ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε.ΣΥ. - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 2-8-2019
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε.ΣΥ. - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 2-8-2019
Χρόνος ανάγνωσης: 24 λεπτά
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε.ΣΥ. - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 2-8-2019
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 2-8-2019

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ  ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 2.8.2019

ΑΝΑΛΥΣΗ  ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ 36

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ Ε.ΣΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΠΡΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΜΗΘΕΙ ΟΛΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΡΧΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ Η ΠΡΩΤΗ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ.

ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ 5 ΜΕΛΗ.

ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΠΟΥ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ.

ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ, ΠΕΡΑΣΕ ΟΛΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ, ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΝΙΚΕΣ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΘΥΜΗΣΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΠΕΡΠΑΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ, ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ. ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΟΛΟΙ! ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΔΟΓΜΑΤΑ, ΣΤΟΕΣ, ΣΕΧΤΕΣ, ΟΛΟΙ!

ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΠΛΑΤΑ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ, ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΩΡΑ. ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 5,5 ΧΡΟΝΙΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Ο ΣΩΡΡΑΣ.

ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΙΑΠΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ. ΟΜΩΣ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΒΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ΜΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΝΟΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ 250 ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΝΗΓΗΘΕΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ. ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙ ΣΤΗΤΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΒΙΩΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΗΚΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΗΡΥΧΘΗΚΑΜΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΕΥΤΗΚΑΝ ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑΤΙ Σ ΕΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΛΥΨΕΙΣ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΑΡΚΙΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ Ο,ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ. ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΙ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΠΙΣΩ ΣΟΥ 2000-3000 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ!

ΑΡΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΟΥΛΟ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕ. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ, ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΘΥΜΙΣΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΜΑΧΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΔΟΓΜΑΤΑ, ΧΡΩΜΑΤΑ, ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΗ ΣΕΧΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΣΑΣ ΚΡΥΦΟ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΟ.

Η ΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ.

ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΗΡΑΝ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΓΕΥΣΗ. ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΙΚΡΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ. 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΥΝΗΓΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ Η ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ 3-4 ΜΕΡΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΠΤΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΨΕΥΔΗ, ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΔΙΚΟ. ΕΙΔΑΜΕ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ.

ΕΙΔΑΜΕ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ, ΕΙΔΑΜΕ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΕΙΔΑΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΜΑΣ, ΟΧΙ  ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΜΑΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ….

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΩΣ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ.

Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ.

ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ

ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΩΣ ΤΩΡΑ.

ΘΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΗΛΙΚΙΕΣ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ.

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ, ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ, ΑΝ ΤΗΡΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ, ΤΑ ΜΕΛΗ ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ, ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΗ Η ΒΑΣΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΡΟΛΟΙ, ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ, Η ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ, ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΚΙ ΟΛΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ!

ΔΙΟΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΗΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ”. ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΚΤΙΖΑΜΕ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ, ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ Η ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΒΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΤΕΙ  ΜΕ ΟΛΟΥΣ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΙΝ ΙΔΙΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ Η ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΜΑΣ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.”

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΑ 12 ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 12 ΑΤΟΜΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ 9 ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ 3 ΑΤΟΜΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΩ ΤΑ 12 ΑΤΟΜΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΚΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ.

ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΔΥΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ  ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΜΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ.

ΤΑ 12 ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΜΑΣ. ΣΑΦΩΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΚΠΟΜΠΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΡΙΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΛΑ. ΟΛΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΠΕΙΘΑΡΧΗΜΕΝΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΓΩΝΑ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΘΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΣΦΑΛΜΑ.

ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ.

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΒΡΥΝΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.

ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΑΝΘΕΙΤΕ. ΑΡΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΜΕΣΗ Ο ΚΑΘΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ.

ΟΛΟΙ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ.

Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΟ, ΑΝΑΦΟΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΤΙ ΒΑΘΜΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΙ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΑΛΩΣΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ.

 

ΑΜΕΡΙΣΣΑ ΑΠΟΚΡΕΜΙΩΤΗ: ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ.

ΑΥΤΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ 9 ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΠΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΜΗΜΑ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ 3 ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ 9 ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ. ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΜΗΜΑ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΜΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ  ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΛΛΕΞΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΜΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ.

ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΝΑΛΥΘΟΥΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΕΡΙΠΛΟΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΜΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΘΑ ΑΝΑΛΥΘΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ-ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ, ΤΩΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΩΝ, ΤΩΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ, ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΙ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Α, Β, Γ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ. ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΥΤΟΝΟΜΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΟΠΩΣ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ. ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΟΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ. ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΣΟΥ.

ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΟΣ.

ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ. ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ. ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ.

ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΛΕΣ: ‘ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΠΡΟΕΔΡΕ…” ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ, ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ/ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ.

ΤΟ 7ο  ΤΜΗΜΑ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ, ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΗΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΟΝΟ. ΚΟΙΤΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ, ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ, ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΑΡΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΘΕΤΟ. ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ Ε.ΣΥ ΝΟΜΙΚΟ ΝΑ ΣΟΥ ΒΡΟΥΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΙ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ.

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ  ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΠΗΡΑΤΕ ΠΕΝΤΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.. ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΔΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΩΣ ΜΕΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ.

ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΕΧΕΙ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΕΣ, ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΤΕ, ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ, ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ Ή Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΘΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΜΕ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.

ΤΟ 8ο ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΟΛΟΙ… ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑ, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΟΓΚΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕΝΟΥΝ ΠΙΣΩ.

ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΤΑΜΙΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑΜΙΑΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ Ή ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΤΑΜΙΑΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑΜΙΑ Α’, Β’ Γ’. ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΙΤΣΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ, ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ.

ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΑΘΟΣ ΕΚΕΙ. ΣΑΦΩΣ ΘΑ ΠΩ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ 400 ΚΑΙ 500 ΚΑΙ 600 ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ, ΠΑΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΕΛΟΣ, ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ! ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗ! ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΡΑ.. ΕΧΕΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ.. ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΕΙ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ 5 Ή 10 ΕΥΡΩ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΟΝ ΜΗΝΑ Ή ΕΤΗΣΙΟ… ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ.

ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΝΤΕΧΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ.

“ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ” ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ.

ΑΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΥΡΙΟ 10 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ Ή ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 100 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ Ή 90 Ή 50.. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΟΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΤΑΜΙΑΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ  ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΑ ΤΟΥ ΦΕΡΕΙ 5 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΦΕΡΕΙ 5 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ Ή 10 Ή 3, ΝΑ ΤΟ ΚΑΚΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΛΕΕΙ: “ΜΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;”.

ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΑΜΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥ. ΜΑ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟΣ… ΑΥΤΟΣ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

ΑΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΡΙΟ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΑΜΙΑΣ.. ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ; ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ; ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΞΩ ΜΕ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ Ή ΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ: ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΠΕΤΡΟ Ή ΚΥΡΙΕ ΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΙ ΩΡΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ.. ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙΤΕ ΚΙΟΛΑΣ” ΠΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ; ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ!  ΕΧΕΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΕΤΣΙ; ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΑΜΙΑΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΟΛΩΝ. ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ.. ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΑΤΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΣΑΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, ΚΑΘΕ ΕΞΙ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΣΕΤΕ ΕΝΑΝ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΡΜΑΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΣΑΣ. ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ;

ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΤΕ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ!

ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΙ ΟΥΤΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ. ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ!

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! Ο ΤΑΜΙΑΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ!! ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΟΥ, ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ, ΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΣΕΤΕ ΕΝΑ ΚΑΦΕ, ΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΣΑΣ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ. ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ.

ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ. ΜΑ ΑΝ ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΕΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΛΛΑ 20  ΜΕΛΗ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ.

ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΜΕΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ- ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ, ΜΕΛΗ!

“ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ, ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ; ΝΑΙ. ΚΑΛΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ. ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ! ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΑΛΛΑ 20, ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΛΗ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΩΔΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΟΥ” ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ  ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΛΛΑ 20 ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΑΛΛΑ 20 ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ. ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ; ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ 3-6-7 ΜΑΛΑΚΕΣ, ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ;

ΔΙΑΒΑΣΕ ΞΑΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΣΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕ ΞΑΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ, ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΩΡΑ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 8 ΤΜΗΜΑΤΑ.

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟ 9ο ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ 36 ΕΙΝΑΙ 8 ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ 3 ΑΤΟΜΑ, 24 ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΣΥΝ ΟΙ 12 ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ. ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΜΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΩΝ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΙ ΕΧΕΙ;. ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ. ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΣ Ή ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΘΕΣΜΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ: “ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΕΔΩ”. ΤΟΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ.

Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΙΤΕ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ, ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΤΙ |Ο ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΤΑΔΕ ΜΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ”. ΝΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ, ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΕΣΗ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΛΥΘΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΞΙΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΞΙΟΤΕΡΟΥ ΚΑΙ “ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ” ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΚΑΚΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΡΟΣΩΠΑ. ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΥΤΟ ΑΥΡΙΟ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ.

ΑΡΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ  ΜΕ ΘΕΣΗ ΘΕΣΜΙΚΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ. ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΜΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΗΣ. ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΟΥ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΕΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ.

ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΤΑ 9 ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΑΝΑΛΥΘΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΜΗΜΑ. ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΡΓΑΣΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΟΜΟΡΦΗ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕΝ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ.

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΛΥΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ, ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ.

 

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ:

1ο ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΟΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ:

  1. ΜΟΥΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  2. ΓΑΒΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  3. ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΡΑΧΙΜ

 

ΑΜΕΡΙΣΣΑ ΑΠΟΚΡΕΜΙΩΤΗ: ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΟΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΜΙΧΑΗΛ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΟΡΦΑΝΟΥ ΜΑΡΙΝΑ.

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΚΑΛΛΕΡΓΗ ΗΛΙΑ, ΛΕΜΟΝΙΔΗ ΝΙΚΟΛΑΟ ΚΑΙ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΝΙΚΟΛΑΟ.

ΑΜΕΡΙΣΣΑ ΑΠΟΚΡΕΜΙΩΤΗ: ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΣΚΟΠΩΝ

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ: ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΣΕ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΣΟΥΡΟΥΛΙΑΣ ΤΖΙΜΗΣ ΚΑΙ ΤΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΜΕΡΙΣΣΑ ΑΠΟΚΡΕΜΙΩΤΗ: ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΜΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΡΑΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΟΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΑΒΡΙΔΗΣ, Ο ΤΣΟΡΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.

ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΑΠΟΚΡΕΜΙΩΤΗ ΑΜΕΡΙΣΣΑ Η ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΑΣΗΜΙΝΑ ΚΑΙ Η ΧΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑ

ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΜΗ ΠΡΑΞΗ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ή ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ Ή ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΕΝΔΕΛΕΧΗ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΕ ΔΥΣΧΕΡΗ ΘΕΣΗ. ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ:

ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ.

ΕΞΩΔΙΚΑ ΜΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ Ή ΕΠΙΒΛΑΒΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ. ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΥΛΟ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΞΕΝΩΝ TRUST ΠΟΥ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΓΡΑΦΩΝ , ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΒΛΑΨΕΙ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.

ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΕΡΙΣΚΕΠΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.

ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΘΕΣΜΟΥΣ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΠΑΞΙΩΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΚΔΗΛΗ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΝΟΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΟΤΑΝ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΡΓΑΛΕΙΟΥ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΝΟΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΘΕΣΜΙΚΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ  ΚΑΘΕ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ 36.

ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ Ε.ΣΥ ΝΟΜΙΚΟ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΖΟΥΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ.

ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΙΣΧΥΟΥΣΕΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΜΚΟ ΜΕΤΟΥΣΙΩΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ,

ΟΠΩΣ ΠΧ. ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΗΝΙΑΙΩΣ Ή ΕΤΗΣΙΩΣ

ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΙΣΦΟΡΑ, ΔΩΡΕΑ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Ή ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΣΕ ΕΙΔΟΣ -ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΔΗΛΑΔΗ -Ή ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ.

ΔΡΑΣΕΙΣ ΟΠΩΣ EVENTS ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΟΠΟΥ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΚΟΠΩΝ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΟΠΟΥ ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.

ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΧΩΡΟ ΚΤΗΡΙΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑ Ή ΔΡΟΜΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟ ΣΕ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ.

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΟΣ ΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΕΝΤΥΠΟΥ ΥΛΙΚΟΥ Ή ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΠΟΤ Ή ΕΚΠΟΜΠΗΣ Ή ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΣΠΟΤ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΧΟΡΗΓΟ ΕΤΑΙΡΙΑ, ΟΠΩΣ ΠΧ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Ε.ΣΥ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΧΟΡΗΓΟΣ ΟΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΚΟ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΣΠΟΤ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA, ΡΑΔΙΟ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.

ΤΗΝ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΕ ΣΙΔΗΡΟΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΕ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ  ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΙΝΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΘΕ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ, ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΠΩΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ.

 

ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ 36 ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 12 ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 8 ΤΜΗΜΑΤΑ + 1 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΠΟΥ ΕΚΑΣΤΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 3 ΑΤΟΜΑ.

ΟΙ 12 ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΛΙΣΤΙΚΑ ΩΣ ΣΩΜΑ ΤΗΝ ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ.

ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ 8 ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ 36 ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΟΡΘΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ.

ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΘΕ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΕΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΛΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΒΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.

ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ 36 ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΩΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ Ή ΤΟ ΑΤΟΜΟ-ΜΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ.

ΑΝΑΦΕΡΕΙ  ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ 36 ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΤΟΝΤΑΙ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ.

ΑΚΟΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ, ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ 36.

ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ ΝΕΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΛΙΣΤΑ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΩΣΤΕ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΣΕ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΕΥΚΟΛΗ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΣΜΟΥ.

ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ 36 ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΟΠΟΥ ΟΡΙΣΤΕΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ.

ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΝΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ, ΠΟΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ Ή ΜΗ ΤΗΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΟΛΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΑΨΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.

ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΗ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.

ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΕΝΕΡΓΟΥΣ Ή ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΑΝΑ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ.

ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ 36 Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥΣ Ή ΤΩΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ ΑΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΑΝΔΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ.

ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΣΤΑ ΩΡΑΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ 36  ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ.

ΑΚΟΜΗ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΥΤΟΒΟΥΛΑ ΑΛΛΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ 36 ΟΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΘΕΤΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ.

ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΘΥΜΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ Ή ΠΡΟΦΟΡΙΚΩΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ  ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΟΠΟΤΕ ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΕΙ  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ.

ΟΦΕΙΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΑΨΟΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ 36 ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ.

ΓΙΑ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΕΡΑ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ή ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ Ή ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΒΛΑΒΗ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΡΑΠΤΩΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΩΝ.

ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΩΣΤΕ Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ν Α ΕΥΚΟΛΗ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ.

ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΠΡΟΣΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ.

ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΤΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΑΤΤΩΝΤΑΣ ΔΙΚΑΙΑ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΜΕ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ.

ΤΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΟΠΤΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ.

ΑΜΕΡΙΣΣΑ ΑΠΟΚΡΕΜΙΩΤΗ: ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΜΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΟΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΣΙΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΒΙΟΛΕΤΑ ΚΑΙ Ο ΤΣΕΒΗΣ ΦΩΤΗΣ.

 Μ. ΣΥΜΕΩΝΙΔΗ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΤΑ 8 ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ “ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΘΕΣΜΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΩΝ” ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ 3 ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΤΟΝ ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ.

 ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΑΜΕ ΠΛΑΚΑ. ΜΕΡΙΚΟΙ ΣΤΟ FACEBOOK. ΜΕΡΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ. ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΑ ΧΟΡΟΠΗΔΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.. ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΔΟΣΗ ΕΙΠΕ: “ΑΥΤΟΙ ΛΑΚΙΞΑΝΕ!”

ΘΑ ΘΥΜΙΣΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ: “ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΣ! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ! ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ. ΟΛΟΙ ΜΑΣ. ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ Ή ΠΟΥ ΔΙΩΞΑΜΕ, ΟΧΙ ΦΥΓΑΝΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΩΞΑΜΕ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΠΑΝΕ.

ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.\

ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΣΚΕΨΗΣ ΣΑΣ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ.

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΕ ΕΜΑΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΤΥΠΑΕΙ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ …. ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ… ΠΙΟ ΜΑΚΡΥΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Η ΗΧΩ ΤΟΥ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ. ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ, ΩΡΙΜΑΣΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ.. ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΕΣ ΟΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΑΡΑΓΜΕΝΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ.

ΑΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ 22 ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ  ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΕΣ ΚΑΝΕΤΕ. ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΣΑΣ.. ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ..

ΒΕΒΑΙΑ, ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΦΤΑΙΕΙ Η ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ:

“ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ Η ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ.

ΔΕΝ ΘΑ  ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΚΙΣΩ -ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟ ΚΑΚΙΣΩ- Ή ΝΑ ΑΔΙΚΗΣΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΙΤΕ ΣΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.. ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΛΛΩΝ ΕΤΩΝ ΑΜΑ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΧΕΙ ΘΥΜΙΚΑ, ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΒΙΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΟΥΝ ΑΛΛΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ.

ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, 7 ΕΤΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.

ΣΑΣ ΕΞΗΓΩ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟ.. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ!

ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΧΕΙ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ. ΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟ. ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΜΠΕΛΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ.

ΔΕΝ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ, ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΥΜΗΘΗΚΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ, ΕΙΤΕ ΤΟ ΛΕΚΤΙΚΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ, ΕΙΤΕ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΕ. ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΣΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΣΚΟΥΖΕΙΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΕΝΩ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ.

ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΒΡΙΖΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΟ.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ; ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΕΦΥΓΕΣ! ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ; Α. ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ Κ ΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΣΟΥ; ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ.

ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΩ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΟΤΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ, ΣΟΥ ΑΝΟΙΓΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ. ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ ΑΔΕΛΦΕ!!

ΑΚΟΥ!

ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΚΡΑΤΑΩ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΗ!! ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ! ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΚΙ ΟΧΙ ΕΓΩ. ΑΝ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΩ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ. ΕΓΩ ΤΙ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΝΑ ΚΑΝΩ, ΝΑ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ; ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΑΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΠΟΤΕ!

ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΔΕΥΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΡΕΠΟΝ ΤΟ ΟΡΘΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΟΠΟΤΕ ΕΓΩ ΘΕΛΩ. ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.

ΑΡΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΩ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ… ΓΙΑΤΙ; ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ; ΑΦΟΥ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ…

ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΩ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ. ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΞΩ.. ΤΟ “ΠΟΤΕ”; ΩΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΓΩ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΕΚΑΝΕΣ ΑΔΙΚΟ ΟΤΑΝ ΕΓΩ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΟΥ, ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΩ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΚΤΕΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΣΟΥ.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!

ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΑΥΤΟΙ, ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ, ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΖΕΙ ΣΤΟ ΒΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΖΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ- Ε, ΟΛΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ!

ΓΙΑΤΙ ΛΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΛΑΜΜΕΝΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ΠΑΡΑΠΕΡΑ; ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ; ΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ! ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ.

ΕΙΝΑΙ  ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΓΩΙΣΤΙΚΟ..

ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΑΣ ΣΕ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ.. ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΕΜΕΝΑ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ; Ε ΚΑΙ; ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΩΣ ΕΞΗΣ: ΣΠΑΣΕ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ! ΕΣΠΑΣΕ! ΦΤΙΑΞΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΙΑΤΟ! ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΟ ΣΥΓΝΩΜΗ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΝΩΜΗ. ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΝΩΜΗ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ. ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ.

ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΝΩΜΗ. ΟΠΟΤΕ;

ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΨΕΥΔΟΣ!

ΟΜΩΣ ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ. ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΕΝΩ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΝΟΙΓΜΑ. ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ Ο ΔΟΥΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΑΣΙΛΙΑΣ! Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΟΥΛΟΣ! ΕΠΑΙΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! “ΞΕΡΕΤΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ!” ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΟΣΟ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΟΡΘΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ. ΜΟΛΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΕΙΣΑΙ ΕΚΠΤΩΤΟΣ ΑΔΕΛΦΕ.. ΔΗΛΑΔΗ “ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 100 ΔΙΚΑΙΑ.. ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΝΑ ΑΔΙΚΟ” ΑΛΗΘΕΙΑ; ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΓΚΡΕΜΟ ΧΙΛΙΑ ΜΕΤΡΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 1000 ΓΚΡΕΜΟ, ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΣΤΡΑΒΟΤΙΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ.. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ; Α, ΕΚΕΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙΣ! ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΣΟΥ!

ΑΡΑ ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΣΤΡΑΒΟΤΙΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΘΕΙΣ; ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ! ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ! ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΕΜΑΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΙΣ 100 Ή ΣΤΙΣ 10 ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ 1; ΜΙΑ ΑΜΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ!

 ΘΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΤΟ ΟΡΘΟ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΠΤΩΤΟΙ. ΑΡΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΘΕΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΠΤΩΤΟΙ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΕΚΠΤΩΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΚΙ ΟΤΑΝ ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ. ΑΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ..”ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΣΕ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ!” ΚΟΙΤΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ! ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ. ΟΠΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΕ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ. ΧΩΡΙΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ!

ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑΜΠΕΛΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΡΟΗ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ. ΕΚΛΕΨΕΣ; ΝΑΙ! ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΒΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΙ ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΕΝΑ ΦΡΑΓΚΟ, ΔΙΦΡΑΓΚΟ, ΕΝΑ ΕΥΡΩ.. ΔΕΝ ΕΓΙΝΕΣ ΟΜΩΣ ΚΛΕΦΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. ΑΡΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ! ΜΠΕΙΤΕ ΣΕ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ!! ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ, ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΜΕ.. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΛΕΙΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!

ΑΝΤΕΧΕΙΣ; ΚΑΤΣΕ! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ! ΚΑΤΣΕ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΙΣΩ.. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ  ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΦΩΝΗ; ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΝΤΑΜΙΤΖΑΝΟΚΕΦΑΛΟΣ, ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΚΑΛΛΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΛΙΓΟ ΒΑΡΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΘΕΤΕΙΣ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ; ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΚΘΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ! ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΑΨΟΓΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ Η “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ” ΠΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΤΩΜΕΝΗ ΜΕ ΠΛΟΥΤΟ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕ ΨΥΧΕΣ, ΜΕ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΕ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΥΣ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ. ΜΑΣ ΚΤΥΠΗΣΑΝ ΟΛΟΙ!

ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΟΡΚΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΩ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΝΙΕΡΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ! ΛΕΝΕ! ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΜΟΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΑΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΝΑΡΞΗΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΥΤΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΑΨΟΓΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ THINK TANK ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΜΕ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ..

ΒΕΒΑΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ.  ΑΥΤΟ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΩΝ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Ε5. ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ!

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΑΦΡΟΙΣΚΙΩΤΟΙ, ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΑΠΟΥΝ. ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΣ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ. ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣΑΙ ΑΔΕΛΦΕ.. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΚΑΛΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ!

ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.  ΜΑΣ ΕΠΙΦΕΡΕΙΣ ΚΑΚΟ, ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ, ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ, ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΙ ΜΕ Ο,ΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΑΝΩΣΟΥΜΕ.. ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΕΔΩ! ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΣΕΙΡΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ. Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΤΕ LIVE.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ. ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ ΟΛΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΘΩΡΑΚΙΖΕΙ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ!!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ!

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ!
ARVE

ΠΗΓΗ

Χρόνος ανάγνωσης: 24 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 24 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ