Χρόνος ανάγνωσης: 5 λεπτά

ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΣΕ ΕΛΛΑΝΙΑ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΜΑΣ 24/4/2018

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ! ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ.

ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ… ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΙΘΕΝΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΙ ΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΑΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΙ ΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΦΕΚ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΠΑ Ή ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ- ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ- Ή ΜΕ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ!

ΚΑΙ Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.

Η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟΤΗΤΕΣ.

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΣΕ ΚΑΛΠΗ!! ΟΧΙ! ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ. ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ, ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ, ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΜΕΤΡΑΤΕ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΤΙ ΒΓΑΛΑΤΕ. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ!

ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ! ΘΑ ΤΗΝ ΖΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ, ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑ ΣΩΡΡΑ ΕΠΟΧΗ.

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ.

ΑΚΟΥΣΤΕ!

ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ, ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΣΥΝΘΕΤΗ, ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ Ο,ΤΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΘΕΛΟΥΝ, Ο,ΤΙ ΝΟΜΟ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΟΥΝ, ΝΑ ΣΕ ΚΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!

ΕΝΩ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΚΛΟΓΗ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ 51%. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.

ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΥΣΤΕ!

ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ Ελλάδα, ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΔΗΜΟΣ ΜΕ 500.000 ΔΗΜΟΤΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ 10 ΓΡΑΦΕΙΑ. ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΜΠΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ Ή ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Ή ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ. ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ. Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ! Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ  ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΙΩΣΟΥΜΕ Ή ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ.

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ 2019 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ. ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΛΑΟΥ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΟΣΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΑΠΛΗΣ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΩΣ Η ΝΙΚΗ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΜΙΑΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΘΕΣΗ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ! ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΗ. ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ. ΑΝ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΙΣ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΣΟΥ. ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΣΤΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ  ΜΕΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ. ΔΗΛΑΔΗ  ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΘΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΛΕΣΧΗ ΚΑΜΙΑ ΣΤΟΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΔΟΓΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ. ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ, ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ. ΕΣΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ Η Ελλάδα, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ.

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΧΕΙ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΕΙ. ΕΧΟΥΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ, ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΟΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ. «ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ» ΓΙΑΤΙ; «ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ» Ε, ΑΦΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΕΣΥ!! ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Ή ΝΑ ΤΟΝ ΞΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ή ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΩΤΣΗΣΕΙΣ. ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΡΕ.. Α ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ;

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ. ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ. ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΑΡΧΙΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΑΡΧΙΕΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΛΗΜΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ ΝΑ ΤΑ ΧΑΡΑΞΕΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΑΣ. ΠΩΣ ΘΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙΤΕ ΟΛΟΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ.

ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ! ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;

ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΑΦΟΥ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ. ΆΡΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ! ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ, ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, ΤΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΣΑΣ. Ν ΑΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΣΑΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.

ΚΑΝΤΕ ΤΟ!

ΟΛΗ Η Ελλάδα ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΕΚΤΟΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ, ΕΚΤΟΣ ΔΟΓΜΑΤΟΣ, ΚΑΝΕΝΑ ΔΟΓΜΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΚΑΜΙΑ ΙΣΟΤΗΤΑ, ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΚΑΝΕΝΑ ΔΟΓΜΑ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΚΛΕΨΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ.

ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ! ΟΛΗ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟΜΑ-ΣΤΟΜΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΝΟΙΚΙΑΣΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ, ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ!

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ ΚΙ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ. ΜΕ ΠΛΟΥΤΟ, ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΕ ΝΟΗΣΗ ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΚΙ Ο,ΤΙ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ.

ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΣΗΜΑΔΕΨΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ. ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΙΔΙΟ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΕ ΔΥΟ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ. ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ-ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.

ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ. ΤΩΡΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ. ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΣΑΣ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ!

ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΙΣΧΥΡΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ!

ΓΙΑΤΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ! ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ. ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ!

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΕΛΕΝΑ ΓΚΙΚΑ

ΟΜΑΔΑ: ΚΛΕΙΩ
ARVE

ΠΗΓΗ

Χρόνος ανάγνωσης: 5 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 5 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ