Μετά την 90χρονη με τα τερλίκια στην Θεσσαλονίκη και την 80χρονη με χόρτα αυτή τη φορά μια τρίτη γιαγιά κατηγορείται γιατί πουλούσε κηπευτικά χωρίς άδεια.  ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ;;;; ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ;;; ΕΝΩΣΟΥ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΔΙΚΟ. ΑΜΕΤΡΗΤΟΙ ΠΛΑΝΟΔΙΟΙ ΑΛΟΓΕΝΕΙΣ ΑΝΕΓΓΙΧΤΟΙ…

Μετά την 90χρονη Σουζάνα με τα τερλίκια στην Θεσσαλονίκη και την 80χρονη με χόρτα αυτή τη φορά μια τρίτη γιαγιά κατηγορείται γιατί πουλούσε κηπευτικά χωρίς άδεια.

«Ούτε κλαίγομαι ούτε τίποτα με τα χεράκια μας ότι κάνουμε. Αξιοπρέπεια, με τα χεράκια μου αυτά ότι κάνω, αυτά πουλάω». Με ειλικρίνεια που ραγίζει κάθε καρδιά, η γιαγιά μίλησε στο Star.

Με περισσή αξιοπρέπεια πουλά αυγά και σκόρδα στα Τσαγγαράδικα της Κατερίνης. Και όμως είναι μια ακόμη γιαγιά που την συνέλαβαν σαν κοινή εγκληματία.

«Μας έκαναν πέρυσι καταγγελία ήρθε η αστυνομία μας πήρε, πήγαμε στο τμήμα πληρώσαμε 100 ευρώ πρόστιμο και τώρα 19/4 την Παρασκευή έχω το δικαστήριο.

Είναι το τρίτο περιστατικό. Ανήμπορες ηλικιωμένες γυναίκες πουλούν λίγα προϊόντα για να μη ζητιανέψουν και συλλαμβάνονται. ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ή ΕΧΟΥΝ ΠΕΝΙΧΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΘΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ..

«Πέρασα πείνα, εξορία, δυστυχία, αλλά τούτω δω δε θέλω να το θυμάμαι. Σε αυτή την ηλικία να μπω στο δικαστήριο. Θα πάω στο δικαστήριο και θα πω στον πρόεδρο να με κλείσει φυλακή, γιατί δεν μπορώ να αντέξω αυτή την ντροπή».

Στο δικαστήριο για έξι κιλά χόρτα

Σοβαρές αντιδράσεις συνεχίζει να εγείρει η υπόθεση της 82χρονης γιαγιάς από την Κατερίνη η οποία πλήρωσε πρόστιμο 200 ευρώ και θα κληθεί σε δίκη τον Ιούνιο επειδή έκανε το… έγκλημα να αποπειραθεί να πουλήσει 6 κιλά χόρτα.

Το «λάθος» στην προκειμένη περίπτωση της 82χρονης ήταν ότι πούλησε έξι κιλά προϊόντων μαναβικής.

Οι Αστυνομικοί ενήργησαν και πάλι τηρώντας το νόμο κατά γράμμα. Απομάκρυναν την ηλικιωμένη από το σημείο, της επέβαλαν πρόστιμο 200 ευρώ ενώ τον Ιούνιο θα έρθει αντιμέτωπη με τη Δικαιοσύνη για το θέμα.

ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΝ ΛΑΘΡΑΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ… ΕΣΥ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ;;; Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΝΩΣΟΥ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ. ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ. ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΝΘΕΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΝΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΦΕΚ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΠΑΤΑΛΟΥΝ ΤΟ ΒΙΟΣ ΜΑΣ. ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΝΗΣΤΗΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ. ΕΝΩΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

Συνέλαβαν 90χρονη γιατί πουλούσε… τερλίκια

Στα τέλη Μαρτίου η αστυνομία συνέλαβε μια 90χρονη  σε λαϊκή αγορά των Αμπελοκήπων στη Θεσσαλονίκη. Αιτία το γεγονός ότι πουλούσε χωρίς άδεια, για να βγάλει τα προς το ζην, τερλίκια.

Η κ. Σουζάνα Ηλιάδου, η οποία ζει μόνη με τον συνομήλικο σύζυγό της πήγαινε μια στο τόσο σε κεντρικό δρόμο των Αμπελοκήπων, όπου γίνεται η λαϊκή και πουλούσε τα παπουτσάκια που πλέκει η ίδια.

ΠΗΓΗ

https://www.e-synews.gr/wp/ta-nea-mas/

https://www.e-synews.gr/wp/category/artemis-sorras/

http://www.artemis-sorras.gr/https://www.eurovouli.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ ΣΗΜΕΡΑ 15-12-2018 ΣΤΙΣ 18:00 ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΑΣΠΡΟΠΥ...
Στη μερική απασχόληση ολόκληρος ο ιδιωτικός τομέας για έξι (6) μήνες!!
Thrakinet TV Channel: Έβρίτες Ελληνες προσεγγίζουν την "Ελλήνων Συνέλευση" για ένταξη στους κόλπους ...
Εχουν παίξει την Πανδημία στο χρηματιστηριακό καζίνο! - Βόμβα με τα ¨ΟΜΟΛΟΓΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ"
Εμπειρογνώμονες του ΟΗΕ για την αυθαίρετη κράτηση ξεκινούν επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΘΕΟΔΩΡΑΣ ΓΚΙΟΥΡΑ 24-4-2019
ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ
Αποχωρούν μαζικά από την Λέσβο εργαζόμενοι σε ΜΚΟ - αρκετό κακό έκαναν στην χώρα
ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ... ΟΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΟΤΙ ΚΟΜΠΙΝΑ & ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙ... ΕΘΝΙ...
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ 1-10-2019
ΔΕΣ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017