Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Η ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΠΟΡΤΟΣΑΛΤΕ ΕΚΚΟΛΑΠΤΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΡΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΚΑΪ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΩΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Η  ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΝHΚΕΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΕΩΡΓΑΦΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΣΗΜΕΡΑ» ΣΤΙΣ 22/02/2019 ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟ 35’.37. ΕΠΙΦΥΛΑΣΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΠΛΥΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΙΛΗ  ΜΕΘΟΔΟ ΑΥΤΗ ΤΗΣ  ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α.Ε.»  ΥΙΟΘΕΤΩΝΤΑΣ  ΕΘΝΟΚΤΟΝΕΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ.  

                Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Η « ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΦΤΑΣΕ.

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΣ

 

Η ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Κ.Δ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ & ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΪΔΑ

ΣΧΕΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/ethnika-themata/753452_o-skai-prosartise-tin-katerini-stin-voreia-makedonia-ti

Δείτε το βίντεο πατώντας ΕΔΩ στον σύνδεσμο

http://www.skaitv.gr/episode/enimerosi/simera/2019-02-22-06

Υπενθυμίζουμε πως είναι το δεύτερο δημόσιο κρούσμα μετά τον δημοσιογράφο της ΕΡΤ ο οποίος είπε στο μεσημεριανό δελτίο της ΕΡΤ3 στις 23/01/2019:

«Να συνδεθούμε με το Τελωνείο Ευζώνων, στα σύνορα Ελλάδας – πΓΔΜ. Εκεί αναμένεται να συγκεντρωθούν οι αγρότες από το Κιλκίς. Βρίσκεται στο σημείο ο συνάδελφος ο Αντώνης Καρανδεινός και μας δίνει το ρεπορτάζ».

«Ή αλλιώς στα σύνορα της Βορείου με τη Νότια Μακεδονία θα έλεγα».

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ