Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΝΟΗΣΗ. ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΡΑΤΤΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΣΤΕΡΕΩΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟ ΓΕΡΟ ΠΑΝΤΟΤΙΝΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΙΕΡΟ ΚΑΙ ΔΟΣΜΕΝΟ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΑΡΕΤΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΟΝ ΩΣ ΜΕΡΙΣΤΩ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΝΟΥ ΚΑΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ. ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΤΟ ΘΕΜΙΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΝΟΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ. ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡ ΑΝΩ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ. ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΝΟΗΣΑΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΦΥΡΗΛΑΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΑΝΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ.

ΟΠΟΙΟ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΟΜΩΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΦΥΡΗΛΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΝ.

Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΝΟΥΣ ΕΘΕΣΕ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΡΙΣΤΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΑΘΕΡΑ. Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΕΛΙΞΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ ΤΗΣ ΕΚΠΤΩΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΟΣ ΥΓΙΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ.
Η ΝΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΝΟΗΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΗΝ ΝΟΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΟΗΜΟΝΑ ΟΝΤΑ ΟΠΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΛΛΗΝ.

Ο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΝΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΝΟΗΣΟΥΝ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ. (ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ) ΝΟΗΜΟΝΑ ΟΝΤΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΝ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΟΛΟΝ. ΚΑΙ ΩΣ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΩΣ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΕΝΑΣ ΝΟΥΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΗΣ.

ΑΥΤΟΣ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΝΟΥΣ ΑΝΑΠΑΡΑΧΘΗΚΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΕ ΔΙΑΙΡΕΘΗΚΕ.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΖΕΥΞΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝ.
ΑΥΤΟΣ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΝΟΥΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΡΘΕ ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Η ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ. ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΕ ΝΙΚΗ.

Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑ ΔΟΓΜΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΩΣ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ. ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΝΟΗΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑ ΕΠΡΑΞΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΡΑΞΕ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΩΣ ΟΛΟΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ «ΕΝΑ ΟΛΟΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ» ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΚΑ
ΟΠΟΥ Ο ΝΟΥΣ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΝ
ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ΩΡΑΝΟΥΣ.
ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ
ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΒΙΩΣΟΥΝ ΣΕ ΓΕΡΕΣ «ΙΕΡΕΣ» ΒΑΣΕΙΣ.
ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΤΕΡΕΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ (ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΝΟΗΣΑΝ)
ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΝΟΥ.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
= = = = = = = = = = = = =
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

https://www.e-synews.gr/wp/politiki/       https://www.e-synews.gr/wp/ta-nea-mas/

http://www.artemis-sorras.gr/          https://www.eurovouli.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: