ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙ ΊΔΙΟΙ ΘΑ ΕΛΈΓΞΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ. Όποιος μπορεί να διακρίνει το μέγεθος και τις συνέπειες του εγχειρήματος αυτού καλείτε να επικοινωνήσει με ενα από τα γραφεία της Ελλήνων Συνελευσις της περιοχής του η να αποστείλει μήνυμα στην ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ του site
ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙ ΊΔΙΟΙ ΘΑ ΕΛΈΓΞΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ. Όποιος μπορεί να διακρίνει το μέγεθος και τις συνέπειες του εγχειρήματος αυτού καλείτε να επικοινωνήσει με ενα από τα γραφεία της Ελλήνων Συνελευσις της περιοχής του η να αποστείλει μήνυμα στην ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ του site

Η Ελλήνων Συνελευσις δεν είναι παρά μία τεράστια ένωση Ελλήνων ενεργών πολιτών και αυτό αποδεικνύεται και από αυτό το μήνυμα εκτός των άλλων. 

Το μήνυμα το στέλνουμε προς κάθε Έλληνα ανεξαρτήτου κομματικης ταυτότητας με την απαραίτητη όμως πατριωτική συνείδηση και την ικανότητα να αντιληφθεί το εν λόγο κάλεσμα.

Εμείς οι Έλληνες της Ελλήνων Συνελευσις έχουμε δηλώσει μήνες πριν δια του προέδρου μας ότι θα ελέγξουμε για πρώτη φορά κάθε εκλογικό τμήμα ώστε να διαπιστωθεί αν όντως η διαδικασία καταμετρησης είναι ακέραιη.

Για πρώτη φορά έχουν συστρατευτει χιλιάδες πολίτες όπου σαν εκλογικοι αντιπροσωποι θα εκτελέσουν την διαδικασία σε κάθε πόλη της χώρας. Όμως με έναν νόμο η αντιπροσωπία πρόσθεσε άλλα δεκαπέντε χιλιάδες εκλογικά τμήματα περίπου, ως εκ τούτου για να ολοκληρωθεί και να συμπληρωθεί ο ικανός αυτός αριθμός Ελλήνων χρειαζόμαστε την συμμετοχή την δική σου.

Επαναλαμβάνω ότι δεν απαιτείται να ψηφίζεις Ελλήνων Συνελευσις, αν και δεν μπορώ να διακρίνω προοπτική σε κανένα από τα κόμματα παρά μόνον από την ένωση μας, αλλά να θες και εσύ να μάθεις αν τα αποτελέσματα των εκλογών που δίνει χρόνια τώρα μια εταιρία για τις δικές μας εκλογές είναι αληθινά.

Χρειαζόμαστε ακόμα μερικούς από τους τόσους Έλληνες για να γινει ότι δεν έχει γίνει πουθενά και ποτέ.

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙ ΊΔΙΟΙ ΘΑ ΕΛΈΓΞΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ. Όποιος μπορεί να διακρίνει το μέγεθος και τις συνέπειες του εγχειρήματος αυτού καλείτε να επικοινωνήσει με ενα από τα γραφεία της Ελλήνων Συνελευσις της περιοχής του η να αποστείλει μήνυμα στην ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ του site . Οι φίλοι και οι γνωστοί μου ξέρουν που και πως θα με βρουν το θέμα είναι να αντιληφθούν ότι αφορά και τους ίδιους και όχι εμένα η τον φορέα μας. (Τα στοιχεια που χρειαζονται ειναι: ονοματεπωνυμο, ονομα πατρός, χρονολογία γεννήσεως, κινητό τηλέφωνο, email, εκλογικό τμήμα η κέντρο που ψηφίζεις, σήμερα είναι η τελευταία μέρα)

Έλληνες καλή λευτερια.

Μανώλης Κοντορινάκης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ            ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ – ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ – ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΝΟΗΣΗ
Γιατί πρέπει να αφαιρείται άμεσα το κινητό από όσους εισέρχονται παράνομα στην χώρα
«ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ» 01 «ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ»
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΛΕΤΕ; ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΩΡΑ;
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑΜΕΙΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...
Στροφή 180° Κ.Μητσοτάκη: Άσυλο «express» – Πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη κι εργασία στους παράνο...
ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΣΥΣΣΩΜΗ Η ΚΑΤΕΣΤ...
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝ/ΙΔΑ !! ΣΑΒΒΑΤΟ 9/3/2019 ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ -ΑΘΗΝΑ
ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ (5) ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ...
Η ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΩΣ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΜΑΣ...
Εφοριακός και υπάλληλος του ΕΦΚΑ σε κύκλωμα νομιμοποίησης αλλοδαπών - Χιλιάδες ευρώ η λεία τους