ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ.

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΜΗ, ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ «ΕΚΡΑΓΟΥΝ» ΑΠΟ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΠΕΔΙΑ.

ΒΙΩΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ. ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΡΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΟΥ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΣΟΥ Η ΧΩΡΑ ΣΟΥ Ο ΟΙΚΟΣ ΣΟΥ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ. ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΓΝΟΙΑ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΧΑΛΚΕΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΟΥ ΤΑ ΟΔΗΓΗΣΕΣ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΔΡΟΜΟ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΠΡΑΞΕΣ ΤΟ ΟΡΘΟ ΜΗ ΝΟΩΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟ.

ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΘΟ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗΣ ΣΟΥ.

Η ΛΟΓΙΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΑΞΙΑ
ΑΠΟ ΤΙΣ 12 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΕΠΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΝ ΝΟΗΜΟΝΑ ΟΝΤΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΟΛΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ.

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΤΥΠΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΩΣΤΕ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΟΤΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΒΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΙΔΙΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ.

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΓΟΝΟΥ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΠΕΔΙΑ ΟΡΑΤΑ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΑ ΩΣΤΕ Η ΚΑΘΕ ΝΕΑ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΩΣ ΓΟΝΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑΤΙΚΕΣ Η ΑΛΛΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΡΚΙΟΥ ΤΗΣ.

Η ΑΡΕΤΗ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΤΗ ΑΞΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΛΛΗΝ ΠΟΥ ΠΡΑΤΤΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΜΕ ΑΡΕΤΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΕΜΕΝΟΥ ΟΠΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΒΟΛΕΣ ΑΚΤΙΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΑΦΘΟΝΙΑ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ (ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΘΟΝΟ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ).
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΙΣ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΑΡΕΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ
ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΟΛΟΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΟΛΟΥ.

ΑΞΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΒΑΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΟΝ ΟΝ ΠΟΣΟΝ ΜΑΛΛΟΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΒΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ.

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΑΝ ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΑΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΝ ΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΔΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΥΠΗΚΟΩΝ.

ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΧΑΛΙΝΑΓΩΓΗΣΗ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΕΣ.

Η ΙΣΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΜΠΤΗ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΥΡΥΘΜΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ
ΚΑΙ ΣΥΝΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΩΔΕΚΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΑΞΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ 13Η ΑΞΙΑ ΩΣ ΟΛΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΞΙΕΣ ΟΠΟΥ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ
ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΙ ΕΥΡΥΘΜΗ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΕΥΡΥΘΜΟ ΑΡΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ.

Η ΙΣΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ
ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ
ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
ΝΑ ΑΝΕΛΙΧΤΟΥΝ ΩΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΕΣ
Η ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΔΙΔΟΝΤΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ.

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΒΙΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΙΔΙΕΣ ΚΑΙ ΙΣΕΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΦΘΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΠΟΤΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ «ΧΡΥΣΕΣ ΓΕΝΝΕΣ» ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΒΙΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

Η ΑΦΘΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΤΗ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΜΠΟΡΕΙΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΦΘΟΝΙΑ
Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ
ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ
ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΑΙ ΜΕ ΑΦΘΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ.

ΤΟ ΣΤΕΡΗΤΙΚΟ «ΑΛΦΑ» ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΘΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΟΝ ΦΘΟΝΟ ΜΟΛΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ
ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΛΙΟΤΗΤΕΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ «ΑΛΦΑ»
ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΞΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΘΗ ΜΟΛΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΗΛΑΔΗ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ
ΘΑ ΒΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ «ΚΟΙΝΟ ΝΟΥ» ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ Ο ΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΟΣ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ «ΚΕΝΟΝΟΙΑ» ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΒΙΩΝΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΚΕΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΠΕΔΙΑ.

ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΩΣ
ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ
ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ
ΑΛΛΑ ΥΠΑΚΟΥΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΙ
ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ (ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΟΔΑ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΔΙΑΡΚΩΣ) ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΦΥΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΥΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΣΥΝΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΜΟΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΗ ΣΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΡΥΘΜΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΓΗ ΠΟΥ ΑΠΟΓΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΩΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ.

Η ΑΝΔΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΕΛΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ.

Η ΑΝΔΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ Η ΝΟΗΣΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΒΙΩΝΕΙ.

ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΣΤΙΑΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΙΚΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΙΟΤΙ

ΜΟΝΟ ΩΣ ΣΥΝΟΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

ΜΟΝΟ ΩΣ ΟΛΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ

ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ.

ΑΥΤΗ Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΒΙΩΣΕΙ ΤΟ ΓΝΩΘΙ Σ ΕΑΥΤΟΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΤΟΥ
ΚΑΙ ΩΣ ΣΥΝΟΛΟ
ΚΑΙ ΩΣ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΝΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΜΕΡΙΣΤΟ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΣΤΟΥ ΤΟΥ ΟΛΟΥ
ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΝΟΥ..

ΤΟ ΓΝΩΘΙ Σ ΕΑΥΤΟΝ ΕΙΝΑΙ Η 12Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΡΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΠΛΙΤΕΣ
ΠΟΥ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΝ
ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΟΛΟΝ
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΛΟΝ
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ Ε.ΣΥ. ΕΙΣΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ Ε.ΣΥ. Ο ΙΔΙΟΣ
ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΗΚΟΝ
ΝΑ ΨΗΦΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΕ ΚΑΛΕΙ
ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΕ ΕΣΕΝΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΒΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ
ΤΟΥΣ «ΣΤΑΒΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ»
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ «ΣΤΑΒΛΟΥΣ»
ΠΟΥ ΕΔΡΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ.

ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΤΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΚΑΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ
ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ
ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ
ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙΣ.

ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ

«ΚΑΘΑΡΙΣΕ» ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ
ΠΟΥ ΕΔΡΑΖΕΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
= = = = = = = = = = = = = =
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ            ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ – ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ – ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: