ΜΗΝΩΑΣ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ
ΜΗΝΩΑΣ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

ΜΗΝΩΑΣ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

ΑΠΕΙΡΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΒΑΣΗΛΙΑ ΜΗΝΩΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΜΥΣΤΙΚΑ.

ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΙΕΡΟ, ΣΤΑΘΕΡΟ. ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ, ΤΟ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΧΡΟΝΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΨΕΥΤΙΚΕΣ.

ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ, Η ΤΙΜΗ ΚΑΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ!

Ο ΒΑΣΗΛΙΑΣ ΜΗΝΩΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ. ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΠΡΙΝ 45.000 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟΤΕ ΠΟΥ Η ΓΗ ΠΑΓΩΝΕ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ, ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΑΙΑ!

Ο ΒΑΣΗΛΙΑΣ ΜΗΝΩΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!

Ο ΜΗΝΩΑΣ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ! ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΨΙΣΤΕΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ: ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΒΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΑΡΑ Ο ΜΗΝΩΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΔΕΝ ΞΑΝΑΦΕΥΓΕΙ ΠΟΤΕ ΩΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ!

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ! ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΥΣ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑΤΙ.

Δημοσιεύτηκε στις 2 Ιουλ 2018

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ - ΔΙΑΔΩΣΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕ ΣΧΟΛΙΑ H ΑΝAΡΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΩΝ BLOG H SITES & ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕTIKEΣ ΟΜΑΔΕΣ facebook

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: