Reading Time: 4 minutes

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΘΝΟΣ ΗΤΑΝ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ (1828-1831). Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΑΥΤΗ ΕΠΙΚΥΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ Δ’ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟ 1829. ΥΠΟΝΟΜΕΥΘΗΚΕ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΩΣ (ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ Ι.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ) ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΤΟΥ 1830, ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ (ΑΓΓΛΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ, ΡΩΣΙΑ) ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΚΡΑΤΟΣ) ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΕΘΝΟΣ).

ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΣΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΟΝΑΡΧΙΑΣ, ΟΣΟ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΟΝΑΡΧΗ ΑΠΛΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΛΛΟΕΘΝΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΜΟΙΗΣΟΥΝ ΥΛΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑΣ.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑΤΟΣ ΗΤΑΝ Η ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ Ι.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙ ΕΛΛΗΝΑ ΕΘΝΙΚΟΥ (ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ. ΥΙΟΣ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΥ ΠΕΤΡΟΜΠΕΗ ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΟΣΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΘΩΝΑ). ΕΤΣΙ, ΥΠΑΧΘΗΚΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ (ΑΡΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ) ΥΠΟ ΔΙΕΘΝΗ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ (ΔΙΟΤΙ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΓΙΝΕ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ). ΗΔΗ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ (ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΛΟΝΔΙΝΟΥ 1830) ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΥΠΟ ΤΗΣ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ ΤΟΥ ΜΗ ΕΛΛΗΝΑ ΒΑΥΑΡΟΥ (ΓΕΡΜΑΝΟΥ) «ΒΑΣΙΛΙΑ» ΟΘΩΝΑ. ΤΟ 1832, ΕΣΤΕΦΘΗ ΑΡΧΙΚΑ ΩΣ ΑΝΗΛΙΚΟΣ ΑΝΤΙΒΑΣΙΛΕΥΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟ 1834 ΕΓΙΝΕ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΕΚΤΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΝΟΝΑ ΦΡΙΚΤΑ: ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΠΟΛΕΜΟΙ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ, ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΗΤΤΕΣ, ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΕΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΤΕ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΔΑΜΕ ΑΦΟΥ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΝ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΕΞΕΦΡΑΖΑΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ. ΑΥΤΟΙ ΦΡΟΝΤΙΖΑΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΝΑ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ «ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ» ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ (ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΗΔΕΜΟΝΙΕΣ) ΤΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ.

ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΥΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ. ΕΞΑΛΛΟΥ Η ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ (ΠΑΡΟΝ) ΜΙΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΥΤΗΣ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΕΛΟΣ. ΑΥΤΗ Η ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ. ΑΡΑ ΑΥΤΗ Η ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ. ΕΤΣΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ (ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑ Ή ΝΟΜΟ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ Ο ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΚΟΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑ ΔΕΣΜΙΑ. ΓΙ’ΑΥΤΟ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ

ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΤΥΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΡΗΣΗ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΙΕΘΝΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. ΟΜΩΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΑΝΑ 4 ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΣΚΗΝΗ. ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΒΙΩΣΕΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ (ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ) ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΕΩΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ.

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΡΗΣΗ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΗΤΟΙ: ΠΡΟΕΔΡΙΑ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ, ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΔΙΕΘΝΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ: 1) ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, 2) ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ

ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΜΙΑ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΕΧΕΙ ΑΝΩ ΤΟΥ 50% ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥ ΕΝΗΛΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ (ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΩΜΑ). ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΥΘΕΩΣ ΣΕ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΑΝΩ ΤΟΥ 50% ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ. ΟΠΟΤΕ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50% ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ 2/3 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ. ΕΤΣΙ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΠΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΤΟΥ.

ΠΡΙΝ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ, ΧΩΡΙΣ ΟΥΔΕΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ (ΟΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΑ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΑΝ  Ή ΑΠΕΙΧΑΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ). ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΟΥΝ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ (ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΕΚ ΤΩΝ ΕΞΩ). ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟΝ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ «ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΣΤΡΑ» ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΖΥΓΟ ΤΩΝ ΠΟΛΥΧΡΩΜΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ, ΙΔΙΩΤΩΝ, ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ.

ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ, ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΠΛΕΟΝ ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΔΕΙΑ ΣΟΥ, ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΚΟΠΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΥΡΑΝΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΟΥΝ ΠΑΝΤΟΙΟΤΡΟΠΩΣ Ο,ΤΙ ΥΓΙΕΣΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ. ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ Ή ΕΜΜΕΣΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΜΕΣΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΕΚΔΙΩΧΝΟΥΝ, ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΥΝ. ΣΚΛΑΒΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΔΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ.

Η ΑΡΧΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ. ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ,  ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΛΩΝ ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ.

ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΟ ΘΗΡΙΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΩΣ ΚΟΡΗ ΔΙΟΣ. ΤΟΠΟΣ ΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΤΟΠΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΟΠΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΤΟΠΟΣ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΧΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΥΡΙΑΡΧΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ ΕΘΝΗ.

ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΣΤΙΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΩΣ ΦΩΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΠΛΟΥΤΟ, ΥΓΕΙΑ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΑΦΘΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΕΞΑΠΛΩΝΕΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ. ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ ΔΙΧΟΝΟΙΕΣ ΟΥΤΕ ΠΟΛΕΜΟΙ ΟΥΤΕ ΦΤΩΧΕΙΑ, ΟΥΤΕ ΔΟΓΜΑΤΑ, ΟΥΤΕ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΟΥΤΕ ΧΡΩΜΑΤΑ. ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΑΦΘΟΝΟ ΠΛΟΥΤΟ ΩΣ ΡΟΗ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΑΦΘΟΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ.

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ. ΣΑΡΑΝΤΑ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ. ΛΑΘΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΦΗΣΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΛΑΘΟΥΣ. ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ. ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΘΕΙΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΘΕΙΣ ΑΠΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

https://www.e-synews.gr/wp/politiki/              https://www.e-synews.gr/wp/ta-nea-mas/

 https://www.eurovouli.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απόφαση ΒΟΜΒΑ ΣτΕ: Δεν είναι ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ! – Είναι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!
Στη φυλακή ο τρίτος ισχυρότερος καρδινάλιος του Βατικανού -Για σεξουαλική κακοποίηση και ασέλγεια σε...
Η ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
Γιατί για ένα ιό που δεν χαρακτηρίζεται πανδημία, παρεμβαίνουν διεθνώς με 150 δισ οι κεντρικές τράπε...
ΕΡΧΕΤΑΙ Ο..." JOHNNY MNEMONIC";;;
ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑΤΟΣ 28.000 ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ ;;;;
Πρόστιμο και σε τρίτη γιαγιά, Πουλούσε αυγά και σκόρδα... ΕΝΩΣΟΥ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΔΙΚΟ
Η πολιτισμική κατρακύλα του ιδρύματος Ωνάση (Μέρος Β)
Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΤΟΛΕΑΣ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΑΖΕΙ
Υπονομεύθηκε παγκοσμίως ο ρόλος της ΕΛΒΟ
Λέσβος μεταναστευτικό ζήτημα.. Κλείνουν λιμάνια αεροδρόμια – Κινητοποιήσεις και στην Αθήνα – Μηνύσει...
Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΓΙΑΓΚΟΣ ΜΕΤΑΞΑΣ ΣΤΟ IONIAN GALAXY 90,8 1-7-2019

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.