Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ – ΥΦΑΛΜΥΡΟ ΠΟΣΙΜΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΕΡΟ

ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ - ΥΦΑΛΜΥΡΟ ΠΟΣΙΜΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΕΡΟ
ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ – ΥΦΑΛΜΥΡΟ ΠΟΣΙΜΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΕΡΟARVE

Ο ΔΗΜΟΣ ΔΗΜΑΡΕΣΗΣ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε5 “ΕΛΕΥΣΙΣ ΕΝΩΜΕΝΩΝ ΕΛΕΦΘΕΡΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ” ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ” ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΚΛΑΓΚΑ ΣΤΟ ΑΡΓΩ WEB TV.

Ο ΣΕΙΡΙΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ «ΑΡΤΕΜΗ». Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΗΛΙΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΤΑ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΟΠΟΥ ΤΑ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ. ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΘΕ ΕΤΟΣ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΜΑΣ, ΑΠΟΛΛΩΝΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ 5 ΛΕΠΤΑ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΦΑΛΜΥΡΟ ΚΑΙ ΠΟΣΙΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΠΡΩΙ. ΥΦΑΛΜΥΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΛΥΚΟ. ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΟΥΤΗΞΕΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΒΓΕΙ ΠΡΙΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΙΧΝΟΣ ΑΛΑΤΙΟΥ.

ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΙΕΡΟ ΓΕΓΟΝΟΣ, ΚΑΘΩΣ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΝΩ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΙΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΡΥΘΜΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ. ΟΧΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΕΞΟΔΟΣ, ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΡΩΤΙΚΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ. ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ, ΟΡΙΖΕΤΑΙ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΣΕ ΕΜΑΣ ΕΝΩ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ, ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ, ΚΑΝΕΝΑ ΔΟΓΜΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΤΟΣΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ. ΟΥΔΕΙΣ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΤΗΡΟΥΝ ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ.

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ. ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΙΜΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΚΑΙ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΥΤΗ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ. ΦΕΤΟΣ ΣΤΙΣ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΚΑΤΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΛΑ ΤΑ ΥΦΑΛΜΥΡΑ ΥΔΑΤΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΣΜΟΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟΙ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΝ ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ ΣΤΙΣ ΚΟΝΤΙΝΟΤΕΡΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.

ΘΥΜΗΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πηγή url: www.e-synews.gr

 

 

Διαδώστε αυτή τη σελίδα

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ε.ΣΥ. ΔΗΛΩΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ