ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙ ΊΔΙΟΙ ΘΑ ΕΛΈΓΞΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ. Όποιος μπορεί να διακρίνει το μέγεθος και τις συνέπειες του εγχειρήματος αυτού καλείτε να επικοινωνήσει με ενα από τα γραφεία της Ελλήνων Συνελευσις της περιοχής του η να αποστείλει μήνυμα στην ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ του site
ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙ ΊΔΙΟΙ ΘΑ ΕΛΈΓΞΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ. Όποιος μπορεί να διακρίνει το μέγεθος και τις συνέπειες του εγχειρήματος αυτού καλείτε να επικοινωνήσει με ενα από τα γραφεία της Ελλήνων Συνελευσις της περιοχής του η να αποστείλει μήνυμα στην ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ του site

Η Ελλήνων Συνελευσις δεν είναι παρά μία τεράστια ένωση Ελλήνων ενεργών πολιτών και αυτό αποδεικνύεται και από αυτό το μήνυμα εκτός των άλλων. 

Το μήνυμα το στέλνουμε προς κάθε Έλληνα ανεξαρτήτου κομματικης ταυτότητας με την απαραίτητη όμως πατριωτική συνείδηση και την ικανότητα να αντιληφθεί το εν λόγο κάλεσμα.

Εμείς οι Έλληνες της Ελλήνων Συνελευσις έχουμε δηλώσει μήνες πριν δια του προέδρου μας ότι θα ελέγξουμε για πρώτη φορά κάθε εκλογικό τμήμα ώστε να διαπιστωθεί αν όντως η διαδικασία καταμετρησης είναι ακέραιη.

Για πρώτη φορά έχουν συστρατευτει χιλιάδες πολίτες όπου σαν εκλογικοι αντιπροσωποι θα εκτελέσουν την διαδικασία σε κάθε πόλη της χώρας. Όμως με έναν νόμο η αντιπροσωπία πρόσθεσε άλλα δεκαπέντε χιλιάδες εκλογικά τμήματα περίπου, ως εκ τούτου για να ολοκληρωθεί και να συμπληρωθεί ο ικανός αυτός αριθμός Ελλήνων χρειαζόμαστε την συμμετοχή την δική σου.

Επαναλαμβάνω ότι δεν απαιτείται να ψηφίζεις Ελλήνων Συνελευσις, αν και δεν μπορώ να διακρίνω προοπτική σε κανένα από τα κόμματα παρά μόνον από την ένωση μας, αλλά να θες και εσύ να μάθεις αν τα αποτελέσματα των εκλογών που δίνει χρόνια τώρα μια εταιρία για τις δικές μας εκλογές είναι αληθινά.

Χρειαζόμαστε ακόμα μερικούς από τους τόσους Έλληνες για να γινει ότι δεν έχει γίνει πουθενά και ποτέ.

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙ ΊΔΙΟΙ ΘΑ ΕΛΈΓΞΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ. Όποιος μπορεί να διακρίνει το μέγεθος και τις συνέπειες του εγχειρήματος αυτού καλείτε να επικοινωνήσει με ενα από τα γραφεία της Ελλήνων Συνελευσις της περιοχής του η να αποστείλει μήνυμα στην ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ του site . Οι φίλοι και οι γνωστοί μου ξέρουν που και πως θα με βρουν το θέμα είναι να αντιληφθούν ότι αφορά και τους ίδιους και όχι εμένα η τον φορέα μας. (Τα στοιχεια που χρειαζονται ειναι: ονοματεπωνυμο, ονομα πατρός, χρονολογία γεννήσεως, κινητό τηλέφωνο, email, εκλογικό τμήμα η κέντρο που ψηφίζεις, σήμερα είναι η τελευταία μέρα)

Έλληνες καλή λευτερια.

Μανώλης Κοντορινάκης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ            ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ – ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ – ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Όταν ο Βενιζέλος πρότεινε τον Κεμάλ Ατατούρκ για το βραβείο Νόμπελ ειρήνης!
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ SAVOY ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΕΜΠΤΗ 9 ΜΑΪΟΥ ΣΤΙΣ 19:00 Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ...
ΟΛΟ ΤΟ ΨΕΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
ΜΑΡΙΝΑ ΛΑΤΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ - ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ, ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 21/6/2018 11:00 ΣΤ...
Ο ΜΑΡΙΟΣ ΚΟΥΝΔΟΥΡΑΚΗΣ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟ STYLE 100 ΣΗΤΕΙΑ (1.7.2019)
Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΚΟΣΜΟ
ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΗΣ ΕΤΕ;
ΟΣΟ ΑΔΡΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥ
Ο λαός πεινάει…και αυτοί μοιράζουν αναδρομικά 4.000 έως 10.000 σε συνταξιούχους βουλευτές…
ΚΟΜΒΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ ΠΟΡΘΜΕΙΟ ΡΙΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑ ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
Κορονοϊός: Μέχρι πότε ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας; Πήρε παράταση το lockdown