Τι θα επιλέξετε; Την διαιώνιση του χρέους η θα γίνετε μαζί μας διαχειριστές πλούτου για να ελευθερωθούμε και να ελευθερώσουμε την χώρα. Ποιος νομίζετε ότι ήταν ένας βασικός πυλώνας ανάπτυξης των προηγμένων Δυτικών Κρατών;

Ελληνίδα και Ελληνα Πολίτη!

Αν σκεφτείτε ότι ΜΟΝΟ από το 1994 ως το 2010 πληρώσαμε ως χώρα 571.000.000.000 (πεντακόσια εβδομήντα ένα δισεκατομμύρια ευρώ) φανταστείτε τι έχουμε πληρώσει τα τελευταία 200 χρόνια ΑΠΟΛΥΤΗΣ Δανειακής Παράνοιας και Χρεωκοπιών!

Αν σκεφτείτε ότι έχουμε αποδώσει περισσότερα από 2 τρις ευρώ στην Ευρωπαική Ενωση σαν ΦΠΑ και έχουμε πάρει πίσω με την μορφή επιχορηγήσεων 70 δις…

Η Ελλάδα αποτέλεσε ένα κλασικό παράδειγμα στο οποίο στηρίχτηκε και αναπτύχθηκε η σημερινή Δυτική Οικονομία, όταν αποφάσισε να μεταβληθεί σε «χρεοκρατία» (debtocracy) και ειδικά από την εποχή που ο χρυσός αποτελούσε το αντίκρισμα του πλούτου μιας χώρας!

Όταν σταμάτησε αυτό και το χρήμα «γεννιόνταν» από το χρέος (Θεωρία «το χρέος γεννά χρήμα») η Ελλάδα αποτέλεσε έναν βασικό πυλώνα ανάπτυξης των προηγμένων Δυτικών κρατών όχι μόνο γιατί πλήρωνε τοκογλυφικά δάνεια αλλά κυρίως γιατί με τα δάνεια αυτά αγόραζε στρατιωτικό υλικό και προϊόντα των χωρών που της δάνειζαν!!!

Ολο το Ιστορικό των Δανείων και των Χρεοκοπιών ΕΔΩ:

https://www.e-synews.gr/…/ereyna-sok-ola-ta-daneia-tis-ell…/

Τι θα επιλέξετε; Την διαιώνιση του χρέους η θα γίνετε μαζί μας διαχειριστές πλούτου για να ελευθερωθούμε και να ελευθερώσουμε την χώρα και τον πλανήτη από τα μιάσματα;

Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε! Κοιτάξτε τι έχουν κάνει 200 χρόνια τα πολιτικά “τζάκια” δείτε πως το έχουν κάνει!

Μας κρατούν χρεωμένους για να μας έχουν υπόδουλους!

Ξεπούλησαν και ξεπουλάνε τα πάντα… κατάσχουν σπίτια και λογαριασμούς! Επιδοτούν λαθροεποίκους και τα παιδιά τους ενώ φορολογούν τα δικά σας παιδιά σαν τεκμήριο.

Τι άλλο περιμένετε να χάσετε; ΕΛΑΤΕ να ενημερωθείτε και να ενωθείτε μαζί μας στον ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ, την Ελλήνων Συνέλευσις!

Είμαστε άνθρωποι της διπλανής πόρτας. Άνθρωποι σαν και εσάς που μάθαμε όμως να διαβάζουμε ΦΕΚ και να ψάχνουμε για αποδείξεις.

Δώστε την Δύναμη στους υποψήφιους ευρωβουλευτές της Ελλήνων Συνέλευσις να ελέγξουμε το ιδρυτικό κοινοπρακτικό της Ευρωπαικής Ενωσης για να δούμε τι γίνεται με τα τεράστια ποσά του ΦΠΑ και των άλλων φόρων και δασμών που καταβάλουμε στους Ευρωπάιους εταίρους μας.

Δώστε μας την δύναμη να ζητήσουμε να αποκαλυφθούν οι κρυφοί όροι και συνθήκες που εφαρμόζονται και να κάνουμε ταμείο για να δούμε που πραγματικά βρισκόμαστε με την Ε.Ε. και ποιανού είναι το ευρώ.

Δώστε μας την δύναμη να ανακτήσουμε και να διασφαλίσουμε όλα τα δικαιώματα της Πολιτιστικής μας Κληρονομιάς στην Ευρώπη και στον κόσμο.

Μην επιτρέψετε στην δολιότητα της κομματοκρατίας να προχωρήσει στην ολοκλήρωση του σχεδίου τους για τον διαμελισμό της Πατρίδας μας και την φυσική μας εξόντωση.

Print Friendly, PDF & Email

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ
ΘΕΜΑ: ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ -//- Η ΑΠΑΤΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ & ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΔΗΜΟΙ ...
Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!!
Πάνω από 500 προωθούμενοι ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ έφτασαν σε μια μέρα στη Λέσβο
ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ
Η ΚΑΘΑΡΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ 2ης ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 107376/2017 ΓΙΑ ΤΑ 600ΔΙΣ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ...
ΓΙΑΝΓΚΟΣ ΜΕΤΑΞΑΣ ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ 18-4-2019 ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΒΡΥΧΙΟΝ ...
ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟΝ Ο.Η.Ε. ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΚΑΙ ΣΤΗΝ UNESCO
Μια ακόμα προσπάθεια χειραγώγησης του πλήθους!
ΕΔΗΣΕΙΣ STAR ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ 15/12/2018
10-3-2018 ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑ ΔΡΑΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Ε.ΣΥ.
ΝΤΑΙΣΕΛΜΠΛΟΥΜ: ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ