Reading Time: 8 minutes

ΤΟ ΔΟΛΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΣΤΙΣ 29-09-2012 ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ “ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ“ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΙΣ 03-10-2012, ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΙΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΡΟΠΟ ME ΤΗΝ 2Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ BLEAKLEY PLATT (ΒΛΕΠΕ: https://www.bpslaw.com/#) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΟΓΡΑΨΕ Ο WILLIAM HUGHES MULLIGAN JR (ΒΛΕΠΕ: https://www.bpslaw.com/team/william-h-mulligan-jr/) Η ΟΠΟΙΑ ΗΔΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ.

(ΒΛΕΠΕ: https://alexandrosmakedon13.blogspot.com/2019/06/blakley-platt_4.html).

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 04-10-2012 ΑΝΑΡΤΑΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ,ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ, ΔΟΛΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: “ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ FEDERAL STOCK TRANSFER AND CUSTODY AGENCY INC ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 600 ΔΙΣ

ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

ΤΟ “ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ“ ΑΥΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΚΕΛΟΣ ΕΝΟΣ ΔΟΛΙΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ “ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ“ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΗΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΙΣ 29-09-2012 Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΣΩΒΗΣΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΤΕ.
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΟΛΙΟ ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΟ “ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ“ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕΡΑ (4-10-2012) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΔΕΙΞΑΜΕ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://alexandrosmakedon13.blogspot.com/2019/06/600_11.html#more

ΤΟ ΔΟΛΙΟ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΟ  “ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ“ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟ ΞΑΝΑΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. ((σ.σ. ΕΔΩ ΣΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΟΙ ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΑΠΟ:: ΤΣΙΓΑΡΑ ΕΣΟΔΑ 35 ΔΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ 50 ΔΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΠΟΤΑ 47 ΔΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ, ΚΑΥΣΙΜΑ 150 ΔΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ…. ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΨΑΧΝΟΥΝ 11,5 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ??? ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΤΕ ΕΤΗΣΙΟ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ – ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ !!!! ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΔΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ??? ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ !!! Ο ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ??? ΕΝΩ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΦΤΩΧΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ, ΑΔΡΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΟ . ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΣΥΜΕΤΕΧΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Η ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΣΥ !!! ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ !!! ) ΑΝΤΩΝ.ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ )

ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΘΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΤΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΔΟΛΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ (ΤΟ “ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ“ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟ “ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗ`) ΣΤΗΡΙΧΘΗΚΕ ΟΛΗ Η ΑΘΛΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟΥ, ΤΑ ΜΜΕ,  ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ BLOG, ΑΡΘΡΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ Κ.Α. ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΗΠΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ. 

ΤΟ “ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗ“ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΟΛΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗΣ ΔΗΘΕΝ  ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ, ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΓΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΘΕΙ ΣΤΑ ΜΜΕ, ΩΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, BLOCK, ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ “ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ“, ΕΞ ΑΡΧΗΣ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ – ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ 2ΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ BLEAKLY PLATT ΤΟ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΛΑΒΕΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΣ “ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ“ ΣΤΙΣ 03-10-2012, ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΛΙΝΚ https://alexandrosmakedon13.blogspot.com/2019/06/blakley-platt_4.html. ΑΡΑ Ο ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗΣ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ  ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΕΡΕΥΝΑΣ (ΑΜΕΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ “ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ“ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ, Κ.Α.) ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΚ ΤΗΣ ΘΕΣΜΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗΣ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΥΝΕΝΟΗΘΗΚΑΝ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΤΟ ΔΟΛΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ “ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ“ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΟΥΝ ΣΤΑ ΜΜΕ, ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ. 

Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗΣ ΑΠΟΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ “ΕΡΕΥΝΑ“ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΔΟΛΙΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ “ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ“.

Η ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΕΡΕΥΝΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η “ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ“.
Η ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ:  

1Η ΔΟΛΙΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ

“ ΟΙ FEDERAL STOCK TRANSFER AND CUSTODY AGENTS INC ΚΑΙ DIAMOND AND DIAMOND, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ SWIFT ΟΥΤΕ ΣΤΟ BANKERS ALMANAK“ .

Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ SWIFT ΚΑΙ ΣΤΟ BANKERS ALMANAK, ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ. ΟΜΩΣ Η FEDERAL STOCK TRANSFER AND CUSTODY AGENTS INC ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΝΟΜΙΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ  ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΦΥΛΑΞΗΣ, ΕΓΚΥΡΩΝ – ΝΟΜΙΜΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ, (ΟΧΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ), ΜΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΝ GREGORY PAPPAS Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ.
Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΥΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΣΕΙΡΙΑΚΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ, ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΑΥΤΩΝ,  ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.
ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΥΤΗ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΩΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΗΣ, ΝΑ ΦΥΛΑΞΕΙ ΤΑ ΕΞΗ (6) ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΗΠΑ, ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΣΤΙΣ 28-09-2012, ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟ (ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ) ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΗΝ “ΤΡΑΠΕΖΑ TOY ΜΟΝΤΡΕΑΛ” ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ, ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 14092012CGAS/3232/SOVEREIGN DEMOCRACY OF ELLAS, ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,  ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΦΥΛΑΣΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΕΤΙΚΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ (ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΑΛΑΓΜΑΤΙΚΕΣ – IBOE), ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΗΠΑ.
Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΥΤΗ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ  ΤΗΣ – FAX, ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΤΙ ΑΝΟΙΧΘΗΚΕ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΗΠΑ, ΣΤΙΣ 28-09-2012.
ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΕΙΧΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

Η ΕΤΑΙΡΙΑ DIAMOND AND DIAMOND MERCHANT BANKING GROUP ΕΧΕΙ ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ, ΑΦΟΥ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙ ΩΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ). ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΥΤΗ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΑΛΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΥΨΟΥΣ 2.875.426.500.000,00 ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΗΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΑ. Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΥΤΗ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ FEDERAL STOCK TRANSFER AND CUSTODY AGENTS INC, ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΟΙΩΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΗΠΑ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΗΜΕΝΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ Η “ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΜΟΝΤΡΕΑΛ“ (ΒΑΝΚ OF MONTREAL) ΣΤΟ ΤΟΡΟΝΤΟ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ, (ΒΛΕΠΕ https://www.thecanadianencyclopedia.ca/en/article/bank-of-montreal KAI http://www.urbandb.com/canada/ontario/toronto/bank-of-montreal-302-bay/index.html#.XQIfnv5S_cc), Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΗΠΑ.

2Η ΔΟΛΙΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ

“ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ/ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ SWIFT. ΔΕΝ ΑΠΟΣΤΕΛΟΥΝ FAX ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ“

Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΙΑ, ΔΙΟΤΙ Η FEDERAL STOCK TRANSFER AND CUSTODY AGENTS INC ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΗΠΑ, ΑΦΟΥ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Η “ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΜΟΝΤΡΕΑΛ“ Η ΟΠΟΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Ο ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗΣ.

3Η ΔΟΛΙΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ

“Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ END ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ “ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ“ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ…. ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΤΟΛΗΣ… ΑΞΙΩΣΕΙΣ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΕ“

Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕΜΠΤΟ ΣΕ ΑΠΑΤΗ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΤΑΧΩΡΕΙ ΚΑΤΙ “ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ“ ΣΤΟ ΔIΚΤYΟ CNW.
OYTE TO ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ “ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ“ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ, ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΙΟΤΡΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΕΣ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ, (ΒΛΕΠΕ https://alexandrosmakedon13.blogspot.com/2018/05/blog-post_94.html).

4Η ΔΟΛΙΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ

“ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΤΗΝ DIAMONT AND DIAMOND MERCHANT BANKING GROUP ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΕ ΑΠΑΤΗ“

Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕΜΠΤΟ ΣΕ ΑΠΑΤΗ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ, ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΕΙΤΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕ ΤΡΙΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΓΙΑ ΘΕΜΑ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΗΠΑ. 
ΑΡΑ Η ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΞΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΕΝΤΕΛΕΙ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΗΠΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΘΕΜΑ.

5Η ΔΟΛΙΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ

“ΣΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ FEDERAL STOCK TRANSFER AND CUSTODY AGENTS INC ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ GOOGLE ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΚΤΙΡΙΩΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ, ΜΠΑΡ ΚΑΙ ΧΩΡΟΥΣ ΑΘΛΗΣΗΣ“

Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΙΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΑ (“ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ GOOGLE!“) ΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ,  ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΤΑΙΡΙΑ EDERAL STOCK TRANSFER AND CUSTODY AGENTS INC ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΑΠΑΤΗ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΚΤΙΡΙΩΝ, ΜΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ, ΜΠΑΡ ΚΑΙ ΧΩΡΟΥΣ ΑΘΛΗΣΗΣ.

6Η ΔΟΛΙΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ

“ΕΞΑΛΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΑ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ ΙΒΟΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ“

Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΟΛΙΑ ΔΙΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΓΙΑ  ΑΛΛΑ ΠΛΑΣΤΑ IBOE ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ 2Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ – ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ BLEAKLEY PLATT.

ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟ “ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ“ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΤΙΣ 17-10-2012 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΣΤΕΛΕΙ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΡΟΠΟ ΩΣ “ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ  – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ“ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ  (Η ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΔΙΔΕΤΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΣΤΙΣ 22-10-2012 ΣΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΧΑΡΗ ΠΛΕΡΩΝΑΚΗ).

Η “ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ – ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ“ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΕΚΜΙΡΙΩΜΕΝΟΣ, ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΩΝ, ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΔΟΜΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ 9 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ ΤΡΟΠΟ, ΟΤΙ ΤΑ ΔΥΟ ΔΟΛΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ “ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ“ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟ `ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗ ΤΗΣ “ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ“ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΗ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΗΠΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΗ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΩΝ,  ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΕΣ “ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ“ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΧΡΕΟΥΣ ΤΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΩΝ “ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ“ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ
ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΨΗ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΕΝΑΛΛΑΣΟΝΤΑΙ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ “ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ“, (ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ), ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ROTHCHILD Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ “ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ“, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΧΑΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣΚΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΕΧΕΙ ΦΤΩΧΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΒΛΑΨΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΚΕΔΩΝ

ΠΗΓΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΤΟ “ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΛΛΑΣ“. ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ  ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η ΠΡΟΔΗΛΗ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ....( ΕΝΩΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ) !!!
ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΕΡΥΨΗΛΑ ΕΣΟΔΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ ΣΕ ΘΕΣΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ (...
Αποποίηση ευθυνών από λοιμωξιολόγους για ό,τι έρχεται: «Δεν φταίμε για επιπτώσεις των μέτρων, η κυβέ...
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ...
ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 16-5-2019
ΚΟΤΣΟΒΟΛΗ ΜΑΡΙΑ: ΜΕ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ο ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΤΟΜΕΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΑΥΤΑΡΚΗΣ
ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΩ ΣΥΣΤΕΜ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΤΟ 2014
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε.ΣΥ....
QATARGATE ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ-ΠΑΤΣΗΣ-ΚΑΪΛΗ-ΣΧΟΙΝΑΣ-ΔΕΝΔΙΑΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕΡΟΣ Β΄
ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ 11-5-2019

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.