Τι θα επιλέξετε; Την διαιώνιση του χρέους η θα γίνετε μαζί μας διαχειριστές πλούτου για να ελευθερωθούμε και να ελευθερώσουμε την χώρα. Ποιος νομίζετε ότι ήταν ένας βασικός πυλώνας ανάπτυξης των προηγμένων Δυτικών Κρατών;

Ελληνίδα και Ελληνα Πολίτη!

Αν σκεφτείτε ότι ΜΟΝΟ από το 1994 ως το 2010 πληρώσαμε ως χώρα 571.000.000.000 (πεντακόσια εβδομήντα ένα δισεκατομμύρια ευρώ) φανταστείτε τι έχουμε πληρώσει τα τελευταία 200 χρόνια ΑΠΟΛΥΤΗΣ Δανειακής Παράνοιας και Χρεωκοπιών!

Αν σκεφτείτε ότι έχουμε αποδώσει περισσότερα από 2 τρις ευρώ στην Ευρωπαική Ενωση σαν ΦΠΑ και έχουμε πάρει πίσω με την μορφή επιχορηγήσεων 70 δις…

Η Ελλάδα αποτέλεσε ένα κλασικό παράδειγμα στο οποίο στηρίχτηκε και αναπτύχθηκε η σημερινή Δυτική Οικονομία, όταν αποφάσισε να μεταβληθεί σε «χρεοκρατία» (debtocracy) και ειδικά από την εποχή που ο χρυσός αποτελούσε το αντίκρισμα του πλούτου μιας χώρας!

Όταν σταμάτησε αυτό και το χρήμα «γεννιόνταν» από το χρέος (Θεωρία «το χρέος γεννά χρήμα») η Ελλάδα αποτέλεσε έναν βασικό πυλώνα ανάπτυξης των προηγμένων Δυτικών κρατών όχι μόνο γιατί πλήρωνε τοκογλυφικά δάνεια αλλά κυρίως γιατί με τα δάνεια αυτά αγόραζε στρατιωτικό υλικό και προϊόντα των χωρών που της δάνειζαν!!!

Ολο το Ιστορικό των Δανείων και των Χρεοκοπιών ΕΔΩ:

https://www.e-synews.gr/…/ereyna-sok-ola-ta-daneia-tis-ell…/

Τι θα επιλέξετε; Την διαιώνιση του χρέους η θα γίνετε μαζί μας διαχειριστές πλούτου για να ελευθερωθούμε και να ελευθερώσουμε την χώρα και τον πλανήτη από τα μιάσματα;

Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε! Κοιτάξτε τι έχουν κάνει 200 χρόνια τα πολιτικά “τζάκια” δείτε πως το έχουν κάνει!

Μας κρατούν χρεωμένους για να μας έχουν υπόδουλους!

Ξεπούλησαν και ξεπουλάνε τα πάντα… κατάσχουν σπίτια και λογαριασμούς! Επιδοτούν λαθροεποίκους και τα παιδιά τους ενώ φορολογούν τα δικά σας παιδιά σαν τεκμήριο.

Τι άλλο περιμένετε να χάσετε; ΕΛΑΤΕ να ενημερωθείτε και να ενωθείτε μαζί μας στον ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ, την Ελλήνων Συνέλευσις!

Είμαστε άνθρωποι της διπλανής πόρτας. Άνθρωποι σαν και εσάς που μάθαμε όμως να διαβάζουμε ΦΕΚ και να ψάχνουμε για αποδείξεις.

Δώστε την Δύναμη στους υποψήφιους ευρωβουλευτές της Ελλήνων Συνέλευσις να ελέγξουμε το ιδρυτικό κοινοπρακτικό της Ευρωπαικής Ενωσης για να δούμε τι γίνεται με τα τεράστια ποσά του ΦΠΑ και των άλλων φόρων και δασμών που καταβάλουμε στους Ευρωπάιους εταίρους μας.

Δώστε μας την δύναμη να ζητήσουμε να αποκαλυφθούν οι κρυφοί όροι και συνθήκες που εφαρμόζονται και να κάνουμε ταμείο για να δούμε που πραγματικά βρισκόμαστε με την Ε.Ε. και ποιανού είναι το ευρώ.

Δώστε μας την δύναμη να ανακτήσουμε και να διασφαλίσουμε όλα τα δικαιώματα της Πολιτιστικής μας Κληρονομιάς στην Ευρώπη και στον κόσμο.

Μην επιτρέψετε στην δολιότητα της κομματοκρατίας να προχωρήσει στην ολοκλήρωση του σχεδίου τους για τον διαμελισμό της Πατρίδας μας και την φυσική μας εξόντωση.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ... ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑ...
2500 ευρώ το μήνα για κάθε ανήλικο (14 ετών και άνω κατά δήλωσή τους ) αλλοδαπό που θα μείνει στην Κ...
ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΜΕΣΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥ...ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΕΣΟΥΝ...
ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΤΕ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΠΟΤΕ.. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΑ...
ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ Ο ΣΧΟΙΝΙΑΣ ΔΕΙΤΕ ΣΥΜΠΤΩΣΗ.... 7-8-2018
ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ. 9-...
ΑΓΡΟΤΕΣ: Βγήκαν τα πρώτα τρακτέρ στον κόμβο του Πλατυκάμπου
Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΡΟΙΑ ΜΙΑΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΡΑΣ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ...
ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 4/6/2019 ΣΤΙΣ 04:00
ΚΥΡΙΑΚΗ 10/3/2019 ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ - Ε.ΣΥ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝ/ΙΔΑ
MESSAGE BY ARTEMIS SORRAS TOWARDS ''NEW-DEMOCRACY'' AND DORA BAKOYANNI
ΣΑΒΒΑΤΟ 19-10-2019 ΩΡΑ 21:00 Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ ΕΛΕΥΣΙΣ ΡΑΔΙΟ