« ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ …». ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΣΕΙ ΤΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΓΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ..
ΣΚΕΠΑΣΑΝ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΠΕΠΛΟ ΟΜΙΧΛΗΣ. ΩΣΤΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΦΩΤΕΙΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΘΥΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗ, ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ…
ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΨΕΜΑ ΞΕΓΕΛΑΣΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

ΑΣΧΗΜΟΙ ΗΤΑΝ ΕΤΟΥΤΟΙ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ… ΚΑΚΟΜΟΥΤΣΟΥΝΟΙ ΚΙ ΑΠΟΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΟΙ, ΗΞΕΡΑΝ ΤΗ ΦΡΙΚΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΑ ΤΕΡΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ
ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΑ ΤΕΡΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ

ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΛΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΗΘΗΝΟΥ ΠΕΠΛΟΥ:  «ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΕΝΑΝ ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ ΤΟΠΟ ΚΟΛΑΣΕΩΣ. ΒΑΖΕΙΣ ΜΠΟΛΙΚΗ ΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΙΟ ΦΟΒΟ, ΤΟΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΙΣ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΟΥ ΤΡΕΦΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΘΕΙΑ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΡΒΙΡΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΦΡΟΝΤΙΖΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΦΘΟΝΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ. ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΠΟΣΟΤΗΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΟΥ,ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ…».

ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΕΡΓΙΑ ΣΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΚΙ ΕΜΕΝΑΝ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ, ΤΟΥΣ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

ΙΔΑΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ:

« ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ, ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ ΚΑΛΠΗ, ΚΡΥΒΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΠΛΕ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΚΙ ΑΦΗΝΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΨΕΜΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ. ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΛΠΙΚΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΡΥΦΤΟΥΛΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΒΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ… ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΕΚΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΛΕ ΚΟΥΡΤΙΝΑ… ΕΤΣΙ ΚΑΛΑ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΣΑ ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΠΑΝ. ΠΟΣΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΕΤΑΞΑΝ ΚΙ ΕΚΕΙ ΠΙΣΩ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ…»

ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΜΠΛΕ- ΚΟΚΚΙΝΑ – ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΔΑΛΑ ΔΕΝ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΜΟ.

ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΕΝΑΝ ΚΥΚΛΟ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΧΟΡΤΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΨΕΜΑ, ΑΠΑΤΗ, ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΗ ΓΗ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΤΟ, ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΤΑΙ, ΤΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΣΑ ΕΙΧΑΝ ΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΚΥΚΛΟΥ… ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΠΛΟ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΠΟΣΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΗΚΑΝ, ΕΚΛΑΨΑΝ, ΠΟΝΕΣΑΝ, ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΝ, ΟΡΓΙΣΤΗΚΑΝ, ΕΒΡΙΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ. ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΑΛΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΞΟΥΝ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥΣ.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΦΤΩΧΟΙ ΑΛΛΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ, ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΘΑ ΧΟΡΤΑΣΟΥΝ ΜΕ ΨΕΜΑ ΚΙ ΑΠΑΤΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ».

ΚΙ ΕΨΑΞΑΝ ΤΡΟΠΟ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΟ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΨΟ ΚΑΙ ΦΙΝΟ… ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΑΝ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ…
ΕΝΤΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΡΥΠΙΑ ΚΑΙ ΣΧΙΣΜΕΝΑ ΡΟΥΧΑ ΠΟΥ ΤΑ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΜΟΔΑ…
« ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ...». ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΣΕΙ ΤΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΓΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ..ΣΚΕΠΑΣΑΝ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΠΕΠΛΟ ΟΜΙΧΛΗΣ. ΩΣΤΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΦΩΤΕΙΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΘΥΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗ, ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ...ΗΤΑΝ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΨΕΜΑ ΞΕΓΕΛΑΣΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΜΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΤΡΥΠΕΣ, ΚΑΡΦΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΡΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ…
ΔΕ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΠΟΛΥ ΧΡΟΝΟ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΨΗ ΤΩΝ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ…
ΟΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ ΠΕΤΑΧΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΕΡΑΤΑ ΣΤΟΛΙΣΑΝ ΤΑ ΡΑΦΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΑ. ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙΑ ΑΝΤΙΚΕΣ ΠΗΓΑΝ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΤΡΑΝΣΦΟΡΜΕΡΣ ΤΕΡΑΤΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΕΥΑΝ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ. ΟΧΙ ΣΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΛΙΒΑΔΙΑ ΜΕ ΠΑΠΑΡΟΥΝΕΣ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΜΕ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΠΥΡΩΜΕΝΟ ΜΑΓΜΑ ΤΥΠΟΥ ΚΟΛΑΣΗΣ.

ΑΥΤΑ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ Η ΝΤΑΝΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΑΥΤΑ ΘΕΛΕΙ Η ΝΕΑ ΜΟΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ, ΣΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΓΟΝΕΑ Α ΚΑΙ Β.
ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΠΠΟΥΔΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΝ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟ Ή ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΜΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΝΑ ΤΑ ΚΑΜΑΡΩΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΜΕ ΓΟΒΑ, ΦΟΥΣΤΙΤΣΑ Ή ΚΟΛΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΑΣΥΤΡΙΧΟ ΣΤΗΘΟΣ.
ΤΟ ΜΟΥΣΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΟ ΘΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΒΑΜΜΕΝΟ ΦΡΥΔΙ ΚΑΙ ΤΗ ΜΠΟΥΚΛΑ ΣΤΟ ΜΑΛΛΙ.
ΦΑΚΟΙ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ Ή ΔΥΟ ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΑ ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΚΑΙ Η ΧΟΝΤΡΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΠΟΥ ΠΙΑΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΡΜΙ, ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ :« ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΘΕΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ Η ΟΨΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ »…

ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΞΕΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΝΤΑΙ. ΑΛΑΤΟΠΙΠΕΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΩΣ ΓΚΟΥΡΜΕ ΜΕΖΕΔΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ….

ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕΖΕΣ…
ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΤΟ ΠΕΠΛΟ ΚΟΨΕ ΚΑΙ ΔΙΩΞΕ ΜΑΚΡΙΑ…
ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΘΥΜΙΣΟΥ, ΠΟΥ ΜΕ ΟΨΗ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΣΦΡΙΓΗΛΗ, ΛΟΥΖΟΝΤΑΝ ΣΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΕΡΑ ΤΩΝ ΠΟΤΑΜΩΝ…
ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΟΙ ΜΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΑΕΡΙΝΑ ΠΕΠΛΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΝΕΜΙΖΟΥΝ …
ΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙΣ…
ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΠΟΤΕ…
ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΧΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΣΤΟ ΦΩΣ…
ΝΑ ΣΜΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΥΜΝΟ ΣΟΥ…
ΧΑΙΡΕ Ω ΧΑΙΡΕ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ !!

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ….. ΣΕ ΛΙΓΟ ΧΑΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΙΕΣ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ….

Αφροδιτη Καρανικου 16-04-2019 🇬🇷️ « ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ …»

https://www.e-synews.gr/wp/politiki/       https://www.e-synews.gr/wp/ta-nea-mas/   https://www.e-synews.gr/wp/category/artemis-sorras/    http://www.artemis-sorras.gr/

https://www.eurovouli.gr/

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: