤΖ, ΜΕΥ, ΠΕΤΡΥ, ΒΙΛΝΤΕΡΣ .. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ::

Οι Ισραηλινοί λατρεύουν τη σιωνιστική “ακροδεξιά” που δημιούργησαν οι τοκογλύφοι…

ΠΗΓΗ: HELLENIC NS

Το νέο ιερό τοτέμ της εν Ελλάδι ακροδεξιάς, ο Ματτέο Σαλβίνι, πιστός στα χνάρια του Τράμπ προσκύνησε κι αυτός με τη σειρά του τους Εβραίους δείχνοντας σε όλους (όσους δεν το έχουν καταλάβει ακόμα) ότι η ακροδεξιά θα αποτελεί πάντοτε δεκανίκι του συστήματος και του παγκόσμιου κεφαλαίου.

«Καλοσωρίζω έναν μεγάλο φίλο του Ισραήλ» δήλωσε ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου.

Ο σκοπός της συνάντησης, σύμφωνα με τον Σαλβίνι, ήταν η συνεργασία με το Ισραήλ ενάντια στην τρομοκρατία (!), η σύναψη εμπορικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών, καθώς και η αναστροφή του αντισημιτισμού στην Ευρώπη!

«Καλοσωρίζω έναν μεγάλο φίλο του Ισραήλ» δήλωσε ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου.

«Όποιος θέλει ειρήνη, υποστηρίζει το δικαίωμα στην ύπαρξη και την ασφάλεια του κράτους του Ισραήλ! Βρέθηκα, μόλις, στα βόρεια σύνορα του Λιβάνου απ’ όπου οι ισλαμιστές τρομοκράτες της Χεζμπολάχ περνούν μέσα από τούνελ και οπλίζουν πυραύλους για να επιτεθούν στο προπύργιο της Δημοκρατίας στην περιοχή».

Το Ισραήλ, λοιπόν, σύμφωνα με τον μεγάλο εθνικιστή, φασίστα, ηγέτη και λυτρωτή Σαλβίνι είναι το λίκνο της Δημοκρατίας στην Μέση Ανατολή. Είναι το κράτος που πρέπει να επιβιώσει ενάντια στους κακούς Παλαιστίνιους και μαχητές της Χεζμπολάχ.

«Περιμένουμε από τον ΟΗΕ και την Ευρωπαϊκή Ένωση να ενεργήσουν προς αυτή την κατεύθυνση». 

Πιστός μέχρι και στους διεθνής καπιταλιστικούς φορείς που εξοντώνουν τα ευρωπαϊκά έθνη.

Ο Σαλβίνι επισκέφθηκε και το μουσείο του Ολοκαυτώματος όπου έκανε το καθιερωμένο προσκύνημα και προσευχήθηκε, όπως έγραψε, για τα θύματα της παγκόσμιας ισλαμικής τρομοκρατίας στην «Άγια Γη» της Ιερουσαλήμ, όπως την χαρακτήρησε.

«Η δέσμευση μου ως άντρα και υπουργού είναι και θα είναι να βρούμε τους τρομοκράτες, να τους σταματήσουμε, να τους εξαφανίσουμε από την Ευρώπη και ολόκληρο τον κόσμο, με όλα τα απαραίτητα νόμιμα μέσα».

Είναι καιρός να καταλάβουν άπαντες ότι τα ακροδεξιά καθωσπρέπει, λαϊκίστικα μια πολιτικά ορθά κόμματα όπως η Λέγκα του Βορρά ή το Εθνικό Μέτωπο της Λεπέν δεν αποτελούν λύση, καθώς είναι δημιουργήματα του ίδιου του παγκόσμιου σιωνιστικού κατεστημένου.

«Καλοσωρίζω έναν μεγάλο φίλο του Ισραήλ» δήλωσε ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου.

Shalom ακροδεξιά

ΠΗΓΗ: grothia.gr

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡ.ΠΡ. 6199/4-9-2015 ΚΑΙ ΤΟ “ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΛΛΑΣ“. ΚΑΝΕ ΣΎΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ