Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΜΑΡΙΑ ΝΤΑΣΙΟΥ

Υποψήφια Ευρωβουλευτής του

Πολιτικού Φορέα Ελλήνων Συνέλευσις

22/04/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σας ενημερώνουμε και καταγγέλλουμε δημόσια ότι Παρασκευή 19 Απρίλιου 2019 ώρα 19:30. ενώ η Yποψήφια Eυρωβουλευτής της Ελλήνων Συνέλευσις Γεωργία Βαγενά ενημέρωνε νόμιμα τον κόσμο στην πλατεία Αγ. Γεωργίου στην Πάτρα, δέχθηκε άνανδρη επίθεση από δυο φασίστες και ρατσιστές που διέκοψαν και προκάλεσαν ζημιές αλλά επιτέλους για πρώτη φορά συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω από την αστυνομία που ήταν παρούσα και έδρασε ταχύτατα αποτρέποντας τα χειρότερα. Μένει να δούμε τι θα πράξουν οι προϊστάμενοί τους και παρακολουθούμε επιμελώς.

Σε αναμονή λοιπόν της καταδίκης από σύσσωμο τον πολιτικό κόσμο και της αντικειμενικής στάσης των Μ.Μ.Ε. σας ενημερώνουμε ότι για πολλοστή φορά (πάνω από 300 καταγγελίες μας με αποδείξεις) δεχθήκαμε άνανδρη επίθεση από το μονίμως ανενόχλητο παρακράτος του Κράτους. Ακραίοι φασίστες ρατσιστές πράττοντας ως γνήσιοι νεοναζί που υποδύονται τους αντιφασίστες αντιρατσιστές βαφτίζουν φασίστα ρατσιστή όποιον τους υποδείξουν τα καθεστωτικά κέντρα που αυτοπροσδιορίζονται ως αντιεξουσιαστικά και με αυτήν την αιτιολόγηση μας επιτίθενται στις περιουσίες και στα μέλη μας.

Αν υπάρχει φορέας ξεκάθαρα κατά του τυραννικού καθεστώτος, του φασισμού και του ρατσισμού, ειρηνικός και ελληνικός τόσο σε λόγια όσο και σε πράξεις έξω από κάθε δόγμα, κόμμα ή χρώμα, αυτός είναι η Ελλήνων Συνέλευσις. Δεν υπάρχει άλλος παγκόσμιος αναγνωρισμένος φορέας εκπροσώπησης έθνους που λειτουργεί αξιακά ως ίσος μεταξύ ίσων και όχι υπεράνω όλων. (όπως δηλαδή πράττουν οι υποδυόμενοι τους αντι-οτιδήποτε). Είναι πρώτη φορά από τον Σεπτέμβριο του 2015 που έχουμε σύλληψη και προσαγωγή ατόμων από τις αμέτρητες φορές που μας επιτέθηκαν ζημιογόνα κατά πραγμάτων ή προσώπων. Θυμίζουμε και τονίζουμε ότι όχι μόνον μέλη μας αλλά και ο πρόεδρός μας Αρτέμης Σώρρας έχει δεχθεί ο ίδιος δολοφονικές επιθέσεις από οπλισμένους που ουδέποτε η πληροφορία έχει μεταφερθεί δίκαια από τα μεγαλόσχημα Μ.Μ.Ε. παρότι τα περιστατικά είναι καταγεγραμμένα από την Αστυνομία.

Σας θυμίζουμε την κραυγαλέα στάση των μεγαλόσχημων Μ.Μ.Ε. και σύσσωμου του αντιανθρώπινου καθεστώτος που ενωμένο όσο ποτέ την περίοδο του περίφημου δημοψηφίσματος το 2015 άλλο επιδίωξαν και άλλο τους βγήκε. Έκτοτε άπαντες παρέμειναν στις θέσεις τους, επιβλήθηκε αυτό που ήθελαν οι δωσίλογοι απάνθρωποι ανθέλληνες εντολείς τους, συνεχίζοντας το αντιανθρώπινο έργο τους. Ο στόχος του καθεστώτος να παύσει την Ελλήνων Συνέλευσις είναι καταδικασμένος να αποτύχει διότι πλέον γνωρίζουμε με ποιους και πόσους ακριβώς έχουμε να κάνουμε, οπότε η εθνοσυνέλευση που θα επιφέρει η Ελλήνων Συνέλευσις, προκειμένου οι Έλληνες ως πανάρχαιο έθνος Ανθρώπων να αναλάβουν την κυριαρχία τους επί των κληρονομικών περιουσιακών τους, είναι αναπόφευκτη. Όπως αναπόφευκτη είναι και η συνεργασία μέρους του καθεστώτος που προσεχώς θα αποφασίσει να σώσει εαυτόν συντασσόμενοι με το Δίκαιο, με την Ελευθέρια, με την Αλήθεια και την Λογική, στηρίζοντας τους Έλληνες, τους Ανθρώπους που αδικούσαν.

Περιμένουμε από τα Μ.Μ.Ε. να πράξουν το καθήκον τους. Διότι μπορεί να είναι κερδοσκοπικοί οργανισμοί αλλά δεν παύουν να εκτελούν λειτούργημα ως φορείς πληρότητας (πληροφορίας). Αν δεν υπηρετούν τον άνθρωπο τότε υπηρετούν το χρήμα και η επιλογή είναι σαφής. Πράξτε το αυτονόητο, προσεγγίστε ειλικρινώς, αποκαλύψτε την αλήθεια και μόνον. Η αλήθεια δεν είναι αντικείμενο προς διαπραγμάτευση, ειδάλλως παύει να υφίσταται.

Με Λογική, Ανδρεία και Αρετή. Για την Ελευθέρια, το Δίκαιο και την Αλήθεια. Για τους Έλληνες. Για τον Άνθρωπο.

 

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

ΜΕ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ

ΜΑΡΙΑ ΝΤΑΣΙΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ            ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ – ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ – ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ