Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό

 

Η ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΑ ΑΘΗΚΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ “ΤΕΝΕΑ” ΠΕΡΑΧΩΡΙΤΗ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/7/2018. ΣΤΙΣ 9 Μ.Μ. ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ. ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΗΤΑΝ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΩΣΤΑΔΗΜΑΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ, Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΛΝΤΑΣ, ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ Ο ΚΩΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΝΤΟΛΙΚΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ.

ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΕΓΙΝΕ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΗΔΗ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΕΣ ΩΦΕΙΛΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΒΕΒΑΙΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΕΝΤΟΛΗΣ – ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ, ΠΟΥ ΕΞΩΔΙΚΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΟΛΟΣΧΕΡΗ ΕΞΩΦΛΗΣΗ.

ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΣΗΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΜΠΡΕΤΟΝ ΓΟΥΝΤΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΟΡΑΜΑ ΕΛΛΑΣ» ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ. ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΕΛΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΘΟΣΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΟΜΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ ΣΕ Φ.Ε.Κ ΠΟΥ ΝΑ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΣΕ ΣΩΜΑ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΘΙΣΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΤΑΧΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΕΔΙΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ARVE

Χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό
Πηγή url: www.e-synews.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διαδώστε αυτή τη σελίδα, Κοινοποίησε, αντέγραψε την

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ