Χρόνος ανάγνωσης: 10 λεπτά

ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ, ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ. ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΤΑ ΛΥΣΣΑΞΩ ΟΛΑ! ΚΙ Ο,ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΖΙΡΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ, ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ 10% ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΕΠ.

Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΩΡΕ; ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ; ΚΑΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ; ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ; ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΜΕΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΠΟΥ; ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ; ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ;

ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ. Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΑ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΜΕ ΠΟΙΟ ΜΕΡΟΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ Ή ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΣΟΥ;

ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ.

ΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΓΩ, ΑΠΛΟΧΕΡΑ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΙ, ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΟΙ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ!!
ΑΦΑΝΙΖΕΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ!
ΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!! ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ;;;
ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ; ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ;

ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΑΥΣΤΗΡΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΜΑΣ, ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΜΑΣ, ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΜΙΚΡΟΤΗΤΕΣ, ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ, ΟΙ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΝΟΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!

ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΙΡΕΣ, ΔΕΝ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΝΑ ΤΙΣ ΛΕΣ. ΠΑΡΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΣΑΝ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΣ, ΣΑΝ ΗΛΙΘΙΟΣ, ΣΑΝ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΣΚΥΛΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΘΕΛΕΙΣ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΟΥ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΝΑ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ.
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ. ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ. ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ, ΚΑΜΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΘΕΣΜΙΚΗ ΘΕΣΗ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ Η ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 4-1-2019

ΕΙΝΑΙ ΥΨΙΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ, ΕΛΛΑΝΙΑ ΦΥΛΗ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΩ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΟΥ… ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ…

ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΤΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΩΣ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ, ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ -ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ-  ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΕΛΕΤΑΙ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΑΣ ΤΟ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ “ΕΞΩΔΙΚΟ”, ΣΤΕΛΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΚΗ, ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΥΣΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΙ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ….

ΘΑ ΠΩ ΑΥΤΟ.. ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΥΠΙΟ ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΤΟΥ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΤΕ ΜΕΤΑ ΛΟΓΟΥ ΓΝΩΣΗΣ: ‘ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΡΥΠΙΟΣ! ΟΧΙ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ!! ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΡΥΠΙΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ.

ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ.

ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ, ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙ, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΕΛΛΗΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ. ΚΑΝΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ. ΚΑΝΤΟ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΕΛΛΗΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΙΚΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ… ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ…

ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΛΕΤΕ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ, ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ. ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΜΕ ΜΕΤΟΧΟΛΟΓΙΟ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ.

ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ. ΚΑΙ ΣΤΟ UCC ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ, ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΣΑΣ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΚΑΛΟΥΠΙΑ.

ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ; ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ; ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ …

ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΤΕ ΛΕΞΗ ΚΑΙ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΕΛΛΗΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΣΟΥ ΑΥΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ, ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ –  ΜΕΣΑ ΑΝ ΑΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ –

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, ΚΡΥΦΗ Ή ΦΑΝΕΡΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΑΜΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ.,,, ΕΔΩ ΣΑΣ ΕΙΠΑΜΕ ΔΥΟ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ.

 ΣΑΣ ΕΙΠΑΜΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ.

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΣΗΜΕΡΑ, Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΚΤΙΖΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ.

ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΚΛΑΒΩΣΕΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΖΑΡΟΠΑΙΔΑ ΜΕ ΤΟ Δ.Ν.Τ. ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΤΟΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΓΟΡΕΣ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΑΦΡΑΓΚΕΣ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ!

ΑΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ;

ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ; ΔΕΝ ΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ; ΔΕΝ ΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΞΙΕΣ; ΣΕ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ; ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ; ΟΥΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ; ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΣΑΙ; ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΚΡΙΒΩΣ!

ΣΗΜΕΡΑ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ 4 ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ 4Ο ΚΡΥΦΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΜΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ. ΜΑ, ΠΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ; ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ. ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ;

ΜΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ!!! ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΧΡΩΣΤΑΩ, Η ΜΟΝΑΔΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΟΥ, ΑΡΑ ΠΩΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ;

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΕΤΣΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟ ΑΠΟ ΕΣΑΣ Ή ΑΠΟ ΕΜΑΣ!!

ΑΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ … ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ, ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ ΧΑΡΤΙΩΝ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΤΙΣ ΑΠΕΔΕΙΞΑ. ΔΙΟΤΙ  ΑΝ ΤΟ 2012 ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΜΟΛΟΓΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ 48 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ; ΠΕΙΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΠΟΥ ΤΟ 2012 ΘΑ ΠΤΩΧΕΥΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΦΤΑΣΑΜΕ ΤΟ 2018 ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ 5 ΦΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ..

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 2019 ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΚΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΖΗΤΗΣΕΙ, 0,5% ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΤΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ;

ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΤΙ; ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙ;

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ.

ΑΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ, ΠΕΡΑΝ ΟΤΙ ΚΟΒΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΡΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΞΕΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΘΕΣΕΙ ΑΡΑ, ΛΟΙΠΟΝ, ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΥΒΑΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ.

ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΙΑΖΟΥΝ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΚΑΙ ΟΛΗΜΕΡΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ..

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΗΘΗΚΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΚΛΕΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ Ή ΕΧΩ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΔΑΝΕΙΟ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ, ΟΥΤΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ;

ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΕΝΑΝ ΓΕΛΟΙΟ ΔΥΝΑΣΤΗ ΕΝΑ ΧΡΕΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ, ΑΛΛΑ ΩΣΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ ΩΦΕΛΕΙΑ ΑΥΤΗ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΤΕ ΚΑ ΙΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΧΡΕΗ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΧΑΣΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΑ- ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΣΟΥ… ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΦΟΡΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΜΑ.

 Η ΚΛΗΣΗ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ, ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ Ή ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΣΟΥ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΧΡΕΩΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΞΩ.

Η ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΕΞΩ ΧΡΕΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΗΡΘΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΑ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΧΡΕΟΣ, ΟΥΤΕ ΑΝ ΧΡΩΣΤΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ.

ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.

ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΕΣΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΟΥ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.

ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ; ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΕΙΣ. ΟΥΓΚΑΝΤΑ; ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ;

ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΕΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΤΕ Η ΔΗΘΕΝ ΑΓΓΛΙΑ -ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟΤΕ ΑΓΓΛΙΑ, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΑΛΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΤΑΝΙΑ, UNITED KINGDOM, ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ- ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΜΕ ΕΤΑΙΡΙΕΣ. ΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ!! Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ ΙΝΔΙΩΝ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΕΣ!!

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΟΥ! ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΗΤΑΝ! ΤΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ; ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΝ ΠΕΝΤΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΔΗΛΑΔΗ, ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΥΠΟΥ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΤΥΠΟΥ ΤΕΤΟΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΑΝ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑΝ: “ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΜΕΣΑ, ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ”… ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ; ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΤΗΣΗΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.. ΜΠΡΑΒΟ!

ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ, ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΜΕΝΕ, ΠΟΥΛΑΓΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΜΕΝΕ ΤΟΥΣ ΕΒΑΖΑΝ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΚΑΙ ΠΑΡΗΓΑΓΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ.

ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ; ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΚΑΝΑΝ.

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟ 2018 ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ; ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΕΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ; ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ  ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;

ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ 5-7 ΚΟΜΜΑΤΑ, ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΞΕΝΟΦΕΡΤΩΝ ΨΕΥΤΙΚΩΝ ΓΕΛΟΙΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΜΩΡΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝ ΑΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ;

ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ!

ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΧΡΟΝΟ, ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ. ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΤΑ ΛΥΣΣΑΞΩ ΟΛΑ! ΚΙ Ο,ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ, ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΖΙΡΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ, ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ 10% ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΕΠ.

Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΩΡΕ; ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ; ΚΑΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ; ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ; ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΜΕΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΠΟΥ; ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ; ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ;

ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ. Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΑ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΜΕ ΠΟΙΟ ΜΕΡΟΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ Ή ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΣΟΥ;

ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ.

ΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΓΩ, ΑΠΛΟΧΕΡΑ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΙ, ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΟΙ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ!!

ΑΦΑΝΙΖΕΤΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ!

ΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!! ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ;;;

ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ; ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ;

ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΑΥΣΤΗΡΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΜΑΣ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΜΑΣ, ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΩΝ ΜΑΣ, ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΜΙΚΡΟΤΗΤΕΣ, ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ, ΟΙ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΝΟΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!

ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΙΡΕΣ, ΔΕΝ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΝΑ ΤΙΣ ΛΕΣ. ΠΑΡΑ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΣΑΝ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΣ, ΣΑΝ ΗΛΙΘΙΟΣ, ΣΑΝ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΣΚΥΛΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΘΕΛΕΙΣ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΟΥ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΝΑ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ. ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ. ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ, ΚΑΜΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΘΕΣΜΙΚΗ ΘΕΣΗ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ Η ΟΠΟΙΑ ΑΥΤΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ.

ΣΗΜΕΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΕΛΛΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΣΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΤΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΑΜΕ! ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ! ΕΝΑ ΚΟΣΜΗΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΘΕΔΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ.

ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ. ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΔΡΑΝΕΙΣ.

ΕΤΣΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΤΑΓΗ ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΑΤΑΓΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Η ΤΑΓΗ ΣΤΟΝ ΝΟΥ, ΣΤΟΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ.

ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΕΙ.. ΠΟΙΟΝ; ΕΜΕΝΑ;

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟ. ΕΘΝΟΣ; Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ! ΟΧΙ Ο ΕΛΛΑΔΙΤΗΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΔΩ ΣΤΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΦΙΞΕΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΜΕ ΓΕΛΟΙΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ, ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΕΙΣ, ΕΠΗΛΥΔΕΣ, ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ, ΥΒΡΙΔΙΑ… ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙ ΖΩΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΔΩ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ;

ΛΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΟΗΤΑ ΟΝΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΟΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΑΣ. ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΤΕΙΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ.

ΛΕΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ: ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΓΕΛΟΙΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΣΙΡΚΟ, ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ! ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ! ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΤΕ ΤΟΥΣ! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ!

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ, ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΛΑ ΟΧΛΑΓΩΓΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΧΛΑΓΩΓΙΑ.

ΟΛΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ. ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ  ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΣΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΣΑΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ. ΝΑ ΤΟΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΠΙΖΝΑ, ΔΟΥΛΕΙΑ, ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΕΚΕΙ ΕΞΩ.

ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΤΖΕΚΤ. ΚΤΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΚΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ. ΝΑ ΤΟ ΦΩΝΑΞΕΤΕ ΔΥΝΑΤΑ! 

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ. Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΕΝΑ. ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΡΘΕΙΣ, ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΩΘΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ!!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ, ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!!!
ΠΗΓΗ : https://esykamaterou2.blogspot.com/2019/01/blog-post.html?spref=fb&fbclid=IwAR2CuYZ0kIevMXrEce_qmeu0Sydu6wpc4vu9eAFLZKq9EowBWNWJJNoxxFo

ΠΟΛΙΤΙΚΗ            ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ – ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ – ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.