Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό
ΜΗΝΩΑΣ Ο ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ-ΕΛΛΑΝΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ (Β' ΜΕΡΟΣ)
ΜΗΝΩΑΣ Ο ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ-ΕΛΛΑΝΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ (Β’ ΜΕΡΟΣ)

Ο ΜΠΑΡΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΕΛΛΑΝΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ” ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ, WEB TV ΩΡΑΝΟΥΣ

ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΜΟΝΟ Ο ΜΗΝΩΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ

Ο ΜΗΝΩΤΑΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ: ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ Ο ΜΗΝΩΑΣ ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ!

ΟΙ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΩΑ ΟΙ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΕΛΩΝΕΙΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣ ΔΙΑΚΟΜΙΣΜΟΥ ΚΟΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣ.

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΟΠΟΥ Ο ΜΗΝΩΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ Ή ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Ή Ο ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΥΣ.

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΗΝΩΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ, ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΙΣΚΟ ΤΟΥ.

Ο ΔΙΣΚΟΣ, ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΔΙΣΚΟΣ ΤΗΣ ΦΑΙΣΤΟΥ, Ο ΔΙΣΚΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΩΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ.

Ο,ΤΙ ΛΕΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΩ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ, ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ.

ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΗΤΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΝΑ ΤΕΛΟΥΝΤΑΙ. Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΥΤΗ ΔΟΘΗΚΕ ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΜΗΝΩΑ ΤΟΝ Α’ ΚΑΙ ΕΤΕΛΟΥΝΤΟ ΕΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΜΙΝΩΑ Γ’.

ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΑΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΤ’ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΕΚ ΝΕΟΥ.

ΟΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Α’ ΦΙΛΛΙΠΟΣ Β’ ΚΑΙ Ο ΓΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ Α ΜΕΡΟΣ https://www.youtube.com/watch?v=JmaSP… #ennea_dimiourgia #alpha_omega #aitherikigrafi #history #sorrasartemis #ellaniamystica #minoas #minoasoarchontoychronoy #mparmpopoulosgiwrgos #giannoulaspanagiwtis

ΠΗΓΗ https://www.aitherikigrafi.gr/minoas-…

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντίγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ