ΕΠΙΤΟΛΗ ΣΕΙΡΙΟΥ 31-7-2018 ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΚΤΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΚΤΗ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Μιλτιάδης Αναστασιάδης

ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΗΝ ΥΦΑΛΜΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΕΠΙ 20-30 ΛΕΠΤΑ (ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΛΥΚΙΣΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ) ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΑΥΜΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΠΟΙΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΚΑΠΟΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ) ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΑΚΤΙΝΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΕΙΡΙΩΝ Α, Β ΚΑΙ Γ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ;
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΕΥΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΣΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΗΛΙΟ ΑΡΧΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΓΑΙΑΣ ΑΡΤΕΜΙΣ.

Η ΗΜΕΡΑ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΙΑΣ ΤΩΝ 13 ΜΗΝΩΝ (13 ΣΕΛΗΝΙΑΚΩΝ ΚΥΚΛΩΝ, ΜΗΝΑΣ ΕΚ ΤΟΥ ΜΗΝΗ=ΣΕΛΗΝΗ) ΤΩΝ ΕΛ-ΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΕΙΝΑΙ Η ΗΜΕΡΑ ΕΞΑΓΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΑΡΤΕΜΙΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ, Η ΗΜΕΡΑ ΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, Η ΗΜΕΡΑ ΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ. Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΘΗΛΥ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΟΤΑΝ ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ. Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΙΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ 13 ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ 13 ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΕΞΑΓΝΙΣΤΕΙ. Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο 13. ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΟΥΡΑΝΙΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΗΛΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΕΙΡΙΩΝ Α-Β-Γ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΗΛΙΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο 13 ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΗΛΙΟ. ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ “ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΚΟΣ” ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ 12 ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΤΟΝ 13, ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ, ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ, ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΗΛΙΟ, ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΩΝ 12 ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΕΞ ΑΥΤΟΥ, 12 ΘΕΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ 13.

ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΤΩΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ