ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΠΟΥ ΩΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΘΕΙ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:  3-4-2018

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΛΕΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΩ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥ, ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ, ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΤΣΙ ΤΙΣ ΕΙΠΑΝ, ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΤΑΞΗ. ΟΧΙ ΤΗΝ ΤΑΞΗ. ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΚΟΜΜΑΤΙΑ.  ΔΙΑΙΡΕΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΔΙΑΙΡΕΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΙΑΙΡΕΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΣΑΝ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΠΟΛΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΩΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΣΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΔΙΔΑΧΕΣ.

ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ. ΕΙΧΑΜΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ.  ΟΛΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΔΟΓΜΑΤΑ. ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ; ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ!  ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ!

ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΣΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ.  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕ ΕΒΡΑΙΟΣ.  ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟ ΚΚ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ. ΕΒΡΑΙΟΙ.  ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ, ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.  ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΑΝ,  ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΑΝ.  ΒΕΒΑΙΑ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ.  ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ!  ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΟΤΕ.  ΣΑΝ ΡΩΣΣΙΑ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ. ΟΜΩΣ ΕΙΧΑΝ ΧΩΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ, ΠΑΛΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ.

ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥΣ.

ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΘΑΨΕΙ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΤΟΝ ΘΑΨΑΝΕ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΣΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΣΧΗΜΑΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ…ΤΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΗΓΑΝ; ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ!

ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΙΧΑΘΗΚΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΕΦΑΛΑΙΟ! Ή ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ! ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΙΣ, ΜΕΤΑ ΣΩΡΡΑ ΕΠΟΧΗ, ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ! ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ.  ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΟΤΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟ. ΑΥΤΟΙ ΕΚΛΕΒΑΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΚΕΦΑΛΑΙΟ.

ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ, ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ, ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ, ΤΟ 75% Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΑΝΕ, ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΩ.

ΤΟ ΚΚ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ. ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ. ΤΟ 78-80% ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ, ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.  ΟΙ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΕΣ!

ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ.  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟ.  ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΕΝΑ ΚΟΡΜΙ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΣΑΚΩΘΕΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ; ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΩΑ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ; ΘΑ ΜΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΤΑ ΖΩΑ; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ. ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΠΡΑΞΑΝ, ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΙ.

ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΥΛΙΣΤΕΣ, ΟΙ ΒΑΘΙΑ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΥΛΙΣΤΕΣ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΘΝΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΥΤΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΖΩΑ!!! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΘΝΟΣ; ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΡΕ; ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΡΕ ΑΡΟΥΡΑΙΕ ΠΟΝΤΙΚΕ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΘΝΟΣ;

ΕΘΝΟΣ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ.

ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΘΝΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΠΩΣ ΦΥΤΡΩΣΕΣ; ΠΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ; ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ; ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ; ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΤΟ 19Ο  ΣΥΝΕΔΡΙΟ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ… ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ, ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ.  ΜΠΟΥΡΠΟΥΤΣΑΛΑ!  ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΚ!  ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ! ΑΥΤΟ ΤΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ! ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΝΕΙΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΑΝΕΥΤΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Σ’ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΧΩΡΟ, ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ, ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ, ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΣΟ ΥΛΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.  ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ DNA.

ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ DNA.  DNA ΤΙ ΟΜΩΣ;

ΕΝΑ DNA ΥΠΑΡΧΕΙ.  Ή ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ή ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ DNA ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΕΡΜΑΝΟΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΠΑΤΟΡΑ; ΑΠΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ; ΑΠΟ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ; ΑΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ DNA ΣΟΥ.  ΔΗΛΑΔΗ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗΣ.  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΕΤΑΣΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ. ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ.  ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΣΚΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΠΗΓΑΙΝΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ.  ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΝΣΑΡΚΩΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΠΗΓΑΙΝΕ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ.  ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ DNA ΣΟΥ; ΔΗΛΑΔΗ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΣΤΟ ΘΙΒΕΤ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ DNA; ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΡΕΣ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ Ή 150; ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ; ΚΑΙ ΑΜΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΑ, ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ DNA ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΟΡΒΗΓΙΚΟ; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΡΒΗΓΙΚΟ! ΚΑΙ ΕΑΝ ΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΡΩΣΣΙΑ; ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΩΣΣΙΑ.  ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕ ΡΩΣΣΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΕΣΤΡΟΪΚΑ ΤΟ 1989 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΕΝΕ ΡΩΣΣΙΑ.  ΚΑΙ ΑΜΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ, ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΥΡΟΣ; ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ DNA;

ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ!

ΟΠΟΤΑΝ, ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΣ ΣΤΟ ΑΛΛΟ… ΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΕΙΣ, ΓΕΝΝΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΣΤΗ ΧΙΛΗ, ΜΑΛΙΣΤΑ! ΤΟ DNA ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΕΓΙΝΕ DNA ΤΗΣ ΧΙΛΗΣ; ΓΙΑΤΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ DNA ΤΗΣ ΧΙΛΗΣ; ΟΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΟΝΟΜΑΣΕΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ DNA; ΕΘΝΗ;

ΑΡΑ ΕΘΝΗ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΓΡΑΜΜΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΒΕΤΑΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.  ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΑΙ ΜΕΝ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΕΧΕΤΕ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΚΩΤΙΑ.  ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΒΡΟΥΜΕ.  ΑΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ DNA, ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ.  ΠΟΣΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟ DNA ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ.  ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 50%, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΕΠΑΝΕΛΘΕΙ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΞΗ.  ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΑΝΡΘΩΠΙΝΟ DNA ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΤΗΣ ΓΑΤΑΣ, ΜΕ ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΤΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ, ΜΕ ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΩΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΠΑΤΗΣΩ ΑΛΛΟ Σ’ΑΥΤΟ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ, ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΝΤΕΞΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ! ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ! ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΚΡΑΤΑΜΕ! ΝΑΙ!! ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ:

«ΣΤΟ 19Ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΙΝ ΤΟ 1913…» ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΡΑ! ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ!!! ΟΙ ΚΕΦΑΛΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ, «…ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ 19ΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, ΕΥΣΤΟΧΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ, ΠΕΡΙΕΛΑΒΕ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ.»

ΒΡΕ ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙΤΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ!!! ΕΧΕΤΕ ΜΕΙΝΕΙ ΑΛΛΟΥ;  ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ΕΙΣΤΕ; ΕΧΕΤΕ ΚΛΕΨΕΙ ΟΛΟΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ, ΕΧΕΤΕ ΔΥΑΛΥΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ΕΙΣΤΕ ΡΕ; ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ΕΙΣΤΕ;

«…ΚΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΕΜΠΛΟΚΗΣ…»

ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ!!! ΔΗΛΑΔΗ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ!!! ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΛΗ ΠΛΑΚΑ.  ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΥΓΕΙ.  ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΠΟΛΥ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΙΝΕΤΕ, ΤΙ ΤΡΩΤΕ, ΑΛΛΑ ΕΧΕΤΕ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ!

«…ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΙΤΕ ΣΕ ΑΜΥΝΤΙΚΟ, ΕΙΤΕ ΣΕ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ…»

ΑΑΑ ΝΑΙ!!!  ΘΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ, Ή ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ; ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ; ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΥΤΟ! ΝΑΙ! ΤΟ ΚΟΜΜΑ!ΤΟ ΚΟΜΜΑ! ΤΟ ΚΑΜΜΑΤΙ! ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΝΑ ΞΑΝΑΠΡΟΔΩΣΟΥΝ.

«…ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ…» ΤΟ ΚΟΜΜΑ!!! «…ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΤΗΣ ΑΥΤΟΤΕΛΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ …»

ΑΑΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΤΕΛΗ;

«…ΤΗΣ ΑΥΤΟΤΕΛΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ…»

ΡΕ ΠΟΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ; ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΡΕ; ΡΕ ΕΝΑΙ ΜΕ 97% ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΡΕ; ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ;

«…ΛΑΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ…»

ΓΙΑ ΛΑΙΚΗ ΠΑΛΗ!  ΜΗΠΩΣ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ;

«…ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΩΣΤΕ, ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΗΤΤΑ…»

ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ-ΕΜΦΥΛΙΟ!!!  ΕΔΩ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΜΦΥΛΙΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ!!! ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑ, Ή ΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.  ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΣΟΦΙΣΤΙΚΕ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΤΗ ΦΕΟΥΔΑΡΧΙΚΗ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ.  ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ, ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ ΓΕΛΟΙΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΘΕΩΡΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ,  ΓΙΑΤΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ ΑΡΧΗ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΙΛΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΗ,  ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΑΠΟΜΩΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΑ.  ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΤΕ ΟΛΟΙ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.

ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ ΚΚ.  ΒΛΕΠΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΤΟ ΚΚ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ;

ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ.  ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ.  ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ! ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ. ΑΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ; ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ; ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΣΕΙ ΕΤΣΙ, ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.  ΑΥΤΑ ΑΜΑ ΤΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ! ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑΜΠΕΛΑ.  ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ!!! ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ;  ΑΥΤΟΣ ΜΕ 500ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ; ΕΝΩ ΠΑΛΙΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟ; ΤΙ; ΜΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΞΗ; ΟΠΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ!!! ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΗ ΤΑΞΗ, Ή ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ!!! ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΜΩΡΕ.

Ο ΝΟΜΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ. ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ; ΝΑΙ.  ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ, ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΟΒΟΥΝΕ; ΟΧΙ ΤΩΡΑ, ΧΡΟΟΟΝΙΑ!!! ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΜΗ ΑΚΟΜΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ! ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ, ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ. ΡΩΜΑΙΚΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΙΟΛΑΣ!!! ΡΩΜΑΙΚΟ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ!!! ΡΩΤΗΣΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΤΟΥ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙ; ΡΩΜΑΙΚΟ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ!!!

«….ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝΕ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΗΤΤΑ Η ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ…».

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ, Η ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ.  ΕΜΕΙΣ, ΕΜΕΙΣ, ΕΜΕΙΣ. ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ Η ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ.  ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ;  ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΑΙ POLICE.  ΒΡΕ ΑΪ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ POLICE, ΖΩΑ!!! ΦΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΟ! ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ;;;!!! ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΑΣΤΥ.  ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ.  ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ!  ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ.  Η ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΗΤΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!  ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.  ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ, ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ ΣΕΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!!! ΑΛΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΑΛΛΟ ΕΣΥ!  ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΜΙΑ… ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΞΕΝΟ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ, ΕΝΩ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ!  ΔΕΝ ΣΤΟ ΕΙΠΑΝ ΑΥΤΟ.  ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΑΝΤΙΠΑΛΟ,  ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ, ΤΑΧΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ!!! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΜΟΥ; ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ! ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΑΣ! ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ.  ΑΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΩ ΕΓΩ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟ.  ΑΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΩ ΕΤΣΙ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΙΣ ΚΕΦΑΛΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ,  ΠΟΙΑ ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΡΕ ΘΑ ΒΑΡΕΣΕΤΕ;

«… Η ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΕΓΧΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΞΕΝΗΣ… ΩΣ ΕΙΣΒΟΛΕΑ ΕΜΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ…»

ΕΙΣΤΕ ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟΙ. ΠΙΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΠΑΦΟ. ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ!!! 120 ΧΡΟΝΙΑ ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.  ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΔΥΑΛΥΣΕΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΕΣΕΙΣ. ΓΙΑΤΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΙΣΤΕ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΜΟΥ, ΣΧΕΔΟΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΜΩΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ Σ’ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΧΩΡΟ; ΠΛΑΚΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΡΕ!!! ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΖΩΓΡΑΦΟΥΣ, ΝΑ ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟ ΝΤΑΛΙ!!!  ΠΑΕΙ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΡΕ;;!!! ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΧΑΣΑΤΕ ΡΕ;;!! ΤΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ; ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ!!! ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ!!! ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ ΤΟ ΘΑΨΑΝ ΟΛΟΙ ΡΕ;;!! ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΔΩ ΧΑΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ!!! ΞΕΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ…, ΑΥΤΟΙ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ…, ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΔΡΕΣ ΜΑΣ ΜΕΣΑ…, ΕΧΟΥΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΚΕΡΝΑΝΕ…, ΚΑΙ ΚΕΡΝΑΝΕ ΣΦΙΝΑΚΙΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.  ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ.

ΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΑΣ ΡΕ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ, ΡΕ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ , ΤΟΝ 902, 905 ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΗΤΑΝ, ΧΡΩΣΤΑΓΕ 800 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ! ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΘΥΜΩΣΕΙ ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΘΥΜΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΣΑΣ. ΕΧΩ ΘΥΜΩΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΕΦΑΛΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΒΡΑΙΟΙ. ΚΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ.  ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΝΕΝΑΣ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ.  ΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ.  ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ 110 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΚΑΤΟΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1905.  ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΥΑΛΥΕΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΑ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΩ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ.

ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ, ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ.  ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.  ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΛΗ Η ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ!

ΚΟΙΤΑΞΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.  ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ.  ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ.  ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΑΥΤΟΙ, ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΟΣΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ: ΦΤΑΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΚΑΝΑΤΕ ΕΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΤΕ ΕΝΑΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΟΤΙ ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ.

ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΧΩΡΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ; ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ,ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ; ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ! ΟΠΟΤΕ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΣΑΣ… ΣΤΗΝ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΠΟΙΑΝΟΥ; ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΘΝΟΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ; ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΦΑΕΙ, ΝΑ ΠΙΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΕΔΩ; ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ; ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ; ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ; ΔΗΛΑΔΗ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΤΥΠΗΣΕΙΣ; ΘΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙΣ ΕΜΕΝΑ; ΘΑ ΚΤΥΠΑΣ ΟΠΟΙΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΣ, ΝΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ; ΕΕ ΤΟΤΕ Ο ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΤΩΡΑ; ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ; ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΕΣ; ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΟΛΑ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ, ΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΣΤΕ; ΕΞΗΓΗΣΤΕ ΜΟΥ; ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ; ΟΠΟΙΟΝ, ΦΕΡΤΟΝ ΒΑΠΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ, ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ, ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ;;; ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΤΟΝ;;; ΑΣΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΚΑΝΤΟ ΑΥΤΟ;;;

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ, ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΠΙΤΡΕΨΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΞΑΝΑΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝ ΕΜΦΥΛΙΟ. Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΟΥ. ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΛΕΩΦΟΡΟ, ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΚΟΜΜΑ, ΔΟΓΜΑ, ΧΡΩΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΜΟΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.  ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΓΙΑΤΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΚΑΛΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΩ, ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΙΝΩ ΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ, Ή ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ.  ΟΛΟΙ ΚΑΠΟΥ ΗΤΑΝ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝΕ. ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ ΑΞΙΕΣ, ΟΙ ΑΡΧΕΣ, ΟΙ ΝΟΜΟΙ. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΣΤΡΑΓΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΤΟΣ!!! ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΗΘΕΝ!!! ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΤΙ ΕΦΑΓΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ; ΓΙΑΤΙ; ΑΝΕΒΗΚΕ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΣΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ; ΕΙΔΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΚ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ; ΕΙΔΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΚ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΕΚΛΕΒΑΝ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ; ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΠΗΓΕ 400 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ 300 ΚΑΙ 200 ΚΑΙ 600 ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΒΙΖΙΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΛΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ…ΜΙΛΗΣΕ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΚΚ; ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ; ΕΙΔΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ; ΠΛΑΚΑ ΡΕ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΡΕ!!!

ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ!

ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΡΓΑΤΗΣ ΣΕ ΕΡΓΑΣΙΑ.  Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ. ΑΛΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΑΛΛΟ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΟΥΛΕΙΑ.  Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Δ Ο Υ Λ Ε Ι Α, Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ, ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥΣ ΕΙΡΘΕ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ. ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ. ΝΑ ΑΞΙΖΕΙ Η ΖΩΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ. ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΗΡΘΑΜΕ ΚΑΙ ΖΗΣΑΜΕ ΘΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ Σ’ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΤΑ ΦΕΡΑΜΕ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ.

ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ. Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

………………………………………………………………………………

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΤΣΑΛΙΔΟΥ

ΟΜΑΔΑ ΚΛΕΙΩ

ΠΗΓΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟ MEGA ΦΕΡΤΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ 11/2/2018 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛ...
Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ - ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΟ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
#ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ// #ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ #ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΕΣ;;;
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ Η ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΦΥΛΑΚΗ ...
Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΩΝ
ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ 22/4/2018 (απομαγνητοφώνηση ...
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΡΧΕΙΑ 13-10-2019
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ 11/1/2018 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ 13/10/2019 (...
ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΕΘΝΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΡΑΤΟΣ 8/3/2018 (α...
ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ
Η ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ