ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ». ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 6-4-2019, ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΘΗΒΩΝ, ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ «ΑΡΜΟΝΙΑ» ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ.
ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΛΟΓΙΣΑΝ Η ΕΦΗ ΚΑΤΣΟΥΔΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟΥΡΝΑΒΙΤΗΣ. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.ΣΥ, – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΗΒΑΙΩΝ. ΕΝΩ ΚΥΡΙΟΙ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΗΣΑΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΛΑΜΠΑΝΟΣ, ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΜΠΛΙΑΤΣΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΣΙΜΠΟΓΙΑΝΝΗ.

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΔΙΑ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΤΟ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΟΥ. ΩΣΤΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΜΑΣ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ. ΟΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ. Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡ.ΠΡΩΤ. 6199/04-09-2015. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ. ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΕΚΡΟΣΩΠΟΥΣ. ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ            ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ – ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ – ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ